Δώσε 8 ευχαριστώ στους μάγους ή τις μαγισσες που γνώρισες στο μαγικό μας κόσμο και πες μας το γιατί.
Τι σου έμαθαν; Τι κατάλαβες; Γιατί τους ευχαριστείς;
Claire Delacour ⑧ έγραψε:6. Alison Sheridan γιατι ειναι η πιο γλυκια θετη κορη που θα μπορουσε να εχει κανεις και φυσικα θα μοιραστουμε τις γαλερες εχμ καποιου!!!! μου εμαθες και την τελειοτερη ομαδα του κοσμου, οποτε σε λατρευω παραπανω
Ακέφαλος 🎂 έγραψε:1. p.faliro13 & Χαριποτεριστή για τη δημιουργία του HarryWorld.
2. Τον Sev και τον RemousLoupin που ήταν εκείνοι που με βοήθησαν να κάνω τα πρώτα μου βήματα και να μάθω τι εστί HarryWorld.
RemousLoupin έγραψε:Ακέφαλος 🎂 έγραψε:1. p.faliro13 & Χαριποτεριστή για τη δημιουργία του HarryWorld.
2. Τον Sev και τον RemousLoupin που ήταν εκείνοι που με βοήθησαν να κάνω τα πρώτα μου βήματα και να μάθω τι εστί HarryWorld.
Μεγάλη μου τιμή και ρισπέκτ στα υπόλοιπα ονόματα.
Μακάρι να 'ταν 10 ή 15, αλλά ας περιοριστούμε στους 8.
Επιγραμματικά μονάχα, γιατί αν και έχω πολλά να πω, δε μου βγαίνουν κι αν μου βγουν θα ακουστούν κάπως weird. Kι επειδή κάποιοι είναι τόσο παλιοί, που κανείς δε θα τους θυμάται. Ούτε καν εγώ θυμάμαι τα ακριβή nicknames τους.
Ms. Padfoot, Ελευθερία, Sev, Merlin the Great, anthian9, Λάζαρος, Κώννι, Fonikos21. Και τον Αντρέα. Δε μπορώ να μη βάλω τον Αντρέα.
Merlin the Great έγραψε:7. Το Fonikos21 για πολλά πράγματα αλλά κυρίως για την πίστη του. Προσπάθησαν κατα καιρούς πολλοί να μας στρέψουν εναντιον χωρίς αποτέλεσμα. Ο Νίκος είναι η προσωποποιηση του φιλου, της πίστης και της καλής καρδιάς. Είναι κατι σαν το Ρον με βαμμένο μαλλί και τριπλά φρύδια.
RemousLoupin έγραψε:Ms. Padfoot, Ελευθερία, Sev, Merlin the Great, anthian9, Λάζαρος, Κώννι, Fonikos21. Και τον Αντρέα. Δε μπορώ να μη βάλω τον Αντρέα.
FoNikos21 έγραψε:
Αχ βρε Θάνο! Το μόνο σοβαρό άτομο στο πρώτο ιστορικό meeting με Δημήτρη και Λευτέρη. Θυμάσαι;