Μοιραστείτε DIY που βρήκατε και θέλετε να κάνετε ή που ήδη κάνατε. DIY που ψάχνετε να βρείτε. Γενικά για χειροτεχνίες και κατασκευές με υλικά από το σπίτι και όχι μόνο! Αφήστε την δημιουργικοτητα και την φαντασία σας ελεύθερη! Εμπνευστείτε από άλλους και εμπνεύστε και εσείς με την σειρά σας τους αλλους!
+8
Mirabelle Salvatore
Alison Sheridan
Evie Frye
Noelia di Firenze
Romelza Snicket
Romilda Vane
Cassandra Black
Milady D' Hiver
12 απαντήσεις
Do It Yourself (DIY)
Milady D' Hiver- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 40685
Ημερομηνία εγγραφής : 06/01/2013
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: If someoneʼs lying about something small, you donʼt know what else theyʼre lying about.
- Δημοσίευση Ν°1
Do It Yourself (DIY)
Μοιραστείτε DIY που βρήκατε και θέλετε να κάνετε ή που ήδη κάνατε. DIY που ψάχνετε να βρείτε. Γενικά για χειροτεχνίες και κατασκευές με υλικά από το σπίτι και όχι μόνο! Αφήστε την δημιουργικοτητα και την φαντασία σας ελεύθερη! Εμπνευστείτε από άλλους και εμπνεύστε και εσείς με την σειρά σας τους αλλους!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Cassandra Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 33695
Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Blood Status: Pureblood
Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
- Δημοσίευση Ν°2
Απ: Do It Yourself (DIY)
Α καλά άμα ξεκινήσω δεν τελειώνω ούτε αύριο.
Ασχολούμαι αρκετά με DIY αν και κυρίως φτιάχνω κοσμήματα και διακοσμητικά. Κάποια στιγμή θα το γυρίσω και σε είδη ομορφιάς, μάλλον όταν θα 'χω δικό μου σπίτι και άνεση να πειραματιστώ.
Κι επειδή με ρώτησε η Μαρίνα στο Ράβεν: πριν από κανά μήνα είχα βρει ένα tutorial για κοσμήματα από σιλικονούχες θήκες κινητών. Και προχτές πήγα και αγόρασα μία φτηνή για να το δοκιμάσω κι έφτιαξα σκουλαρίκια με το σήμα του Jedi Order Είναι μαλακές, κόβονται πανεύκολα και υπάρχουν σε άπειρα χρώματα/σχέδια οπότε πραγματικά τις κάνεις ό,τι θες
Ασχολούμαι αρκετά με DIY αν και κυρίως φτιάχνω κοσμήματα και διακοσμητικά. Κάποια στιγμή θα το γυρίσω και σε είδη ομορφιάς, μάλλον όταν θα 'χω δικό μου σπίτι και άνεση να πειραματιστώ.
Κι επειδή με ρώτησε η Μαρίνα στο Ράβεν: πριν από κανά μήνα είχα βρει ένα tutorial για κοσμήματα από σιλικονούχες θήκες κινητών. Και προχτές πήγα και αγόρασα μία φτηνή για να το δοκιμάσω κι έφτιαξα σκουλαρίκια με το σήμα του Jedi Order Είναι μαλακές, κόβονται πανεύκολα και υπάρχουν σε άπειρα χρώματα/σχέδια οπότε πραγματικά τις κάνεις ό,τι θες
- We seed the stars:
Magical Identity
Today's thought: If someoneʼs lying about something small, you donʼt know what else theyʼre lying about.
- Δημοσίευση Ν°3
βασικα ανοιξα τοπικ γιατι το χω καψει τελευταια να ψαχνω ιδεες στο pinterest.
ειχα παει στο avengers την περασμενη τεταρτη και ο αδερφος μου πηρε το "avengers" ποπ κορν. εδωσε λιγο παραπανω και αντι το χαρτινο πηρε ενα μεταλικο με τους χαρακτηρες γυρω γυρω. θα σας ανεβασω πικ αν ειναι.
και τωρα το εχουμε και καθεται. σκεφτηκα να το κανω γλαστρα αλλα ο αδερφος μου γκρινιαζει.
