Mysterious Wizard έγραψε:νιωθω τα επίπεδα μπιτσίλας στο χάριγουορλντ να χουν ανέβει επικίνδυνα απότομα
Νιώθω τα βάημπς.
Mysterious Wizard έγραψε:νιωθω τα επίπεδα μπιτσίλας στο χάριγουορλντ να χουν ανέβει επικίνδυνα απότομα
Phineas Nigellus Black έγραψε:Ότι μίλησε για βαιμπς μπιτσιλας ο σοραζαλ χα ΧΑ
Mysterious Wizard έγραψε:άι σμελ γουόρ
Cassiopeia Black έγραψε:Ποιός είναι δίδυμος;
Sorazal the Erised έγραψε:Μπορείτε να με φωνάζετε Λάζαρο ή Σοραζάλ δεν πειράζει. Έχω μία προσωπικότητα για την κάθε περίπτωση.
Νικόλα, είναι πάρα πολύ παρεξηγημένο το Ζώδιο μου.
Cassiopeia Black έγραψε:Sorazal the Erised έγραψε:Μπορείτε να με φωνάζετε Λάζαρο ή Σοραζάλ δεν πειράζει. Έχω μία προσωπικότητα για την κάθε περίπτωση.
Εγώ έχω ωροσκόπο Δίδυμο. Θες να γίνουμε φίλοι;
Sorazal the Erised έγραψε:Cassiopeia Black έγραψε:Ποιός είναι δίδυμος;
Μπορείτε να με φωνάζετε Λάζαρο ή Σοραζάλ δεν πειράζει. Έχω μία προσωπικότητα για την κάθε περίπτωση.
Sorazal the Erised έγραψε:Cassiopeia Black έγραψε:Sorazal the Erised έγραψε:Μπορείτε να με φωνάζετε Λάζαρο ή Σοραζάλ δεν πειράζει. Έχω μία προσωπικότητα για την κάθε περίπτωση.
Εγώ έχω ωροσκόπο Δίδυμο. Θες να γίνουμε φίλοι;
Δεν ξέρω. Ίσως. Εννοείται! Αποκλείεται! Δώσε μου λίγο χρόνο να το σκεφτώ. Μπορεί; Δεν υπάρχει περίπτωση. Όποτε θες! ΜΗΝ ΜΕ ΠΙΕΖΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ. / /
Και μόλις σου περιέγραψα τι συμβαίνει στο κεφάλι μου από τότε που ήμουν 8 χρονών.
Mysterious Wizard έγραψε:Sorazal the Erised έγραψε:Cassiopeia Black έγραψε:Ποιός είναι δίδυμος;
Μπορείτε να με φωνάζετε Λάζαρο ή Σοραζάλ δεν πειράζει. Έχω μία προσωπικότητα για την κάθε περίπτωση.
Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι εσάς τους διδύμους σας έχουν μοιράσει όλους κάποιο προσέκτους, μια μπροσούρα, ένα κάτι, που γράφει πάνω πάνω: "Ό,τι πούνε εναντίον σας αντικρούστε με την εξής φράση: "Είμαι πολύ περηξημένο ζώδιο"
Να φανταστώ το έτος τελειώνει πριν προλάβετε να διαλέξετε μαθήματαSorazal the Erised έγραψε:Mysterious Wizard έγραψε:Sorazal the Erised έγραψε:
Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι εσάς τους διδύμους σας έχουν μοιράσει όλους κάποιο προσέκτους, μια μπροσούρα, ένα κάτι, που γράφει πάνω πάνω: "Ό,τι πούνε εναντίον σας αντικρούστε με την εξής φράση: "Είμαι πολύ περηξημένο ζώδιο"
Έχουμε Σχολή. Είναι σαν το Χόγκουαρτς αλλά υπάρχουν δύο κοιτώνες. Όλοι είμαστε μέλη και στους δύο γιατί το Καπέλο της Επιλογής είναι αναποφάσιστο.
Mysterious Wizard έγραψε:Να φανταστώ το έτος τελειώνει πριν προλάβετε να διαλέξετε μαθήματα
Sorazal the Erised έγραψε:Mysterious Wizard έγραψε:Να φανταστώ το έτος τελειώνει πριν προλάβετε να διαλέξετε μαθήματα
Τι μαθήματα παιδί μου, εδώ θέλουμε όλο το έτος για να αποφασίσουμε τη θα φορέσουμε στην τελετή υποδοχής. Δεν πειράζει, τα φοράμε κατευθείαν στην αποφοίτηση.
Mysterious Wizard έγραψε:Sorazal the Erised έγραψε:Mysterious Wizard έγραψε:Να φανταστώ το έτος τελειώνει πριν προλάβετε να διαλέξετε μαθήματα
Τι μαθήματα παιδί μου, εδώ θέλουμε όλο το έτος για να αποφασίσουμε τη θα φορέσουμε στην τελετή υποδοχής. Δεν πειράζει, τα φοράμε κατευθείαν στην αποφοίτηση.
Mysterious Wizard έγραψε:Ταύρος με ωροσκόπο καρκίνο
Πρόσεκσε, έκει κέρατα, καρφώσει α!Sorazal the Erised έγραψε:Mysterious Wizard έγραψε:Ταύρος με ωροσκόπο καρκίνο
Δεν πειράζει, προσπάθησες!
Τα αγαπώ τα ταυράκια, πλάκα έχουν. Για Γη.
Mysterious Wizard έγραψε:Πρόσεκσε, έκει κέρατα, καρφώσει α!Sorazal the Erised έγραψε:Mysterious Wizard έγραψε:Ταύρος με ωροσκόπο καρκίνο
Δεν πειράζει, προσπάθησες!
Τα αγαπώ τα ταυράκια, πλάκα έχουν. Για Γη.
Εχω και ιχθείς σελήνη, χέσε μέσα, ούτε εμένα δε πείθωSorazal the Erised έγραψε:
Ναι αλλά εσύ είσαι γλυκούλης ταύρος. Έχεις Καρκίνο ωροσκόπο. Δεν το παίρνω στα σοβαρά το κέρατο-μακαιρώσω-α.
Άχου το. Ταύρος του πότε ακριβώς, αν επιτρέπεται; Αρχές ή τέλος;
Mysterious Wizard έγραψε:Τρία μεταβλητά; Μαζεμένα; Νομίζω θα χρειαστείτε χειρουργείο