Alison Sheridan έγραψε:Μπες φβ..Sofia Snow έγραψε:Alison Sheridan έγραψε:Σοβαρα τωρα; Δεν παει μιση μερα που γυρισα και αρχισαν παλι τα ιδια;
τι εγινε??
οκοκ
Alison Sheridan έγραψε:Μπες φβ..Sofia Snow έγραψε:Alison Sheridan έγραψε:Σοβαρα τωρα; Δεν παει μιση μερα που γυρισα και αρχισαν παλι τα ιδια;
τι εγινε??
Beatrice Baudelaire έγραψε:Έκλεισα τα έξι χρόνια μου δω μέσα και ούτε ένα μπέρθντεϊ πάρτι δεν μου έκανα, ένα κεράκι δε μου έσβησα, χαμπάρι δεν πήρα
Milady D' Hiver έγραψε:χθες (18/08) ηταν τα γενεθλια του Περσι. δεν το ηξερα/θυμηθηκα χθες.
ΚΑΙ ΟΜΩΣ ειχα την επιθυμια να δω Περσι οποτε εβαλα και ειδα την 1η ταινια πριν κοιμηθω.
και τωρα που το ειδα απο το ταμπλρ το εβαλα ειδοποιηση για του χρονου για να φτιαξω μπλε cupcake. ευκαρια ψαχνω για γλυκα αλλα ναι...
Denrean έγραψε:Beatrice Baudelaire έγραψε:Έκλεισα τα έξι χρόνια μου δω μέσα και ούτε ένα μπέρθντεϊ πάρτι δεν μου έκανα, ένα κεράκι δε μου έσβησα, χαμπάρι δεν πήρα
Εκανες ομως ποστ στην ακυροκατασταση... That's something
Beatrice Baudelaire έγραψε:Έκλεισα τα έξι χρόνια μου δω μέσα και ούτε ένα μπέρθντεϊ πάρτι δεν μου έκανα, ένα κεράκι δε μου έσβησα, χαμπάρι δεν πήρα