.::HarryWorld::.

Εδώ ο Ήλιος της Φαντασίας δεν δύει ποτέ...

Μην το μετακινείτε γιατί δεν φαίνεται η πρώτη είδηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ενδιαφέρεστε να γίνετε δημοσιογράφοι?
Αν υπάρχουν θέματα και απουσιάζουμε, στείλτε μήνυμα στο Φατσοβιβλίο

3 απαντήσεις

Λεωνιδας Μπαλάφας

Romilda Vane
    Romilda Vane
    Δασοφύλακας
    Δασοφύλακας

Αριθμός μηνυμάτων : 12879
    Ημερομηνία εγγραφής : 17/08/2010

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Ραβενκλόου
    Blood Status: Half-Blood
    Today's thought: Μάγεψαν και σένανε τα ξωτικά;

Λεωνιδας Μπαλάφας Empty Λεωνιδας Μπαλάφας

Δημοσίευση από Romilda Vane Κυρ Φεβ 28, 2016 1:10 am

Καταρχας δεν εχουμε τόπικ για τον Μπαλάφα? ti?
    Νομιζα οτι ειχαμε. Razz
    Ας  αποκτήσουμε ενα λοιπον. :P

Ο Λεωνιδας Μπαλάφας γεννήθηκε στην Αθήνα, ενώ κατάγεται από την Καρδίτσα. Το 2006 συμμετείχε στο Fame Story 4 από το οποίο βγήκε και νικήτης.  Στην ελληνική δισκογραφία έκανε το ντεμπούτο του με το CD single με τίτλο "Ο Λεωνίδας και οι Πότες το 2007". Απο τοτε, εχει εξελιχτει κατα πολυ θα ελεγα, δοκιμαζοντας διαφορερικα στυλ και μουσικες, απο "εντεχνα", ακομα και ρεμπετικα (Απηλιώτης).

Η δισκογραφικη του δουλεια ξεκιναει με το αλμπουμ "Ταξίδι για να σε βρω" 2009, και επειτα το  "Ανοιξιάτικη μέρα" ,2010. Το 2012 κυκλοφορεί από την Antart μια ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρία το διπλό CD του με τίτλο "Ας ρίχνει και χαλάζι" ενώ το 2013 επανέρχεται με το επίσης διπλό CD με τίτλο "Απηλιώτης" και τελος με το " Ανηφορια", το 2014.
    Πιο προσφατες δουλειες του, αποτελουν τα κομματια του Ζυγαριά, Σαν τα κοκορια και Να σταθώ στα πόδια μου.

Είναι ισως πιο γνωστός για τα υπεροχα Πυροσβεστήρας (σήμα κατατεθεν Razz)  Ταξίδι για να σε βρω και Τρεις Ευχές αλλά εχει πολλαααα, πολλαααα ακομα εξισου υπεροχα και αξιόλογα, και οπως ειπα πριν, τα τραγουδια του δεν ειναι ολα το ιδιο στυλ, δεν ειναι μονοτονος και στασιμος, αλλα ποικιλουν απο χορευτικά, instrumental,  "κουλτουριαρικα", "εντεχνα" μεχρι τραγουδια που θυμιζουν πιο παραδοσιακο ήχο και ρεμπετικα και ακόμα και τραγουδια που τζαζοφέρνουν  (αν και αυτο το τελευταιο μη το παρετε τηs μετρητης, καθως ειναι γνώμη μιας ασκετης, οπότε please, don't shoot me αν το αυτί μου καταλαβαινει ο,τι να ναι. Razz )

Προσωπικά αγαπημενα μου, εκτος απο τα τρια παραπάνω, είναι και τα Μέλλον μου Αβέβαιο, Μάνα, Ό,τι αισθάνεσαι να λες, κοπέλα καραμέλα, Ανοιξιάτικη Μερα, Κούπα, Κόσμε Γλέντα,Εχω πια Βαρεθει, Για το Ράδιο. 

