+23
Nearly Headless Nick
Helena Malfoy
Mrs Darcy
Noelia di Firenze
Mirabelle Salvatore
Cassiopeia Black
Evie Frye
Claire Delacour
Romelza Snicket
Severus John Snape
Arcturus Regulus Black
Romilda Vane
Beatrice Baudelaire
Cassandra Black
Alison Sheridan
Beatrice Lightwood
Lisette de Lapin
Mr. Ollivander
Milady D' Hiver
Denrean
Luna Scamander
Isabelle Lightwood
The Sorting Hat
27 απαντήσεις
Ακυροκατάσταση
Milady D' Hiver- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 40685
Ημερομηνία εγγραφής : 06/01/2013
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: If someoneʼs lying about something small, you donʼt know what else theyʼre lying about.
- Δημοσίευση Ν°701
Απ: Ακυροκατάσταση
μουα;^
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
The Sorting Hat- Αλχημιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 36341
Ημερομηνία εγγραφής : 27/06/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Blood Status: Muggle born
Today's thought: Life is like a box of chocolates. Except it's not.
- Δημοσίευση Ν°702
Σιγά μην θέλαμε να πάμε στην Αυστραλία . Στα πρώτα δέκα λεπτά θα με έχει κατασπαράξει ένα τεράστιο nope...
Isabelle Lightwood- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 36189
Ημερομηνία εγγραφής : 22/04/2010
Magical Identity
Blood Status: Pureblood
Today's thought: Κι ενώ ο καθείς σκοτώνει ό,τι αγαπάει, όλοι ωστόσο δεν πεθαίνουν.
- Δημοσίευση Ν°703
Ή χειρότερα, θα συναντήσουμε καμιά Φρίλι.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°704
Claire Delacour έγραψε:πόσο χιόνι θα ρίξει???ήδη το έχει στρώσει, μην αποκλειστούμε κιόλας!!!
Τώρα που το θυμήθηκα...
- Σπόιλερ:
Claire Delacour- Administrator
Head of D.I.M.C. - Αριθμός μηνυμάτων : 10301
Ημερομηνία εγγραφής : 29/04/2015
Magical Identity
Today's thought: give more, expect less
- Δημοσίευση Ν°705
^ΑΧΑΧΑΧΧΧΑΧΧΑΧΑ
αποφάσισα να σας πάρω δώρο τα εισιτήρια για την Μαρίνα, 6 εισιτήρια θα σας πάρω!!! τι λέτε????
απλά φέρτε μου τον Barney σπίτι μου!!
αποφάσισα να σας πάρω δώρο τα εισιτήρια για την Μαρίνα, 6 εισιτήρια θα σας πάρω!!! τι λέτε????
απλά φέρτε μου τον Barney σπίτι μου!!
- my stuff... :
Isabelle Lightwood- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 36189
Ημερομηνία εγγραφής : 22/04/2010
Magical Identity
Today's thought: Κι ενώ ο καθείς σκοτώνει ό,τι αγαπάει, όλοι ωστόσο δεν πεθαίνουν.
- Δημοσίευση Ν°706
ΜΩΡΗ ΗΛΙΘΙΑ ΤςΤΟΙΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΔΕ ΘΑ ΤΑ ΛΕΣ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΤΗ ΚΟΥΛΟΥΡΗ
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°707
δεν το είπα για πλάκα, αλήθεια τον θέλω!!
- my stuff... :
Magical Identity
Today's thought: If someoneʼs lying about something small, you donʼt know what else theyʼre lying about.
- Δημοσίευση Ν°708
Μπαρνευ
Βεβαια νταξει δεν ειναι στα τοπ κολληματα μου. Σε καμια περιπτωση. Αλλα ειναι γλυκας. Και εχει προοπτικες για character development.
Βεβαια νταξει δεν ειναι στα τοπ κολληματα μου. Σε καμια περιπτωση. Αλλα ειναι γλυκας. Και εχει προοπτικες για character development.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Cassandra Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 33695
Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
- Δημοσίευση Ν°709
YeapMilady D' Hiver έγραψε:Eiχες βαλει στοιχημα οτι θα κανεις τρυπα εαν υπάρχει και το κερδισες γιατι δεν ειχε; Βασικα ειδα στο tumblr οτιCassandra Black έγραψε:Είχα βάλει στοίχημα με τον Ηλία ότι αν υπάρξει αποκριάτικη στολή Rey να πάω να κάνω δεύτερη τρύπα στο αυτί Και μόλις το κέρδισα, γαμώ τον σεξισμό τους ακόμα και στα παιδάκια την τύχη μου.
