από Alviva Black Τετ Απρ 08, 2020 4:26 am
Καταρχάς κάντε με φόλοου αν θέλετε,να σας κάνω κι εγώ,να μοιραζόμαστε μουσική
- Σπόιλερ:
με λένε Αλβίβα Μέμα
Το σπότιφάι πάντα το σνόμπαρα λόγω του πρίμιουμ αλλά πλέον το έχω συνηθίσει,είναι όμορφο. Πρίμιουμ δεν βαζω (ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΜΟΥ), οπότε ακούω μόνο από πισι και ανέχομαι της occasional διαφημίσεις.
Βέβαια με χαλάνε διάφορα,όπως το ότι αρκετά τραγούδια δεν υπάρχουν και το ότι δεν βγάζει προτεινόμενα μετά από κάθε τραγούδι. (Ξέρω,υπάρχει το radio,αλλά i'm not feeling it)
Τελευταία κάθομαι και φτιάχνω αρκετές πλέιλιστ και πορώνομαι μόνη μου βάζοντας δήθεν πνευματώδεις περιγραφές και εσθετικ εξώφυλλα.
Το στόκινγκ των φίλων έχει την φάση του αλλά πολλές φορές νιώθω αρκετά exposed που βλέπουν τι ακούω, και με πιάνω να τείνω να ακούω ή να μην ακούω πράγματα λόγω του ότι με 'βλεπουν' συγκεκριμένα άτομα, το οποίο μου φαίνεται αρκετά προβληματικό και προσπαθώ να το περιορίσω. Γενικά όμως μου αρέσει να μαθαίνω μουσική από άλλ@ και νιώθω παράλληλα σαν να κρατάω ένα είδος επαφής με άτομα που δεν μιλάμε.
Εξακολουθώ να προτιμώ youtube πάντως νομίζω.
SOS για όσ@ ενδιαφέρονται για στατιστικά και κολάζ με αυτά που ακόυνε:
(δεν με πληρώνει κανείς να κάνω διαφήμιση, απλώς το βρίσκω διασκεδαστικό)
- Σπόιλερ:
υπάρχει το σάιτ lastfm που γράφεσαι,το συνδέεις κάπου στις ρυθμίσεις με το σπότιφάι σου και σου βγάζει τοπ αρτιστς,τραγούδια,άλμπουμ που ακούς κτλ
επίσς υπάρχει το σάιτ tapmusic, το οποίο χρησιμοποιώντας το username του lastfm σου βγάζει κολάζ με τα most listened άλμπουμ σου σε αυτό το στιλ: