+54
Isobelle Furler
Phyllida Spore
Helena Malfoy
Higgs Boson
Dragon The Grey
Rose d'Arc
Wise Luna
Leonie Vernier
Berenice
elliza
Tom Marvolo Riddle
Roland Weasley
Βeyaz Siyah
Teddy Lupin
Άγγελος Γ'
Beatrice Theirin
Magorian Greyback
Phineas Nigellus Black
Vipera Evanesca
Emily Lupin
Gellert
Aurora Sinistra
Sofia Snow
Maria Lovegood
Harry James Potter
Severus John Snape
Evie Frye
Cassandra95
Denrean
SiMoS
Witch-King
Merlin the Great
Hecate
Romilda Vane
Beatrice Baudelaire
Cassandra Black
Isabelle Lightwood
Mara Lupin
Claire Delacour
Amycus
Nearly Headless Nick
Serena Veronite
John Dawlish
Mrs Darcy
The Sorting Hat
Mirabelle Salvatore
Lisette de Lapin
Imperio
Lena Duchannes
Alison Sheridan
Luna Scamander
Milady D' Hiver
Minerva McGonagall
FoNikos21
58 απαντήσεις
Θέλετε να εξομολογηθείτε κατι;
Aurora Sinistra- Μαγικός Ζωολόγος
- Αριθμός μηνυμάτων : 8719
Ημερομηνία εγγραφής : 29/02/2012
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Blood Status: Pureblood
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°951
Απ: Θέλετε να εξομολογηθείτε κατι;
οτι αρνείσαι να το διαβάσεις μαρη;θα το διαβάσω γω και θα σου κανω σποιλερ
Isabelle Lightwood- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 36189
Ημερομηνία εγγραφής : 22/04/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Today's thought: Κι ενώ ο καθείς σκοτώνει ό,τι αγαπάει, όλοι ωστόσο δεν πεθαίνουν.
- Δημοσίευση Ν°952
Δεν με νοιάζει. Έχω παρατήσει την σειρά. Μόνο τα 3 που έγραψε ο Στιγκ αξίζουν. Από κει κ ύστερα προσπαθούν να βγάλουν απ τη μύγα ξύγκι. :p
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°953
Απ τη μύγα ξύγκι προσπαθεί να βγάλει το καταραμμένο παιδί. Ο Λαρσον έτσι κι αλλιώς είχε σκοπό να βγάλει περισσότερα βιβλία απλά δεν πρόλαβε. Δεν είναι το ίδιο, αλλά δεν έχω θέμα προσωπικά, το προτιμώ από το να μείνει ανολοκλήρωτο.
Magical Identity
Today's thought: Κι ενώ ο καθείς σκοτώνει ό,τι αγαπάει, όλοι ωστόσο δεν πεθαίνουν.
- Δημοσίευση Ν°954
Ναι και αυτό. Πού κολλάει;
Ο Λάρσον όντως είχε σκοπό να βγάλει περισσότερα, 10, αλλά να τα βγάλει ο ίδιος. Μέχρι και λίγο πριν τον θάνατό του έγραφε καθαρά για δικιά του ευχαρίστηση. Τώρα το να παίρνει διαμορφωμένους χαρακτήρες και πλοκή ένας άλλος συγγραφέας (χωρίς μάλιστα την συγκατάθεση του πρώτου) και να προσπαθεί να γράψει τη συνέχεια, πέραν του ξενερώματος που προκαλεί στους οπαδούς του είναι και εμφανώς κακό σαν αποτέλεσμα. Κάνει μπαμ πως το έγραψε άλλος και δεν πλησιάζει καθόλου τα αριστουργήματα του πρώτου. Λένε ότι o Lagercrantz (πώς προφέρεται παρεμπιπτόντως; ) βασίστηκε σε σημειώσεις που άφησε για την συνέχεια ο Λάρσον και κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε απλά να δημοσιεύσουν τις σημειώσεις αυτούσιες (για closure) και να μην προσπαθούν να γεμίσουν τρύπες στο πλάνο του οποίου την αρχική πορεία δεν θα μάθουμε ποτέ. Όπως σε 10 άτομα αν δώσεις τα ίδια κομβικά σημεία θα σου γράψουν τελείως διαφορετικές ιστορίες, έτσι και στην προκειμένη περίπτωση δεν προσπαθούν να ολοκληρώσουν μια ιστορία αλλά δημιουργούν μια άλλη σε βάρος της δημοσιότητας της πρώτης, με κατ' εμέ τραγελαφικά αποτελέσματα. Λένε επίσης ότι αυτές οι σημειώσεις που αποτελούσαν ουσιαστικά τα 3/4 του επόμενου βιβλίου και κομμάτια των επόμενων δεν δόθηκαν ποτέ στον Lagercrantz, μιας και τα έχει στα χέρια της η σύντροφος του Λάρσον, και είναι σε ρήξη με την οικογένειά του λόγω της διαθήκης. Στην οποία περίπτωση, μου φαίνεται ακόμα χειρότερη η απόφαση να συνεχίσουν την σειρά.
