από Isabelle Lightwood Πεμ Δεκ 10, 2015 5:17 pm
^Τα σημερινά παιδιά είμαστε εμείς. Η νέα γενιά "που πάει κατά διαόλου" είμαστε εμείς. Και όχι, μια χαρά καθόλου κατά διαόλου δε πάει, τουλάχιστον όχι περισσότερο απ' όσο πηγαίνανε οι πατεράδες μας ή οι παπούδες μας ή ο οποιοσδήποτε. Έχω βαρεθεί πραγματικά να ακούω συνομήλικούς μου και παιδιά 20 και 25 χρονών να λένε "αααα αυτή η νεολαία έχει ξεφύγει" και "εμείς στην ηλικία τους δε τα κάναμε αυτά" αλί και τρισαλί πού οδεύουμε. Όχι, απλά όχι. Καταρχάς, είμαστε η ίδια γενιά με αυτούς που κατακρίνουν, δε μας πήραν τα χρόνια(μπεε), κατά δεύτερον, για να μη ξεφεύγω και απ' το θέμα του τόπικ, αν δεν έχουμε μείνει στάσιμοι η μόνη αλλαγή που έχει γίνει με τη πάροδο του χρόνου όσον αφορά στον εκφοβισμό είναι σίγουρα προς το καλύτερο. Γιατί εκεί που ακόμη κι ο δάσκαλος μοίραζε καρπαζιές αβέρτα, τώρα υπάρχει παντού ευαισθητοποίηση και ενημέρωση για το συγκεκριμένο θέμα. Μαλάκες υπάρχουν παντού, πάντα υπάρχουν και θα συνεχίσουν να υπάρχουν εις τον αιώνα τον άπαντα, αλλά κοιτάζοντας τη γενικότερη εικόνα τα μυαλά αρχίζουν σιγά σιγά να ανοίγουν και οι άνθρωποι να δέχονται τους ανθρώπους. Οπότε ρε φίλε όχι, δε δέχομαι να μου κουνάνε το δάχτυλο φίλοι μου και να μου λένε για τη νέα γενιά γιατί είμαστε η νέα γενιά και η σύγχρονη κοινωνία με κάθε της αρνητικό είναι καλύτερη από κάθε μία που έχει προηγηθεί. Φιου.
Στο θέμα μας, όλοι λίγο πολύ έχουμε γίνει και θύματα και θύτες. (Ναι, και απ' τα δύο με μοναδική εξαιρουμένη ίσως τη μητέρα Τερέζα. )