Τι; εκείνες οι καμήλες στην αρχή στο χιόνι, (η Δύναμη να τις κάνει καμήλες δλδ)
Κακάσχημες ήταν. Μπλιαξ!
Aurora Sinistra έγραψε:Εκτος απο εμάς που βαριομαστε να το ισιωσουμε γτ ετσι κι αλλιώς ειναι τσαμπα κόπος
Cassandra Black έγραψε:Λίγα για τον Τσούι μη χεστούμεMirabelle Salvatore έγραψε:κι αυτός ο Τσουμπάκα πχια;! Σαν τον λύκο να πούμε έκλαιγε όλη την ώρα.
Mirabelle Salvatore έγραψε:^Μα με συγχωρείς , όλη την ώρα δεν έκανε τίποτα άλλο, απ' το να μεταμορφώνεται σε λυκάνθρωπο, το σκυλάκι του Χαν να πούμε, μη στάξει κι μη βρέξει το αφεντικό, κι το χειρότερο εμφανίζεται κι στην καινούργια ταινία. Κι ο 'Χρυσός' με την πάρλα, ποποπο... έλεος! Να τον κλείσει κάποιος... τέλος! Με αυτές τις πιθανότητες, 364935059 προς μία. ΣΚΑΣΜΟΣ που λέει κι η Λεία, νισάφι πχια!!
Eν τω μεταξύ: (το επανέλαβα πιο πάνω αλλά έχω λυσσάξει)
Κι έλεγα ρε 'Παλιάνθρωπε' ποιον μου θυμίζεις , ποιον μου θυμίζεις... μπαχαχαχα!!!
Cassandra Black έγραψε:Χριστιανή μου δεν είναι λυκάνθρωπος, ούτε μεταμορφώνεται, Wookiee είναι Και μιλάς για τον 2ο πιο αναγνωρίσιμο χαρακτήρα της OT.
Καλά ο C-3PO είναι όντως εκνευριστικός
Mirabelle Salvatore έγραψε:^Ότι κι αν είναι έκλαιγε συνέχεια κι ήταν εξίσου ενοχλητικός με τον 'Χρυσό' δεν μπα να είναι κι Σταρ Ελλάς, δεν μπορώ με εκνευρίζει.
Μόνο ο R2 σφύριζε χαριτωμένα.
Cassandra Black έγραψε:Είσαι άγουστη, αυτό έχω να πω
Σε λίγο θα μας πεις ότι σου άρεσαν τα Ewoks (τα αρκουδάκια στο 6, θα καταλάβεις όταν το δεις )
Πάντως αν από όλα τα πράγματα που θα μπορούσαν να σε πωρώσουν στην original τριλογία στέκεσαι στο πόσο άσχημα είναι τα πλάσματα τι να πω...
Cassandra Black έγραψε:Όχι λέω τα αρκουδάκια στο 6, θα καταλάβεις όταν το δεις
Πάντως αν από όλα τα πράγματα που θα μπορούσαν να σε πωρώσουν στην original τριλογία στέκεσαι στο πόσο άσχημα είναι τα πλάσματα τι να πω...