- Σπόιλερ:
ειχαν βγαλει merchendise εχοντας στο μυαλο οτι ο Κάιλο θα ηταν ο κεντρικος χαρακτηρας με τον οποιο θα ηθελαν ολοι να συνδεθουν και να αγορασουν σχετικα πραγματα. Μαλλον γι αυτο εκαναν το ολο "help me grandfather". Και δεν λεω, ενδιαφερον χαρακτηρες. Αλλα ειπαν και μονοι τους οτι δεν περιμεναν την απηχηση/αντιδραση που θα υπηρχε με την Ρευ. Και νομιζω πως λιγοτερο απ ολα περιμεναν να σιππαρουν οι φαν Φιν/Πο
Το δικο μου παραπονο ειναι πως η ξαδερφη της μαμας μου πηρε ο "αγιος βασιλης" φωτοσπαθα στο 6χρονο αγορι και 3χρονο αγορακι αλλα οχι στην 8χρονη κορη. Και εκεινη την μερα των χριστουγεννων επαιζα με τα κοριτσια και η μικρη ξαδρφουλα που φετος νομιζω κλεινει τα 4 ειχε σετ κουζινικα, απλωστρες, καθαριστικα και τα αγορια απεναντι ειχαν σταρ γουορς και αυτοκινητα και εγω α) εκνευριζομουν με τον σεξισμο β) προτιμουσα 1000 φορες να παιξω με εκεινα αλλα λυπομουν να αφησω την μεγαλη ξαδερφουλα μονη της με την μικρη.
Ναι ρε ισχύει.
Καλά αυτούς τους γονείς τους βλέπω και στα τζάμπο και θέλω να τους δείρω, δηλαδή τι πρότυπα πας και δίνεις στα παιδιά σου Είναι τόσο backwards, ειδικά αν σκεφτεί κανείς πως οι δικοί μου (πίσω στα 90s) ποτέ δε μου είπαν να μην παίζω με συγκεκριμένα παιχνίδια.
- We seed the stars:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°710
Εμενα η αληθεια ειναι κουκλες και τετοια μου επαιρναν αλλα με αφηναν να παιζω με τα αυτοκινητακια και τους power rangers του αδερφου μου. Αν ημουν 5χρονο την τωρινη εποχη δεν θα ηθελα να μενω εκτος "παρεας" και θα ηθελα και γω σταρ γουορς ακομα και αν δεν ειχα δει τις ταινιες οπως συνεβη με τα ξαδερφια. Γιατι πρεπει να παιζει ρολο το φυλλο; Ένα αγόρι δεν μπορει να συμπαθησει τον Σβεν και την Αννα; Ένα κοριτσι δεν μπορει να κολλησει με transformers; (that was me btw)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°711
Δεν νομίζω να υπάρχουν πολλοί γονείς που δεν αφήνουν τα κορίτσια να παίξουν με "αγορίστικα" παιχνίδια.
Το αντίθετο γίνεται συνήθως.
Το αντίθετο γίνεται συνήθως.
Magical Identity
Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
- Δημοσίευση Ν°712
Εμένα μου αγόραζαν αυτοκινητάκια και παίζει να είχα περισσότερα εργαλεία και ιατρικά παρά κουζινικά
Και μ' έναν ξάδερφο στο χωριό βάζαμε όλα μας τα παιχνίδια μαζί και παίζαμε, και δεν μας έλεγαν τίποτα
Και μ' έναν ξάδερφο στο χωριό βάζαμε όλα μας τα παιχνίδια μαζί και παίζαμε, και δεν μας έλεγαν τίποτα
- We seed the stars:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°713
Δεν νομιζω να μου πηραν ποτε αλλα μαλλον γιατι δεν ζητησα και ποτε. Πλυση εγκεφαλου με τις διαφημισεις το πασμα. Λαμπαδα hot wheels. Μονο αγορια στην διαφημιση. Λαμπαρα poly pocket. Μονο κοριτσια στην διαφημιση.
Γι αυτο και ειναι ακομα χειροτερο απο το να ηταν απλα τα κοριτσια. Το προβλημα ειναι οτι πασαρουν στα παιδια παιχνιδια ωστε να μαθουν τον ρολο τους στην κοινωνια.
Δυσκολευουν την ζωη των αγοριων
(το ξερω οτι δεν διαφωνεις Βαγγελη και λεμε τα ιδια. Κουβεντα να γινεται. Ανοιγω το θεμα)
Γι αυτο και ειναι ακομα χειροτερο απο το να ηταν απλα τα κοριτσια. Το προβλημα ειναι οτι πασαρουν στα παιδια παιχνιδια ωστε να μαθουν τον ρολο τους στην κοινωνια.
