ειμαι ιατρειο του μπαμπα
παιρνω κολλητο, κολλητη και 2 καλους μου φιλους και κατεβαινουμε καμαρα, babe....
εγω να φοραω λευκη ποδια του πατερα μου απο την κλινικη, τον βοηθουσα σε διαφορα στο εργαστηρι.
και του γιωργου του κολλητου μου, του ερχεται Η φαεινη ιδεα.
εγω το παιζω απο το κεντρο ψυχικης υγειας και αυτος απο το ιδρυμα ενα πραμα. ζητουσαμε απο τους περαστικους ενισχυση ταμειου, και ειχαμε ατου τον ιγνατιο (ενα παιδι που εχει παθηση και τα ματια του ειναι γουρλωμενα. επισης βαζει τα ποδια πισω απο το κεφαλι του) που λετε εγω με την ποδια να ζηταω λεφτα και οι αλλοι 2 να το παιζουν για το ιδρυμα.
3 ωρες αργοτερα, μαζεψαμε τη 300ρα και τα μοιρασαμε και κατι ψιλα που εμειναν τα δωσαμε στις αλλες 2 που δεν εκανα και τπτ
την αλλη μερα με τον γιωργο λεμε να το παιξουμε γαλλιδες πορνες. ενας γιου χου πλησιαζει τον γιωργο και του λεει παμε, και ευτυχως τοτε περνουσε αστυνομια. αλλιως ο γιωργος δε θα γλυτωνε. μα ετσι και αλλιως αν μας επαιρναν στα σοβαρα, ειχαμε τη ραφαελια (1.85, μαθηματα τζουντο μαυρη ζωνη 2 νταν) οποτε ημασταν οκ.
μετα απο αυτο το 2ημερο δεν ξανακαναμε κατι τετοιο αλλα ειχαμε σκασει στα γελια. δεν θυμαμαι να γελασα ποτε περισσοτερο στη ζωη μου.
αμα μαθευτει εκτος του φορουμ πεθανατε.