καμια αλλη ιδεα;
και θελω να κανω και με τις θηκες που λες^
ειχα παει στο avengers την περασμενη τεταρτη και ο αδερφος μου πηρε το "avengers" ποπ κορν. εδωσε λιγο παραπανω και αντι το χαρτινο πηρε ενα μεταλικο με τους χαρακτηρες γυρω γυρω. θα σας ανεβασω πικ αν ειναι.
και τωρα το εχουμε και καθεται. σκεφτηκα να το κανω γλαστρα αλλα ο αδερφος μου γκρινιαζει.
καμια αλλη ιδεα;
και θελω να κανω και με τις θηκες που λες^
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Magical Identity
Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
- Δημοσίευση Ν°4
Εκτός από γλάστρα μπορείτε και θήκη περιοδικών/εφημερίδων κλπ.
Ή παπουτσοθήκη (για μπαλαρίνες πχ)
Εγώ εκτός από pinterest και tumblr ακολουθώ κι ένα σωρό blogs που φτιάχνουν πράγματα κι ανεβάζουν tutorials κάθε τόσο
Ή παπουτσοθήκη (για μπαλαρίνες πχ)
Εγώ εκτός από pinterest και tumblr ακολουθώ κι ένα σωρό blogs που φτιάχνουν πράγματα κι ανεβάζουν tutorials κάθε τόσο
- We seed the stars:
Romilda Vane- Δασοφύλακας
- Αριθμός μηνυμάτων : 12879
Ημερομηνία εγγραφής : 17/08/2010
Magical Identity
Today's thought: Μάγεψαν και σένανε τα ξωτικά;
- Δημοσίευση Ν°5
τα μόνα που έχω φτιάξει είναι σκουμπι-ντου βραχιολακια και μπρελοκ (αν πιάνονται) :p ένα σχέδιο σταυροβελονιά και δυόμισι φουλάρια. :p A, και κατι λαμπάδες φετος και περυσι το πάσχα.
Επισης, μια φορα είχα διαλισει ενα κολιε και ειχα κανει βραχιολακια με τα υλικά του, αλλά εκτός απο αυτό δεν εχω ασχοληθει με κοσμηματα.
Συν αυτα τα "μουσικα οργανα" που μιμουνται τον ηχο της βροχης και τα φτιαχναμε με χαρτινο ρολο,οδοντογλυφιδρες και ρυζι/διαφορα αλλα οσπρια-ξηρους καρπους, στο σχολειο. Ειχαμε φτιαξει στη χορωδία στο γυμνάσιο. :p
Κατι παρόμιο ειχα φτιαξει και στο χωριο του παππου μου μια φορα που ειχαμε πάει παλιά και βαριόμουν απίστευτα. Ήταν απο αυτά που τα χτυπάει ο αέρας και παιζουν μουσικη, και το ειχα φτιαξει με προκες, ρολο και ενα φουξια χαρτι περιτυλιγματος με ασπρα αστεράκια για διακοσμηση. Το χαρτί περιτυλιγματος μου έδωσε την εμπνευση.
Αυτο που θα θελα να δοκιμάσω είναι να φτιάξω ονειροπαγίδες (υπάρχουν κάτι τέλεια βιντεάκια στο yοutube) και κοσμήματα όπως αυτά:
που δεν ξερω ακριβως πως γίνεται αλλά μ'αρεσουν παρα πολυ.
Η εικονα ειναι απο τη σελιδα μιας κοπελας που κανει χειροποιητα κοσμηματα, και πραγματικα ειναι ολα υπεροχα, σα να τα εχει φτιαξει επαγγελματιας.
και αυτό είναι πολυ ωραιο, πάλι δεν ξερω πως ακριβως γίνεται, αλλά θέλω να το δοκιμάσω.
Και συνταγες καλλυντικών ή για χειροποιητα σαπουνια είναι στη DIY λίστα μου.
Επισης, μια φορα είχα διαλισει ενα κολιε και ειχα κανει βραχιολακια με τα υλικά του, αλλά εκτός απο αυτό δεν εχω ασχοληθει με κοσμηματα.