- Σπόιλερ:
- Εσυ Εβαν πάρε αυτοκινητα γιατι θα οδηγας και εσυ Χλόη πάρε σφουγγαρίστρα και σιδερώστρα. Αμα θες Χλόη να παιξεις με το αυτοκινητακι οκαυ. Εβαν μην πιάνεις την σιδερωστρα της αδερφης σου.
Δυσκολευουν την ζωη των αγοριων
(το ξερω οτι δεν διαφωνεις Βαγγελη και λεμε τα ιδια. Κουβεντα να γινεται. Ανοιγω το θεμα)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Romelza Snicket- Hogwarts Professor
- Αριθμός μηνυμάτων : 1806
Ημερομηνία εγγραφής : 07/09/2015
Magical Identity
Today's thought: You know the Chinese curse: May you live in interesting times.
- Δημοσίευση Ν°714
εγώ επειδή κληρονόμησα τα παιχνίδια του αδερφού μου έπαιζα με μεγάλη ποικιλία, από κούκλες μέχρι στρατιωτάκια...
πάντως πιστεύω πως τα αγορίστικα παιχνίδια είναι χίλιες φορές καλύτερα από τα κοριτσίστικα! για παράδειγμα τα lego που πολύ τα θεωρούν αγορίστικα και είναι από τα παιχνίδια που βοηθούν πραγματικά το παιδί να αναπτύξει τη νοημοσύνη του, ενώ τα κορίτσια παίζουν με κούκλες που το μόνο που κάνουν είναι να αλλάζουν ρούχα!
πάντως πιστεύω πως τα αγορίστικα παιχνίδια είναι χίλιες φορές καλύτερα από τα κοριτσίστικα! για παράδειγμα τα lego που πολύ τα θεωρούν αγορίστικα και είναι από τα παιχνίδια που βοηθούν πραγματικά το παιδί να αναπτύξει τη νοημοσύνη του, ενώ τα κορίτσια παίζουν με κούκλες που το μόνο που κάνουν είναι να αλλάζουν ρούχα!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Romelza Snicket στις Κυρ Ιαν 24, 2016 1:35 pm, 1 φορά
- proud raven:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°715
ναι και γω κληρονομησα αγοριστικα παιχνιδια^
και ναι και μενα μου φαινοντουσαν πιο ενδιαφεροντα. οι κουκλες ειναι καλες μονο για να τους βγαζεις τα χερια και να τους λυγιζεις τα ποδια. και τις ακριβες να τις εχεις συλλεκτικες μην χαλασουν.
και ναι και μενα μου φαινοντουσαν πιο ενδιαφεροντα. οι κουκλες ειναι καλες μονο για να τους βγαζεις τα χερια και να τους λυγιζεις τα ποδια. και τις ακριβες να τις εχεις συλλεκτικες μην χαλασουν.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Romelza Snicket- Hogwarts Professor
- Αριθμός μηνυμάτων : 1806
Ημερομηνία εγγραφής : 07/09/2015
Magical Identity
Today's thought: You know the Chinese curse: May you live in interesting times.
- Δημοσίευση Ν°716
βασικά θυμάμαι όλες τις φίλες μου να έχουν τρέλα με τις κούκλες και να παίρνουν συλλεκτικές κτλ...εγώ προσωπικά πάντα προτιμούσα να παίζω με τα παιχνιδάκια από τα κίντερ αυγά! έχω πολύ μεγάλη συλλογή!
- proud raven:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°717
Οι κούκλες είχαν το καλό ότι κυκλοφορούσαν σε άπειρα επαγγέλματα και μπορούσες να κάνεις role-play μεταξύ τους
Τα lego ποτέ δε μ' έψηναν αλλά playmobil <3333
Τα lego ποτέ δε μ' έψηναν αλλά playmobil <3333
- We seed the stars:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°718
Ναι καλέ^^^ . Εννοείται.
Το θέμα είναι ότι οι διαφημίσεις απλώς αναπαράγουν και επιτείνουν τον σεξισμό, δεν τον δημιουργούν. Άλλωστε οι διαφημίσεις δείχνουν αυτό που θέλει να δει ο θεατής.
Ο σεξισμός δημιουργείται στα πλαίσια της ίδιας της οικογένειας και της κοινωνίας. Έτσι έχουμε διάφορα φαινόμενα τύπου: αγόρια-μπλε δωμάτιο, κορίτσια-ροζ δωμάτιο.
Τα τελευταία χρόνια τουλάχιστον με την ανάπτυξη της τεχνολογίας πολύ συχνά οι γονείς επιλέγουν ως δώρο ένα κινητό ή ένα τάμπλετ ή ένα iPod τα οποία παρουσιάζονται ως δώρα κοινά και για τα δύο φύλα.
