Μετά τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο η Πράκτορας Κάρτερ έχει περιοριστεί σε γραφειοκρατική δουλεία. Όταν κατά την διάρκεια της βάρδιας της υπάρχει ένα επείγον αποφασίσει να δράσει μόνη της.
ειδα τα πρωτα δυο επεισοδια και ξετρελαθηκα. σοκαριστηκα που παιζει και ο τσαντ μάικλ μουρευ απο το one tree hill. αργησα να τον αναγνωρισω ετσι οπως ηταν ντυμενος-μακιγιαρισμενος με το στυλ της εποχης εκεινης.
Η Πέγκυ είναι δώρο από τους θεούς και την αγαπώ. kthxbai
_ _ Sometimes I'm afraid of myself, thanks to my self-hatred And the depression that came to play again Min Yoongi is already dead (I killed him) It's been a long time since my everyday life became killing my passions and comparing myself with others
Stuff:
Μιάμιση ώρα ταινία. Κάψιμο για μια ζωή! The North Remembers
Εχω δει τα δυο πρωτα επεισοδια και μου αρεσει πολυ. Ισως γιατι ειναι η εποχη, μετα τον Παγκοσμιο, ισως γιατι η ηθοποιος μου αρεσε απο το πρωτο Captain America. Παντως εγκρινω με τα χιλια. Αν δεν ειχα ξεκινησει Arrow θα ειχα δει και το 3ο, αλλα μαλλον θα το δω σημερα
νυσταζα να σχολιασω οταν τελειωσα οποτε το αφησα. λοιπον.
Το διωρο με ενθουσιασε πολυ μπορω να πω αλλα και με απογοητευσε σε καποια σημεια που βεβαια θελω να δω παρακατω ωστε να αποφασισω κατα ποσο πολυ με απογοητευσε. Θα πω τα "θετικα" και αυτα που μου αρεσαν και λιγη γκρινια σχετικα με το οτπ μου
Σπόιλερ:
Ποσο υπεροχη η Ντοτ ντυμενη ως Πεγκυ. Εχει παθει ψυχωση μαζι της και η ηθοποιος μου φαινεται υπεροχη. Ενδιαφερον η πλοκη με την λιμνη και την νεα τεχνολογια και αυτο το πραγμα. το μαυρο που απορροφαει ανθρωπους και πραγματα. Μου θυμιζει τις ραβδους που σε μεταφερουν στον αλλο κοσμο απο το agents of shield. Αλλα οι παραγωγοι λενε οτι δεν συνδεονται.
Ο επιστημων ενδιαφερον χαρακτηρας. Μου διαφευγει τωρα το ονομα του αλλα ναι. Απλα με την Πεγκυ δεν τον θελω.
Η κοπελα/παρολιγον αρραβωνιαστικια του Σουζα ειναι η Σαρα Μπογλερ ή γουατεβερ. Η Mary Tudor απο το The Tudors. Η Aurora απο το Once Upon a Time. ΠΟλυ ενθουσιαστηκα που την ειδα!
Αριθμός μηνυμάτων : 15186 Ηλικία : 28 Location : Memories Ημερομηνία εγγραφής : 02/06/2010
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Blood Status: Half-Blood Today's thought: Fake friends are like shadows: always near you at your brightest moments, but nowhere to be seen at your darkest hour... True friends are like stars, you don't always see them but they are always there...
_ _ Sometimes I'm afraid of myself, thanks to my self-hatred And the depression that came to play again Min Yoongi is already dead (I killed him) It's been a long time since my everyday life became killing my passions and comparing myself with others
Stuff:
Μιάμιση ώρα ταινία. Κάψιμο για μια ζωή! The North Remembers
Ναι, γεια σας ήρθα να σας πω πως ξεκίνησα τον πρώτο κύκλο, βρίσκομαι στο 1χ03 και ο Ντάνιελ με τον Τζάρβις είναι οι έρωτες μου. Επίσης μ'αρέ και ο James Frain αλλά δεν μιλάει μαμώτο και τον χάσαμε δυστυχώς. Συνεχίζω ακάθεκτη.
♔ THE DARK PRINCE & THE SCAVENGER ♔
“I've never felt so alone.” “You're not alone.” “Neither are you. It's not too late.”