Alison Sheridan έγραψε:Πάω Αθήναααα
Χαμός.
Συγγενείς, διακοπές, γιατρό, συναυλία;
Alison Sheridan έγραψε:Πάω Αθήναααα
The Sorting Hat έγραψε:Alison Sheridan έγραψε:Πάω Αθήναααα
Χαμός.
Beatrice Lightwood έγραψε:RIP Leonardo Di Caprio Oscar Meme.
We had a good run, Tumblr .
The Sorting Hat έγραψε:Alison Sheridan έγραψε:Πάω Αθήναααα
Χαμός.
ΟφθαλμιατροEvie Frye έγραψε:The Sorting Hat έγραψε:Alison Sheridan έγραψε:Πάω Αθήναααα
Χαμός.
Αγώνα ?
Alison Sheridan έγραψε:
Το Σάββατο είχαμε αγώνα και πήγαμε Γαργαλιανους, 1μισι ωρα με το λεωφορείο να πάμε και άλλη τόση να έρθουμε πίσω. Αλλά ψοφισαμε στη διαδρομή. Και χασαμε-.-εκανε βέβαια καο κάτι βλακειες ο κοουτς με τις αναπληρωματες-.-
Alison Sheridan έγραψε:
Έχω λίγη μοιωπια και ελάχιστο αστιγματισμό. Και πρέπει εκτός απο Καλαμάτα ψ να έρχομαι και 3-4 φορές το χρόνο Αθήνα για τα ματια. Έχω επίσης ελάχιστη σκολίωση (4-5 μοίρες αι θινκ ) και πρεπει να έρχομαι άλλες 2-3 φορες Αθήνα. Για όλα αυτά πρεπει να είμαι ξεκούραση για να εξεταστω, οποτε κάθομαι παντα 2-3 μέρες
τόσο πολύ μυωπία έχεις;Evie Frye έγραψε:Alison Sheridan έγραψε:
Έχω λίγη μοιωπια και ελάχιστο αστιγματισμό. Και πρέπει εκτός απο Καλαμάτα ψ να έρχομαι και 3-4 φορές το χρόνο Αθήνα για τα ματια. Έχω επίσης ελάχιστη σκολίωση (4-5 μοίρες αι θινκ ) και πρεπει να έρχομαι άλλες 2-3 φορες Αθήνα. Για όλα αυτά πρεπει να είμαι ξεκούραση για να εξεταστω, οποτε κάθομαι παντα 2-3 μέρες
Εγώ έχω κάνα 6αρι μυωπία σε κάθε μάτι και πάω οφθαλμίατρο μια φορά το χρόνο Για την σκολιωση πήγαινα κάθε μήνα-δίμηνο αλλά πήγαινα Πάτρα
Imperio έγραψε:Εγω εχω 10 μυωπία και πρεπει να υπαρχει και γύρω στο 1,75 αστιγματισμός και παω καθε εξάμηνο στον οπτικό μου και με ελέγχει.
Κατσε? Δηλαδη εσυ εισαι βασικη?Alison Sheridan έγραψε:Το Σάββατο είχαμε αγώνα και πήγαμε Γαργαλιανους, 1μισι ωρα με το λεωφορείο να πάμε και άλλη τόση να έρθουμε πίσω. Αλλά ψοφισαμε στη διαδρομή. Και χασαμε-.-εκανε βέβαια καο κάτι βλακειες ο κοουτς με τις αναπληρωματες-.-