Συν αυτα τα "μουσικα οργανα" που μιμουνται τον ηχο της βροχης και τα φτιαχναμε με χαρτινο ρολο,οδοντογλυφιδρες και ρυζι/διαφορα αλλα οσπρια-ξηρους καρπους, στο σχολειο. Ειχαμε φτιαξει στη χορωδία στο γυμνάσιο. :p
Κατι παρόμιο ειχα φτιαξει και στο χωριο του παππου μου μια φορα που ειχαμε πάει παλιά και βαριόμουν απίστευτα. Ήταν απο αυτά που τα χτυπάει ο αέρας και παιζουν μουσικη, και το ειχα φτιαξει με προκες, ρολο και ενα φουξια χαρτι περιτυλιγματος με ασπρα αστεράκια για διακοσμηση. Το χαρτί περιτυλιγματος μου έδωσε την εμπνευση.
Αυτο που θα θελα να δοκιμάσω είναι να φτιάξω ονειροπαγίδες (υπάρχουν κάτι τέλεια βιντεάκια στο yοutube) και κοσμήματα όπως αυτά:
που δεν ξερω ακριβως πως γίνεται αλλά μ'αρεσουν παρα πολυ.
Η εικονα ειναι απο τη σελιδα μιας κοπελας που κανει χειροποιητα κοσμηματα, και πραγματικα ειναι ολα υπεροχα, σα να τα εχει φτιαξει επαγγελματιας.
και αυτό είναι πολυ ωραιο, πάλι δεν ξερω πως ακριβως γίνεται, αλλά θέλω να το δοκιμάσω.
Και συνταγες καλλυντικών ή για χειροποιητα σαπουνια είναι στη DIY λίστα μου.
ghgh
hhg
hy
- Reveal your secrets:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°6
^Η πρώτη φωτό είναι με υγρό γυαλί, κι εγώ πρέπει να το μάθω
Η δεύτερη τεχνική λέγεται wire-wrapping
Η δεύτερη τεχνική λέγεται wire-wrapping
- We seed the stars:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°7
ελα ομως που δεν αγοραζουμε περιοδικα και εφημεριδες....
μπρελοκ θα φτιαξω. αγορασα ενα πακετο με κουμπια διαφορων σχηματων και θα τα κανω μπρελοκ για τα κλειδια μου.
μπρελοκ θα φτιαξω. αγορασα ενα πακετο με κουμπια διαφορων σχηματων και θα τα κανω μπρελοκ για τα κλειδια μου.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Romilda Vane- Δασοφύλακας
- Αριθμός μηνυμάτων : 12879
Ημερομηνία εγγραφής : 17/08/2010
Magical Identity
Today's thought: Μάγεψαν και σένανε τα ξωτικά;
- Δημοσίευση Ν°8
^^ Γιαννα, οταν το μάθεις βάλε εδώ ενα βιντεο/αρθρο με οδηγιες να μας δειξεις και μας.
ghgh
hhg
hy
- Reveal your secrets:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°9
http://etsymn.blogspot.com.au/2010/02/tutorial-resin.html
αυτο λετε;^
αυτο λετε;^
- ribbon storage:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°10
Μαρίνα έχω απορία να δω τι έκανες με το ποπκόρν
Μου 'χουν ξεμείνει κάμποσα κουμπιά και λέω να τα ράψω σε σχέδια πάνω σε απλές μπλούζες ή πουκάμισα Όποια θέλει να της φτιάξω κάτι ας μου πει
Μου 'χουν ξεμείνει κάμποσα κουμπιά και λέω να τα ράψω σε σχέδια πάνω σε απλές μπλούζες ή πουκάμισα Όποια θέλει να της φτιάξω κάτι ας μου πει
- We seed the stars:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°11
Τιποτα το εχω αφησει και σκονιζεται. Σε καποια φαση το ειχα βαζω για λουλουδια, μετα εγινε αποθηκευτικος χωρος για καποια πραγματα αλλα δεν βολευε και τελικα το αδειασα και το αφησα.
Και κολιε μπορεις να τα κανεις^
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Romelza Snicket- Hogwarts Professor
- Αριθμός μηνυμάτων : 1806
Ημερομηνία εγγραφής : 07/09/2015
Magical Identity
Today's thought: You know the Chinese curse: May you live in interesting times.
- Δημοσίευση Ν°12
εγώ βρήκα αυτό που μετατρέπεις ένα τζιν παντελόνι σε τσάντα!