Play-mobil πράγματι ήταν τεράστια αγάπη.
Το θέμα είναι ότι οι διαφημίσεις απλώς αναπαράγουν και επιτείνουν τον σεξισμό, δεν τον δημιουργούν. Άλλωστε οι διαφημίσεις δείχνουν αυτό που θέλει να δει ο θεατής.
Ο σεξισμός δημιουργείται στα πλαίσια της ίδιας της οικογένειας και της κοινωνίας. Έτσι έχουμε διάφορα φαινόμενα τύπου: αγόρια-μπλε δωμάτιο, κορίτσια-ροζ δωμάτιο.
Τα τελευταία χρόνια τουλάχιστον με την ανάπτυξη της τεχνολογίας πολύ συχνά οι γονείς επιλέγουν ως δώρο ένα κινητό ή ένα τάμπλετ ή ένα iPod τα οποία παρουσιάζονται ως δώρα κοινά και για τα δύο φύλα.
Play-mobil πράγματι ήταν τεράστια αγάπη.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°719
Ναι, δεν δημιουργουν σεξισμο. Απλα δεν κανουν τιποτα να τον σταματησουν γιατι οπως λες και συ ειναι αυτα που θελει να δει ο θεατης ακα ο 40αρης με την υποσχεση μπυροκοιλιας ΑΓΚΧ ΕΝΤΑΞΕΙ δεν θα ειμαι και γω ρατσιστρια. ακα οι γονεις.
Δεν ειχα. Δεν θυμαμαι να ειχα. Θα ρωτησω
Δεν ειχα. Δεν θυμαμαι να ειχα. Θα ρωτησω
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°720
Υπάρχει κάποιο θέμα με την μπυροκοιλίτσα ;
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°721
Πάντως κι αυτό που παίρνουν κινητό και τάμπλετ στα 8χρονα ΑΡΓΧ λες και δεν υπάρχουν αρκετά παιδικά βιβλία μπας και ξεστραβωθούν απ' τις οθόνες.
Ελπίζω στη γενιά μας να ελαττωθούν αυτές οι νοοτροπίες.
Ελπίζω στη γενιά μας να ελαττωθούν αυτές οι νοοτροπίες.
- We seed the stars:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°722
Εγώ εννοούσα ότι αυτό είναι το θετικό των παιχνιδιών τύπου iPhone/tablet, δεν εννοούσα ότι είναι καλό να παίρνουν οι γονείς τέτοια παιχνίδια.
Μην ελπίζεις, θα ελαττωθούν, όσο ελαττώνονται οι "παλιοί". Βέβαια υπάρχουν και άτομα της δικής μου ηλικίας που έχουν τέτοιες αντιλήψεις. Θα τους ανεχτούμε... Ευτυχώς είναι σαφώς λιγότεροι από τους τωρινούς γονείς.
Μην ελπίζεις, θα ελαττωθούν, όσο ελαττώνονται οι "παλιοί". Βέβαια υπάρχουν και άτομα της δικής μου ηλικίας που έχουν τέτοιες αντιλήψεις. Θα τους ανεχτούμε... Ευτυχώς είναι σαφώς λιγότεροι από τους τωρινούς γονείς.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°723
Το κατάλαβα ρε απλώς σχολιάζω το φαινόμενο
Ναι κι εγώ το ίδιο βλέπω αλλά ποιος ξέρει πώς θα εξελιχθούμε
Ναι κι εγώ το ίδιο βλέπω αλλά ποιος ξέρει πώς θα εξελιχθούμε
- We seed the stars:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°724
Νομιζω πως ακομα υπαρχει δρομος. Πως και η δικη σου γενια γονιων στην πλειοψηφια θα ειναι συντηριτικη και η διαφορα θα φανει ιδιαιτερα σε δυο σειρες γονιων αργοτερα οταν τα δικα σας παιδια ειναι/τελειωνουν λυκειο (τουλαχιστον).
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°725
επειδή είναι 1 αγόρι 1 κορίτσι έχουν όλων των ειδών τα παιχνίδια, στον αδερφό μου του αρέσουν οι κούκλες και είχα πάει τζάμπο με μια κοπέλα και λέω λες να πάρω καμία για τον αδερφό μου? και μου λέει δηλαδή είναι σίγουρο?? πέρασαν 4 λεπτά μέχρι να καταλάβω τι εννοεί..
για 4 χρονών παιδάκι!!!!
για 4 χρονών παιδάκι!!!!
- my stuff... :