paramu8enia έγραψε:Κάποιος να έρθει στη θέση μου να διαβάσει την ψυχολογία και να δώσει.
Ευχαριστώ
αν δινεις σε πανω απο μια εβδομαδα ευκολακι. Απλα δεν ξερω αν θα μοιαζουμε αρκετα ωστε να με περασουν για σενα
paramu8enia έγραψε:Κάποιος να έρθει στη θέση μου να διαβάσει την ψυχολογία και να δώσει.
Ευχαριστώ
Απο τους Ολυμπιακους λεω Γηπεδο πηγαινω και εγω οποτε μπορωDenrean έγραψε:Mr. Ollivander έγραψε:Απο αυτους εισαι?Denrean έγραψε:ελα στο ΣΕΦ που παιζει ολυμπιακος-μπαμπεργκ
Οταν λες απ'αυτους εννοεις αν πηγαινω γηπεδο? Εχω διαρκείας στο ΣΕΦ
Ποιο πλεονέκτημα λες και εσυ. Ετσι οπως ειναι η κατασταση για τεταρτοπεμπτος πας. Παντως το τοπ 16 διαρκει τρεις μηνες και με σωστες κινήσεις σώζεται η κατάστασηThe Sorting Hat έγραψε:Mr. Ollivander έγραψε:
Ειδες τι συμβαινει οταν δεν παω γηπεδο. Να σου πω την αληθεια το περίμενα το χθεσινο. Καλυτερα μπας και βαλουν μυαλο.
Μυαλό έπρεπε να βάλουν στους ομίλους. Η χθεσινή ήττα πολύ πιθανόν να κρίνει αν θα έχουμε πλεονέκτημα ή όχι. Δεν θέλω να σκέφτομαι ότι ίσως κρίνει και την πρόκριση.
The Sorting Hat έγραψε:Η παραμυ8ένια είναι πάντα σε μία κατάσταση μέθης. Οπότε αν πιεις δύο μπυρόνια θα είστε ίδιοι/ίδιες.
Εγώ πάω στη δουλειά άβαφτη για να κοιμάμαι μισή ώρα παραπάνω το πρωίDenrean έγραψε:Χαιρομαι που το να μη βαφτεις το βλεπεις σαν επιλογη, νομιζα οτι ειχαν σταματησει να υπαρχουν κοπελες που δεν βαφονται (πολυ).
The Sorting Hat έγραψε:Απλά πιες παραπάνω μέχρι να μην καταλαβαίνεις τις διαφορές.
Cassandra Black έγραψε:Εγώ πάω στη δουλειά άβαφτη για να κοιμάμαι μισή ώρα παραπάνω το πρωίDenrean έγραψε:Χαιρομαι που το να μη βαφτεις το βλεπεις σαν επιλογη, νομιζα οτι ειχαν σταματησει να υπαρχουν κοπελες που δεν βαφονται (πολυ).
+Φαίνομαι και μικρότερη οπότε δε μας χαλάει
Πρέπει να συνεχίσω το βιβλίοοοοοοοοο
Denrean έγραψε:paramu8enia έγραψε:Κάποιος να έρθει στη θέση μου να διαβάσει την ψυχολογία και να δώσει.
Ευχαριστώ
αν δινεις σε πανω απο μια εβδομαδα ευκολακι. Απλα δεν ξερω αν θα μοιαζουμε αρκετα ωστε να με περασουν για σενα
Beatrice Lightwood έγραψε:Δεν πρέπει να μου δίνουν ηλεκτρονικές συσκευές εμενα πάει και η κάμερα...
Aχ δείξε στο κόσμο το ταλέντο σου.Lisette de Lapin έγραψε:^Ναι, ξέρω. Έχω κάτι μαστερπισιζ στην καρτα μνημης μου που το αποδεικνύουν. Θες να δεις;
Isabelle Lightwood έγραψε:Aχ δείξε στο κόσμο το ταλέντο σου.Lisette de Lapin έγραψε:^Ναι, ξέρω. Έχω κάτι μαστερπισιζ στην καρτα μνημης μου που το αποδεικνύουν. Θες να δεις;