(Εξομολόγηση)
Ο Λάρσον όντως είχε σκοπό να βγάλει περισσότερα, 10, αλλά να τα βγάλει ο ίδιος. Μέχρι και λίγο πριν τον θάνατό του έγραφε καθαρά για δικιά του ευχαρίστηση. Τώρα το να παίρνει διαμορφωμένους χαρακτήρες και πλοκή ένας άλλος συγγραφέας (χωρίς μάλιστα την συγκατάθεση του πρώτου) και να προσπαθεί να γράψει τη συνέχεια, πέραν του ξενερώματος που προκαλεί στους οπαδούς του είναι και εμφανώς κακό σαν αποτέλεσμα. Κάνει μπαμ πως το έγραψε άλλος και δεν πλησιάζει καθόλου τα αριστουργήματα του πρώτου. Λένε ότι o Lagercrantz (πώς προφέρεται παρεμπιπτόντως; ) βασίστηκε σε σημειώσεις που άφησε για την συνέχεια ο Λάρσον και κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε απλά να δημοσιεύσουν τις σημειώσεις αυτούσιες (για closure) και να μην προσπαθούν να γεμίσουν τρύπες στο πλάνο του οποίου την αρχική πορεία δεν θα μάθουμε ποτέ. Όπως σε 10 άτομα αν δώσεις τα ίδια κομβικά σημεία θα σου γράψουν τελείως διαφορετικές ιστορίες, έτσι και στην προκειμένη περίπτωση δεν προσπαθούν να ολοκληρώσουν μια ιστορία αλλά δημιουργούν μια άλλη σε βάρος της δημοσιότητας της πρώτης, με κατ' εμέ τραγελαφικά αποτελέσματα. Λένε επίσης ότι αυτές οι σημειώσεις που αποτελούσαν ουσιαστικά τα 3/4 του επόμενου βιβλίου και κομμάτια των επόμενων δεν δόθηκαν ποτέ στον Lagercrantz, μιας και τα έχει στα χέρια της η σύντροφος του Λάρσον, και είναι σε ρήξη με την οικογένειά του λόγω της διαθήκης. Στην οποία περίπτωση, μου φαίνεται ακόμα χειρότερη η απόφαση να συνεχίσουν την σειρά.
(Εξομολόγηση)
DemEfraim- Εκτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 367
Ημερομηνία εγγραφής : 28/08/2017
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: Draco Dormiens Nunquam Titillandus
- Δημοσίευση Ν°955
Αν συνεχιζόταν το χάρι πότερ από άλλον δεν νομίζω να έβγαινε το αποτέλεσμα που θα μας χαροποιούσε όλους τους φαν.... πιστεύω οτι μόνο ένας θα μπορούσε να το κάνει και αυτό είναι το άτομο το οποίο εμπνεύστηκε το Χάρι Πότερ...
πάλι θα μπορούσε να γίνει και το 8ο βιβλίο ταινία...(αν και οι ίδιοι οι ηθοποιοί λίγο χλομό να δεχόντουσαν κάτι τέτοιο) ( είχα βιντεάκια σχετικά με την τελευταία σκηνή που όλο το καστ παρακολουθούσε...και είχε πέσει πολύ κλάμα από όλους που τελείωσαν οι ταινίες... ) αν και πάντα πίστευα ότι θα βγει και το 8ο βιβλίο ταινία.... μακάρι!!!