- proud raven:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°13
Εγώ θα 'βαζα μπαλαρίνες και παντόφλεςMilady D' Hiver έγραψε:Τιποτα το εχω αφησει και σκονιζεται. Σε καποια φαση το ειχα βαζω για λουλουδια, μετα εγινε αποθηκευτικος χωρος για καποια πραγματα αλλα δεν βολευε και τελικα το αδειασα και το αφησα.
Κοσμήματα με κουμπιά δεν είμαι φαν αλλά μπορεί να φτιάξω κανένα για πούλημα
Το 'χα προσπαθήσει αυτό!Romelza Snicket έγραψε:εγώ βρήκα αυτό που μετατρέπεις ένα τζιν παντελόνι σε τσάντα!
- We seed the stars:
Noelia di Firenze- Κατασκευαστής/στρια ραβδιών
- Αριθμός μηνυμάτων : 1194
Ημερομηνία εγγραφής : 06/10/2015
Magical Identity
Today's thought: είμαι chocoholic... αλλά τι φταίω κι εγώ, αφού βλέπω μπροστά μου συνέχεια Παράφρονες!!! (κάπως πρέπει να συνέλθω μετά...)
- Δημοσίευση Ν°14
εγώ φτιάχνω καδρακια αυτη τη περίοδο διακοσμητικά για το δωμάτιο με μηχάνημα sizzix big shot..
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°15
Τι ειναι αυτο;
Παλια ειχα φτιαξει καδρακια με μακαρονια
Παλια ειχα φτιαξει καδρακια με μακαρονια
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Magical Identity
Today's thought: είμαι chocoholic... αλλά τι φταίω κι εγώ, αφού βλέπω μπροστά μου συνέχεια Παράφρονες!!! (κάπως πρέπει να συνέλθω μετά...)
- Δημοσίευση Ν°16
-------------------------
με αυτο τα φτιαχνω, ειναι μηχανημα κοβει σχεδια, φτιαχνεις καρτες, κουτακια για βαφτισεις κτλ.
edit by Milady D' Hiver: Απαγορεύεται η δημοσίευση δύο διαδοχικών μηνυμάτων σύμφωνα με το Διάταγμα 6 το οποίο θα βρεις εδώ. Μπορείς πάντα να επεξεργαστείς την αρχική πατώντας το κουμπί edit.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°17
Noelia di Firenze έγραψε:
-------------------------
με αυτο τα φτιαχνω, ειναι μηχανημα κοβει σχεδια, φτιαχνεις καρτες, κουτακια για βαφτισεις κτλ.
Ειναι ακριβο; Φαινεται πολυ καλο!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°18
εγω περναω ωρες φτιαχνοντας διαφορα.. εχει περιπου 150 ευρω και μπορεις να παρεις διαφορα σχεδια για να κοβεις αλλα και κανει αναγλυφα σχεδια σε χαρτι.. :-) :-)
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°19
ειναι λιγακι ακριβουτσικο για τωρα. παντως θα ηθελα να το παρω καποια στιγμη. εχω δει διαφορα τετοια διακοσμητικα και θα ηθελα να φτιαξω και γω.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°20
μόλις τέλειωσα μια monopoly που εφτιαξα με τον Ηarry Potter φυσικά...αυτή ειναι, πως σας φαινεται?
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°21
EINAI ΤΟΣΟ ΤΕΛΕΙΟΟΟ
Πες μας πώς το εφτιαξες!
Πες μας πώς το εφτιαξες!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Evie Frye- Administrator
Head of D.M.L.E. - Αριθμός μηνυμάτων : 5580
Ημερομηνία εγγραφής : 30/08/2015
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Today's thought: Mathematics is not about numbers, equations, computations, or algorithms; it is about understanding.
- Δημοσίευση Ν°22
Πάρα πολύ ωραίο
Μπράβο στην υπομονή σου.Πόσο καιρό σου πήρε να το φτιάξεις?
Μπράβο στην υπομονή σου.Πόσο καιρό σου πήρε να το φτιάξεις?
- Stuff and Thangs:
Alison Sheridan- Hogwarts Professor
- Αριθμός μηνυμάτων : 10933
Ημερομηνία εγγραφής : 22/01/2013
Magical Identity
Today's thought: Je deviens plus difficile, plus insociable, de plus en plus misanthrope.
