Maria Lovegood έγραψε:όβελ έγραψε:Της φιλοσοφικής είναι χειρότερο. Και υπόγειο Τουλάχιστον στο κτίριο διοίκησης παίρνεις μάτι φάτσες ( ) από ΝΟΠΕ
Εμ όχι δεν είναι χειρότεροόβελ έγραψε:Στη φιλοσοφική το 90% των κοριτσιών είναι ηλίθιες και το 90% των αγοριών είναι γκέι, τι να τους κάνει;
Δεν ισχύει αυτο. Καλά ότι έχουμε ηλίθιες κοπέλες έχουμε αλλά επειδή ξέρω αρκετό ποσοστό αγοριών από όλα τα τμήματα της φιλοσοφικής, trust me, κάτω του 20% είναι gay. Που επίσης δεν καταλαβαίνω ποιο το πρόβλημα με τους gay
Εμένα μου αρέσει το κυλικείο μας, είναι cute, τα παιδιά που μας εξυπηρετούν πολύ φιλικά και πάντα μπορείς να βρεις άτομα να παίξεις tichu. Το φαγητό είναι καλό και περνάμε ωραία εκεί πέρα, έχει και μουσική Επίσης τώρα έκαναν υαλογραφία στο τζάμι του κυλικείου με έναν Αγιο Βασίλη και είναι τόσο cute
1) Ναι είναι χειρότερο στο δικό μου γούστο, αλλά καταλαβαίνω περνάς τη φάση "πόσο γουάου είναι όλα εδώ γύρω και πόσο πιο γουάου από τα άλλα πιο δίπλα.
2) Κόψε το φαΐ της λέσχης, πειράζει. Σε λίγο θα κάνω πρόταση γάμου στον Χρήστο επειδή αρχίζω να συμφωνώ με ό,τι λέει, πόσο πρόβλημα σου φαίνεται να χω; Στο τόπικ ομοφυλοφιλία δεν σε θυμάμαι να χεις περάσει, δεν θα μας την πεις κιόλας. Και επειδή όσο να ναι ένας χρόνος παραπάνω, με συγκάτοικο από τη φιλοσοφική, κολλητή από τη φιλοσοφική και πολλούς, πολλούς γνωστούς από φιλοσοφική πιστεύω με πείθει περισσότερο από το τόσο μα τόσο πειστικό επιχείρημά σου.
Arcturus Regulus Black έγραψε:^^
Δεν είναι θέμα προβλήματος είναι θέμα αναφοράς γεγονότος προφανώς ελαφρά υπερβολικής στα πλαίσια της κουβέντας. Αν εγώ πω ότι το 10% των ατόμων στην Ελλάδα είναι μετανάστες δε σημαίνει ότι έχω πρόβλημα μαζί τους απλά το αναφέρω.
Παρεπιπτόντως στο πολυτεχνείο με έχουν καταχ*σει τα πουλιά ρε συ. 2 φορές πήγα 2 φορές τα ίδια.Δε ξέρω μάλλον ξελαφρώνουν όταν με βλέπουν
Ε Χρήστο, αν δεν σε έχεζαν τα περιστέρια θα σε παντρευόμουν.