.::HarryWorld::.

Εδώ ο Ήλιος της Φαντασίας δεν δύει ποτέ...

Μην το μετακινείτε γιατί δεν φαίνεται η πρώτη είδηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ενδιαφέρεστε να γίνετε δημοσιογράφοι?
Αν υπάρχουν θέματα και απουσιάζουμε, στείλτε μήνυμα στο Φατσοβιβλίο

2 απαντήσεις

Hellsing

Cassandra Black
    Cassandra Black
    Member of Order Of Merlin 2nd

Αριθμός μηνυμάτων : 33695
    Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Ραβενκλόου
    Blood Status: Pureblood
    Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.

Hellsing Empty Hellsing

Δημοσίευση από Cassandra Black Σαβ Οκτ 31, 2015 11:34 pm

Hellsing (2001-2002)
    Hellsing 1yny9f

Hellsing Ultimate (2006-2012)
    Hellsing 05070601

Hellsing: The Dawn (2011)
    Hellsing 26837154

Πρόκειται στην ουσία για την ίδια ιστορία, μόνο που βγήκε και δεύτερη φορά με καλύτερο σχέδιο κι ακολουθώντας την πλοκή του manga. Αν θέλετε τη γνώμη μου, δείτε μόνο το Ultimate. Razz Το The Dawn είναι prequel που διαδραματίζεται στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.

Υπόθεση:
    Η μυστική οργάνωση Hellsing της Βρετανικής κυβέρνησης, πολεμά εδώ και καιρό τα υπερφυσικά πλάσματα του σκότους, για να κρατήσει ασφαλείς τους ανθρώπους. Τα ηνία της οργάνωσης είναι στα χέρια της (θεάς) Integra Fairbrook Wingates Hellsing, όπου ελέγχει τον ιδιωτικό της στρατό για την καταπολέμηση των απέθαντων όντων. Μεταξύ αυτών, ο πιο αποτελεσματικός εξολοθρευτής βρικολάκων είναι ένας άντρας με το όνομα Alucard και είναι και ο ίδιος ένας πανίσχυρος βρυκόλακας. Μαζί με τον μυστηριώδη μπάτλερ της Integra και τη βοηθό του Alucard, τη Seras Victoria, η οργάνωση Hellsing, θα πρέπει να αντιμετωπίσει εκτός από τα δαιμόνια και τους βρικόλακες, μια αντίπαλη μυστική οργάνωση του Βατικανού με την ονομασία Iscariot αλλά και μια αινιγματική ομάδα παρανοϊκών.

Hellsing Y2uq2a4e

We seed the stars:
    The Sorting Hat
    The Sorting Hat
    Αλχημιστής
    Αλχημιστής

Αριθμός μηνυμάτων : 36341
    Ημερομηνία εγγραφής : 27/06/2011

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Χάφλπαφ
    Blood Status: Muggle born
    Today's thought: Life is like a box of chocolates. Except it's not.

Hellsing Empty Απ: Hellsing

Δημοσίευση από The Sorting Hat Δευ Νοε 02, 2015 6:39 pm

Έχω δει το Original και λόγω Art δεν μου άρεσε καθόλου. Μου άρεσε βέβαια ο Alucard σαν χαρακτήρας γιατί το badassery level του είναι OVER 9000 και το Opening.

Σκοπεύω, κάααααποια στιγμή να δω και το Ultimate που μου λένε όλοι ότι είναι πολύ γαμάτο και διορθώνει όλα τα κακά του Original.

Με το The Dawn του 2011 δεν ξέρω τι παίζει. Ούτε καν που το είχα ακούσει προηγουμένως.

Hellsing Screen24
    Hellsing Tumblr11
    Cassandra Black
    Cassandra Black

Αριθμός μηνυμάτων : 33695
    Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Ραβενκλόου
    Blood Status: Pureblood
    Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.

Hellsing Empty Απ: Hellsing

Δημοσίευση από Cassandra Black Δευ Νοε 02, 2015 11:21 pm

Το original συγκριτικά με τα OVA είναι τόσο χάλια που θέλω να το ξεχάσω, είναι και το πρώτο άνιμε που είδα πανάθεμά με Razz
    Το The Dawn βασίστηκε σ' ένα oneshot manga του Kouta Hirano κι είναι απλά ένα prequel επεισόδιο μισής ώρας αν θυμάμαι καλά. Αν δεις τα Ultimate δε χάνεις τίποτα να δεις κι αυτό, έχει γούστο Razz
    edit Πρέπει να κάνω μαραθώνιο να τα ξαναθυμηθώ cry

Hellsing Y2uq2a4e

We seed the stars:

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Παρ Νοε 15, 2024 7:56 am