Ποιές λέξεις μέσα σου σαπίζουν και δεν θέλουν να βγούν; Ποια ελπίδα σε οδηγεί στην πιό γλυκιά αυταπάτη; Ποια θλίψη σε κλωτσάει πιο μακριά από παντού; Πες μου ποιο φόβο αγάπησες πάλι.
Αριθμός μηνυμάτων : 3739 Ηλικία : 31 Ημερομηνία εγγραφής : 08/02/2009
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Blood Status: Today's thought: Our eyes are in the flowers, our hands are in the branches, our voices in the breezes... ♪
Ποιές λέξεις μέσα σου σαπίζουν και δεν θέλουν να βγούν; Ποια ελπίδα σε οδηγεί στην πιό γλυκιά αυταπάτη; Ποια θλίψη σε κλωτσάει πιο μακριά από παντού; Πες μου ποιο φόβο αγάπησες πάλι.
Αριθμός μηνυμάτων : 2683 Ηλικία : 29 Location : everywhere Ημερομηνία εγγραφής : 24/04/2008
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Blood Status: Half-Blood Today's thought: το κάθετι είναι διαφορετικό γιατί ο καθενάς είναι μοναδικός και το αντιμετωπίζει με δικό του τρόπο
Αριθμός μηνυμάτων : 33695 Ηλικία : 36 Location : Cairhien Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Blood Status: Pureblood Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
When love beckons to you, follow him, though his ways are hard and steep. And when his wings enfold you yield to him, though the sword hidden among his pinions may wound you. And when he speaks to you believe in him, though his voice may shatter your dream as the north wind lays waste the garden.