Εμένα με παίρνει τηλ η Θεία μου μάλλον για να δει αν έχω έτοιμα τα κομμάτια!
Ε δεν γίνεται ρε χριστιανή μου, περίοδος εξεταστική κι έχω εργασίες! Τι θα πρωτοαναλάβω;
Mα σε σπίτι παίρνουν, όχι στου Μαξίμου.Luna Scamander έγραψε:ξεχνάς το καλύτερο. Μπορεί να είναι στο τηλέφωνο ένας άντρας με αισθησιακή φωνή ή μια γυναίκα με αισθησιακή φωνή (εγώ προτιμώ το πρώτο)
Ασ' τα αγαπητή μου.Mirabelle Salvatore έγραψε:Αγαπητέ μου...
Το κουδούνισμα παραμένει όμως.Cassiopeia Black έγραψε:Ρε ειλικρινά. Εγώ έχω σταματήσει πλέον να το σηκώνω όταν βλέπω άγνωστο νούμερο.
Εγώ σε συγγενείς. Ασε μας ρε θείο.Milady D' Hiver έγραψε:Εχω σταματησει γενικα να απανταω στο σταθερο Παιρνουν οι δικοι μου διαρκως και θελουν κουβεντα. Γκες γουατ. Εχω πραγματα να κανω. Δεν εχω ολη μερα να σου μιλησω Και τους το λες και προσβαλλονται κιολας
Σάββατο στις έξι καπ καπ. Αυτό να πεις.Amycus έγραψε:Θες να αποφύγεις τους συγγενείς και αυτοί έρχονται επίσκεψη πρωϊνιάτικα. Τι να πεις...
John Dawlish έγραψε:^ Στα 18 απλά γίνεσαι ενήλικας, δεν σημαίνει ότι είσαι και ώριμος, γιατί αν είσαι ώριμος σημαίνει ότι κάνεις ότι θες αλλά έχεις όρια που ποτέ δεν ξεπερνάς σύμφωνα με τις υποχρεώσεις σου
Ίσως πάειMilady D' Hiver έγραψε:^αυτο μηπως παει περισσοτερο στις φιλοσοφικες;
Nearly Headless Nick έγραψε:Σάββατο στις έξι καπ καπ. Αυτό να πεις.Amycus έγραψε:Θες να αποφύγεις τους συγγενείς και αυτοί έρχονται επίσκεψη πρωϊνιάτικα. Τι να πεις...
Δεν μπορώ να καταλάβω αν αυτό είναι λογοπαίγνιο ή ορθογραφικόMirabelle Salvatore έγραψε:*Ι will kill this son of the beach someday, for that i'm sure.