Σε μια του συναυλια που εχω παει , εβγαζε απιστευτη ενεργεια και κεφι, σε σημειο που καποιοι πισω πισω ειχαν σηκωθει και χορευανε, η μαλλον χοροπηδαγανε σαν να θελουν να σπασουν το πατωμα. :P 
    Στο κλεισιμο ειχε μεινει μονος του, οι μουσικοι ειχαν φυγει απο τη σκηνη, και εκεινος απλά επαιζε ο,τι τραγουδια του ζηταγανε οι απο κατω, δικα του και μη.  oh! (Ενταξει, δυο- τρια, αλλα και παλι. Razz

Γενικα, ελατε και πειτε ποσο τον αγαπατε και ποσο τον λατρευετε, να μην ειμαι η μονη. Razz :P

ghgh
    hhg
    hy
    Λεωνιδας Μπαλάφας 2yv6ngk
    Reveal your secrets:
    Luna Scamander
    Luna Scamander
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς

Αριθμός μηνυμάτων : 15186
    Ημερομηνία εγγραφής : 02/06/2010

Magical Identity
    Today's thought: Fake friends are like shadows: always near you at your brightest moments, but nowhere to be seen at your darkest hour... True friends are like stars, you don't always see them but they are always there...

Λεωνιδας Μπαλάφας Empty Απ: Λεωνιδας Μπαλάφας

Δημοσίευση από Luna Scamander Κυρ Φεβ 28, 2016 3:18 am

ΕΝΤΑΞΕΙ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Η ΜΟΝΗ

ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΩ. 
    Είναι υπέροχος. Κι έχει ωραία φωνή και γενικώς είναι απλά υπέροχος! Δεν έχω λόγια! Μου αρέσει η μουσική του. Και όταν μπαίνει ένα τραγούδι του, τον ξεχωρίζεις.

Βέβαια ξέρω πολλούς που δεν τον ξέρουν.. Κι δεν ήξεραν ούτε καν το γνωστό τραγούδι του :P

Λεωνιδας Μπαλάφας Ginw10

μπλομ:
    The Sorting Hat
    The Sorting Hat
    Αλχημιστής
    Αλχημιστής

Αριθμός μηνυμάτων : 36341
    Ημερομηνία εγγραφής : 27/06/2011

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Χάφλπαφ
    Blood Status: Muggle born
    Today's thought: Life is like a box of chocolates. Except it's not.

Δημοσίευση από The Sorting Hat Κυρ Φεβ 28, 2016 4:43 am

Ένας από τους λίγους Έλληνες καλλιτέχνες που αγαπάω πολύ...

Αν και τον έμαθα σχετικά πρόσφατα (σαν όνομα τραγουδιστή, το Μπαλάφας το έμαθα μόλις πέρυσι) μπορώ να πω πως τον έχω λατρέψει. Ειδικά τον τελευταίο καιρό ακούω ατελείωτες φορές τις playlist του.

Δεν ήξερα καν ότι έχει αναδειχθεί από Fame Story giveup .

Λεωνιδας Μπαλάφας Screen24
    Λεωνιδας Μπαλάφας Tumblr11
    Romilda Vane
    Romilda Vane
    Δασοφύλακας
    Δασοφύλακας

Αριθμός μηνυμάτων : 12879
    Ημερομηνία εγγραφής : 17/08/2010

Magical Identity
    Today's thought: Μάγεψαν και σένανε τα ξωτικά;

Δημοσίευση από Romilda Vane Τετ Μαρ 02, 2016 1:27 am

^Ουτε εγώ οταν τον πρωτοάκουσα.
    Χαιρομαι ομως που αν και ξεκινησε απο ριάλιτι, εχει εντελώς διαφορετικη εξελιξη απο το τι θα περιμενε κανεις. Η εξαιρεση στον κανονα αν θες. Razz

Επισης, ειχα χαζοχαρει γιατι θυμιζει λιγο Ασιμο και μπηκα στο γιουτιουμπ και πολλοι το αναφερανε αρνητικα, οτι αντιγραφει το στυλ κτλ, whoaaa there, calm down youtubers :p

ghgh
    hhg
    hy
    Λεωνιδας Μπαλάφας 2yv6ngk
    Reveal your secrets:

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Παρ Νοε 15, 2024 5:47 am