πάλι θα μπορούσε να γίνει και το 8ο βιβλίο ταινία...(αν και οι ίδιοι οι ηθοποιοί λίγο χλομό να δεχόντουσαν κάτι τέτοιο) ( είχα βιντεάκια σχετικά με την τελευταία σκηνή που όλο το καστ παρακολουθούσε...και είχε πέσει πολύ κλάμα από όλους που τελείωσαν οι ταινίες... ) αν και πάντα πίστευα ότι θα βγει και το 8ο βιβλίο ταινία.... μακάρι!!!
Evie Frye- Administrator
Head of D.M.L.E. - Αριθμός μηνυμάτων : 5580
Ημερομηνία εγγραφής : 30/08/2015
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Today's thought: Mathematics is not about numbers, equations, computations, or algorithms; it is about understanding.
- Δημοσίευση Ν°956
Evie Frye έγραψε:Ότι κάποιοι σπαμμαρουν και πρέπει να σταματήσουν
Ότι επαναλαμβάνω το παραπάνω
Και ότι το 8ο βιβλίο δεν υπάρχει.Ποτέ δεν γράφτηκε.Μην λέτε ψέματα στον εαυτό σας.
- Stuff and Thangs:
Higgs Boson- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 646
Ημερομηνία εγγραφής : 19/04/2017
Magical Identity
Today's thought: ❝ 𝔱𝔥𝔞𝔱 𝔦𝔰 𝔫𝔬𝔱 𝔡𝔢𝔞𝔡 𝔴𝔥𝔦𝔠𝔥 𝔠𝔞𝔫 𝔢𝔱𝔢𝔯𝔫𝔞𝔩 𝔩𝔦𝔢 𝔞𝔫𝔡, 𝔴𝔦𝔱𝔥 𝔰𝔱𝔯𝔞𝔫𝔤𝔢 𝔞𝔢𝔬𝔫𝔰, 𝔢𝔳𝔢𝔫 𝔡𝔢𝔞𝔱𝔥 𝔪𝔞𝔶 𝔡𝔦𝔢. ❞
- Δημοσίευση Ν°957
Ότι το Cused Child ποτέ δεν το θεώρησα canon, κι ας λέει η Rowling ό,τι θέλει.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°958
Evie Frye έγραψε:Evie Frye έγραψε:Ότι κάποιοι σπαμμαρουν και πρέπει να σταματήσουν
ότι συζήτηση κάνουμε, δεν χρειάζεται να υπεραστυνομεύετε τόπικ που είναι φύσει σπαμμοτόπικ, ειδικά όταν έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει κίνηση.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°959
Ότι πάντα το κάνει αυτό τον τελευταίο καιρό.. οπότε θα συμφωνήσω μαζί σου Isabelle lightwood
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°960
οτι +1 για αυτό που είπαν τα κορίτσια
Evie Frye- Administrator
Magical Identity
Today's thought: Mathematics is not about numbers, equations, computations, or algorithms; it is about understanding.
- Δημοσίευση Ν°961
Isabelle Lightwood έγραψε:Evie Frye έγραψε:Evie Frye έγραψε:Ότι κάποιοι σπαμμαρουν και πρέπει να σταματήσουν
ότι συζήτηση κάνουμε, δεν χρειάζεται να υπεραστυνομεύετε τόπικ που είναι φύσει σπαμμοτόπικ, ειδικά όταν έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει κίνηση.
Ότι δεν θα υπήρχε θέμα αν το σπαμμαρισμα γινόταν εντός των ορίων του τόπικ,δηλαδή όταν οι προτάσεις σας εδώ ξεκινάνε με ότι και αυτομάτως γίνονται "εξομολογησεις".Έχει γίνει σπαμμαρισμα στο πρόσφατο παρελθόν αλλά εκανα τα στραβα ματια γιατί ηταν το "μικρό παραθυρο" που ανέφερα. Το ότι δεν υπάρχει κίνηση δεν είναι λόγος για να γίνει της Ποπης
DemEfraim έγραψε:Ότι πάντα το κάνει αυτό τον τελευταίο καιρό.. οπότε θα συμφωνήσω μαζί σου Isabelle lightwood
Ότι εσύ είσαι κυρίως αυτή που σπαμμαρει εδώ.
- Stuff and Thangs:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°962
Ότι προσπαθω να δίνω μια κίνηση στο φόρουμ γενικά..για συζητήσεις και τα σχετικά δε είναι κακό... Ίσα ίσα κι όλας που μιλάμε όλοι μαζί ....
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°963
Ότι δεν θα υπήρχε θέμα αν το σπαμμαρισμα γινόταν εντός των ορίων του τόπικ,δηλαδή όταν οι προτάσεις σας εδώ ξεκινάνε με ότι και αυτομάτως γίνονται "εξομολογησεις".Έχει γίνει σπαμμαρισμα στο πρόσφατο παρελθόν αλλά εκανα τα στραβα ματια γιατί ηταν το "μικρό παραθυρο" που ανέφερα. Το ότι δεν υπάρχει κίνηση δεν είναι λόγος για να γίνει της Ποπης
...ότι 5 ποστ που δεν ξεκίνησαν με "ότι" δεν τα λες και "της Πόπης". Φαίνεται πως ξέρεις και η ίδια ότι το "ότι" είναι απλά τυπικό και δεν κάνει κανείς κάποια πραγματική εξομολόγηση, επομένως σιγά τα ωά. Το γεγονός πως δεν υπάρχει κίνηση είναι ακριβώς ο λόγος για τον οποίο θα έπρεπε να υπάρχει μεγαλύτερη ανεκτικότητα σε τέτοια ποστ, νομίζεις πως η Δήμητρα και η κάθε Δήμητρα θα ξαναποστάρει το ίδιο αυθόρμητα όταν της απαντάς έτσι;
Γενικά το λέω, είμαι τουλάχιστον τα 3πλάσια χρόνια στο φόρουμ απ' ό,τι εσύ και αν έχω κρατήσει κάτι είναι πως τα μέλη λογκάρουν καθαρά για την πλάκα τους, όχι για να έχουν κάποιον πάνω απ' το κεφάλι τους να τους λέει "μη" για κάτι τόσο ανούσιο. Φιλικά.
Evie Frye- Administrator
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°964
Ότι έχουμε πόσα και πόσα ποστ για να σπαμμαρετε.Ακυροκατασταση,Γουρουνοκεφαλη,τα 10τα γενέθλια που τα αφήσατε,4 κομμον,2 κομμον σχολών .
Και ότι δεν είναι μόνο τα 5 ποστ για το βιβλίο.Ήταν και στη προηγούμενη συζήτηση αρκετά ποστ εκτός.Προσπαθώ να αποτρεψω να γίνει της Ποπης.Αν βλέπω πως τα ίδια τα μέλη ξέρουν τι κάνουν και έχουν σκοπό να σταματήσουν,δεν μιλάω.
Και τέλος,ότι κάθε παιχνίδι έχει κανόνες.Όταν παίζεις κρυφτό και κάποιος κρύβεται εκτός του χώρου που έχετε ορίσει,τότε χάνεται η πλάκα.
Εγώ σαματάω τη συζήτηση εδώ. Φιλικά.
Και ότι δεν είναι μόνο τα 5 ποστ για το βιβλίο.Ήταν και στη προηγούμενη συζήτηση αρκετά ποστ εκτός.Προσπαθώ να αποτρεψω να γίνει της Ποπης.Αν βλέπω πως τα ίδια τα μέλη ξέρουν τι κάνουν και έχουν σκοπό να σταματήσουν,δεν μιλάω.
Και τέλος,ότι κάθε παιχνίδι έχει κανόνες.Όταν παίζεις κρυφτό και κάποιος κρύβεται εκτός του χώρου που έχετε ορίσει,τότε χάνεται η πλάκα.
Εγώ σαματάω τη συζήτηση εδώ. Φιλικά.
- Stuff and Thangs:
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°965
οτι αύριο θα γνωρίσω το πρώτο μου θυματάκι εεε μαθητή ήθελα να πω
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°966
Ότι πιο γρήγορα ήρθε ο τεχνικός για το τηλέφωνο και έγινε η σύνδεση της γραμμής..παρά να έρθουν τα πράγματα του σπιτιού γενικά...
Αχχχχ να υπήρχε όντως το ξόρκι όλα μαζί να τα μεταφέρω στο καινούργιο σπίτι....
Αχχχχ να υπήρχε όντως το ξόρκι όλα μαζί να τα μεταφέρω στο καινούργιο σπίτι....
