Έκανα αναζήτηση στην Ενότητα εδώ και προς έκπληξή μου είδα ότι δεν υπάρχει θέμα με ανέκδοτα!
Γι' αυτόν το λόγο ανοίγω το εν λόγω θέμα.
Κάνω την αρχή:
Πείτε τα ανέκδοτά σας άφοβα!
Γι' αυτόν το λόγο ανοίγω το εν λόγω θέμα.
Κάνω την αρχή:
- Σπόιλερ:
- -Ρε φίλε πιάσε εκείνο το γυμνό καλώδιο!
-Το 'πιασα, τώρα;;
-Ντάξει, άσ' το τώρα...άρα από το άλλο περνάει το ρεύμα!
- Σπόιλερ:
- Τύπος πάει για τουρισμό στην Ελβετία και καθώς περπατά σ' ένα κεντρικό εμπορικό δρόμο της Γενεύης, γλιστρά και πέφτοντας, σπάει το τζάμι του ρολογιού του. Στην αρχή τον κυριεύει η στενοχώρια, αλλά σκεπτόμενος πιο ψύχραιμα αργότερα, ησυχάζει:
«Ε, του κερατά! Στην Ελβετία βρίσκομαι! Δε θα βρω ένα ωρολογοποιείο να μου αντικαταστήσουν το τζάμι;»
Πράγματι, λίγα λεπτά αργότερα, βρίσκεται μπροστά σ' ένα μεγάλο κατάστημα, με μια τεράστια πινακίδα πάνω από την είσοδο, στην οποία απεικονίζεται σε θηριώδεις διαστάσεις ένα ρολόι. Στην εκτενέστατη δε βιτρίνα του, υπάρχουν τοποθετημένα εκατοντάδες ρολόγια. Μπαίνει μέσα όλο χαρά και, απευθυνόμενος στον υπάλληλο, του περιγράφει το πρόβλημά του. Ο υπάλληλος του απαντά ευγενέστατα:
«Θα ήθελα πραγματικά να ήμουν σε θέση να σας εξυπηρετήσω, αλλά δυστυχώς αδυνατώ. Βλέπετε, εδώ δεν είναι ωρολογοποιείο.»
Ο τουρίστας, βγαίνει για λίγο πάλι έξω, ρίχνει μια ματιά ακόμα στη βιτρίνα και στην πινακίδα και, αφού επιβεβαιώνει την αρχική του εντύπωση, ότι όντως βλέπει ρολόγια, επιστρέφει μέσα και ρωτά:
«Αν δεν πρόκειται για ωρολογοποιείο, περί τίνος πρόκειται;» για να εισπράξει την όλο φυσικότητα απάντηση του υπαλλήλου:
«Μα, για ευνουχιστήριο ταύρων, κύριε... Ταύρους ευνουχίζουμε εδώ.»
«Τι πράγμα;» ρωτά έκπληκτος ο τουρίστας και, μη μπορώντας να πιστέψει όσα ακούει, συνεχίζει:
«...και γιατί έχετε τοποθετήσει 500 ρολόγια σε ολόκληρη βιτρίνα;»
Οπότε ο υπάλληλος, επίσης σε απόλυτη ηρεμία και με πλήρη φυσικότητα, του απαντά:- Σπόιλερ:
«...και τι ήθελες να τοποθετήσουμε, ρε φίλε;»
Πείτε τα ανέκδοτά σας άφοβα!