- Δημοσίευση Ν°23
ΡΕ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΚΟΟ
Εγω φτιαχνω πολλά πραγματα επισης και ασχολουμαι Αλλα το καψιμο ηταν οταν εφτιαξα τοξα και βαλιστρες με κρεμαστρεςκλεμενες απο τη ντουλαπα της μανας μου, δε χρειαζεται να μαθει οτι εγω τις πηρα και πετουσα βελη στους γειτονες της κολλητης μου μαζι της
Εγω φτιαχνω πολλά πραγματα επισης και ασχολουμαι Αλλα το καψιμο ηταν οταν εφτιαξα τοξα και βαλιστρες με κρεμαστρες
~NEMI4ever♥πολύ με ΛΙ
.- Baby let my blood flow:
- grey until the fuckin’ grave.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°24
3-4 μερες χριεαστηκα μεχρι να τα τυπώσω όλα.. δεν ειναι τοσο χρονοβόρο μην νομίζετε..
το ταμπλο ειναι ενα απλο χαρτόνι, όλα τα υπόλοιπα τα εφτιαξα σε ενα έγγραφο Word, τα εκτυπωσα σε πολύχρωμα χαρτιά και τα κόλλησα. Παιζειται οπως η κανονική monopoly.
Απλά το μόνο διαφορετικό είναι ότι όταν πέφτεις πάνω στο Hogwarts Express παιρνεις το τρενάκι το οποίο μετακινείται (δεν μπορω να σας το δειξω στην φωτογραφία) και πηγαινεις στο Hogwarts, μετα κατευθειαν στο καπέλο της Επιλογής και ριχνεις το πολυχρωμο ζάρι και μαθαίνεις σε ποιον κοιτώνα ανήκεις ανάλογα με το χρώμα που θα τύχεις. Έτσι παίρνεις και μια γραβάτα στα χρώματα του κοιτώνα σου...χαχαχα!!!
Ετσι για να χουμε κατι τις παραπάνω απο την απλή monopoly!!!!!
Φυσικα επειδή χωρίς την γατούλα μου δεν κάνω, της εφτιαξα mini γραβατούλα οπως βλέπετε και ποζάρει!!!!
το ταμπλο ειναι ενα απλο χαρτόνι, όλα τα υπόλοιπα τα εφτιαξα σε ενα έγγραφο Word, τα εκτυπωσα σε πολύχρωμα χαρτιά και τα κόλλησα. Παιζειται οπως η κανονική monopoly.
Απλά το μόνο διαφορετικό είναι ότι όταν πέφτεις πάνω στο Hogwarts Express παιρνεις το τρενάκι το οποίο μετακινείται (δεν μπορω να σας το δειξω στην φωτογραφία) και πηγαινεις στο Hogwarts, μετα κατευθειαν στο καπέλο της Επιλογής και ριχνεις το πολυχρωμο ζάρι και μαθαίνεις σε ποιον κοιτώνα ανήκεις ανάλογα με το χρώμα που θα τύχεις. Έτσι παίρνεις και μια γραβάτα στα χρώματα του κοιτώνα σου...χαχαχα!!!
Ετσι για να χουμε κατι τις παραπάνω απο την απλή monopoly!!!!!
Φυσικα επειδή χωρίς την γατούλα μου δεν κάνω, της εφτιαξα mini γραβατούλα οπως βλέπετε και ποζάρει!!!!
Mirabelle Salvatore- Βιβλιοθηκάριος
- Αριθμός μηνυμάτων : 14394
Ημερομηνία εγγραφής : 06/02/2012
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Blood Status: Muggle born
Today's thought: 'HAIL HYDRA'
- Δημοσίευση Ν°25
^ΠΟΣΟ ΤΕΛΕΙΟ !!! Πολύ θα ήθελα να παίξω το παιχνίδι που έφτιαξες, !
Τα Συγχαρητήρια κι πάλι είναι πολύ λίγα!
Μπράβο σου!!
Τα Συγχαρητήρια κι πάλι είναι πολύ λίγα!
Μπράβο σου!!
♔ THE DARK PRINCE & THE SCAVENGER ♔
“I've never felt so alone.”
“You're not alone.”
“Neither are you. It's not too late.”
“I've never felt so alone.”
“You're not alone.”
“Neither are you. It's not too late.”
- "Let the past die."~ K.R. :
HOUSE TYRELL
Growing Strong