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°967
οτι αυτό το πράγμα που έχω 500.000 ρούχα και όταν πάω να βγω δεν έχω τι να βάλω πρέπει να σταματήσει. (βασικά πρέπει να οργανώσω τη ντουλάπα μου σε μαύρα/ μη μαύρα, σε ταττου φαινεται/ταττου δεν φαινεται, εκανα αποτριχωση/δεν εκανα, βολτα πρωι/βολτα βραδυ και ανασκαφουλα κατηγορια μονη της )
Denrean- Moderator
Ministry's Officer of DMLE - Αριθμός μηνυμάτων : 2057
Ημερομηνία εγγραφής : 14/01/2016
Magical Identity
Today's thought: The only verdict is vengeance
- Δημοσίευση Ν°968
Οτι δεν ηξερα πως εχεις μη-μαυρα ρουχα
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°969
οτι άστα να πάνε πηγαίνω καμιά φορά για ψώνια μέσα στην τρελή χαρά (είναι η χαρά που θα ψωνίσω) και παίρνω και κανένα μη μαύρο να ταιριάζει με τη διάθεσή μου και δεν μπορώ μετά να το φορέσω.Τα κρατάω όμως για για ειδικές περιπτώσης π.χ. αν είμαι πολύ χαρούμενη ένα πρωί(ναι και πρωι και χαρα δεν ξερω κατα ποσο αλλα τεσπα) ή και τωρα π.χ. αν παω για ιδιαίτερο έχω κι ένα μπλε να βάλω (μεχρι και το σκουλαρικι μου εβγαλα για το ιδιαιτερο)
Higgs Boson- Αστρονόμος
Magical Identity
Today's thought: ❝ 𝔱𝔥𝔞𝔱 𝔦𝔰 𝔫𝔬𝔱 𝔡𝔢𝔞𝔡 𝔴𝔥𝔦𝔠𝔥 𝔠𝔞𝔫 𝔢𝔱𝔢𝔯𝔫𝔞𝔩 𝔩𝔦𝔢 𝔞𝔫𝔡, 𝔴𝔦𝔱𝔥 𝔰𝔱𝔯𝔞𝔫𝔤𝔢 𝔞𝔢𝔬𝔫𝔰, 𝔢𝔳𝔢𝔫 𝔡𝔢𝔞𝔱𝔥 𝔪𝔞𝔶 𝔡𝔦𝔢. ❞
- Δημοσίευση Ν°970
Ότι έχουμε ένα καινούριο κορίτσι στην τάξη και το καημένο το παιδί πρέπει ήδη να νομίζει ότι είμαι φρικιό.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°971
Ότι ..είσαι σίγουρη για αυτό;;
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°972
οτι σήμερα ανακοίνωσα στους φίλους μου πως θα πιάσω δουλειά σε στριπτιτζάδικο μετά το πτυχίο γιατί πιο κερδοφόρο είναι και εντάξει όλα καλά με θα με αποδέχονται κι έτσι
Higgs Boson- Αστρονόμος
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°973
^Ότι κι εγώ στην απόγνωσή μου το έχω σκεφτεί, αλλά μετά θυμήθηκα ότι είμαι σαν καραγκιόζης με make up κι ότι δεν ξέρω να χορεύω.
Beatrice Baudelaire- Λύτης Κατάρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 9237
Ημερομηνία εγγραφής : 05/08/2010
Magical Identity
Today's thought: There are essential and inessential insanities. The later are solar in character, the former are linked to the moon.
- Δημοσίευση Ν°974
ότι η γιαγιά μου πρέπει επιτέλους να συγκρατήσει την ονομασία "pole dancing" και να σταματήσει να με ρωτάει πώς πάει το lap dance όποτε θέλει να αναφερθεί σε αυτό
I'm a wanderess
I'm a one-night stand
Don't belong to no city
Don't belong to no man
I'm a one-night stand
Don't belong to no city
Don't belong to no man
Yes, I'm a Shadowhunter.
Demons beware.
Parabatai ♥
-00-
- Don't you know better?:
- ♥:
Merlin the Great- Administrator
Adviser to Minister - Αριθμός μηνυμάτων : 35474
Ημερομηνία εγγραφής : 20/03/2009
Magical Identity
Today's thought: Οι στιγμές για να γίνουν αναμνήσεις χρειάζονται αγάπη. Το HarryWorld είναι αγάπη
- Δημοσίευση Ν°975
οτι ειναι πολυ στενοχωρο να βλέπεις μια προσπάθεια τόσων ετων να μαραίνεται επειδή 2-3 ατομα επιμένουν στην ξεροκεφαλιά τους.
Waldorf
- House of Westeros: