Immortality Dumbledore έγραψε:^^Πηραν οι γονεις μου γλυκα για να κερασουμε κι εντελει ταφαγα μονη μου.
Καλά έκανες, το έχω κάνει και εγώ
Immortality Dumbledore έγραψε:^^Πηραν οι γονεις μου γλυκα για να κερασουμε κι εντελει ταφαγα μονη μου.
Aurora Sinistra έγραψε:Για αύριο ας πούμε πως κάτι διάβασα.Μεθαυριο τι σκατα θα κάνω που δίνω πρωί και θα έχω μόνο το προηγούμενο βράδυ να διαβάσω;
Πολύ ωραία τα λες Πόπη μου. Συμφωνάω και απαυξάνω.Romilda Vane έγραψε:Πες τα, πες τα
Με μερεντα δεν πανε τοσο πολυ, ενω με το μελι δενει καλυτερα.
Ο λουκουμας τωρα, τηγανισμενος μες στο λαδι και με μερεντα απο πανω. Ε, μπλιαχ.
Ενω με την κανελα, ευωδιαζει ολος ο τοπος.
Σε τραβαει και σαν μυρωδια, και σαν εμφανιση και σαν γευση.
Μετακομίζω. Βαρέθηκα την απέναντι με το Tsifteteli fm καθέ μέρα.Sorazal the Erised έγραψε:Η/ο από πάνω μου παίζει κλασσική μουσική! <3
Το Madame Figaro; Χάλια περιοδικό, όλο διαφημίσεις.John Dawlish έγραψε:Τελικά θα μείνω στην Ιστορία ως, ο τύπος με το φίγκαρο
Βγήκε μπουγάτσα με κρέμα σοκολάτας. Να κλαίς απο την αηδία.Cassandra Black έγραψε:Ευχαριστώ.-
Καλή και άγια η σοκολάτα αλλά δεν πάει σε όλα τα γλυκά κι αυτό το τρεντ να τη βάζουν παντού δεν θα το καταλάβω ποτέ. Σε λίγο θα μας βγάλουν και μπακλαβά με σοκολάτα.
Μα και στο πανηγύρι τους τηγανίζουν. Απλά έχουν τρύπα στην μέση.Milady D' Hiver έγραψε:
παντως λετε για τους λουκουμαδες και τα λαδια. αν εννοειται για σπιτικους λουκουμαδες τοτε ναι λογω του λαδιου παει περισσοτερο το μελι. ΑΛΛΑ οταν μιλαμε για λουκουμαδες πανηγυριου που γινονται με μηχανημα... ε δεν μενει πολυ μελι πανω τους. και με την μερεντα ειναι παραδεισος.
Imperio έγραψε:Ο Βενιζέλος παρομοίασε τον Τσίπρα με τον Χάρι Ποτερ. Και ρωτάω εγω τώρα.
Αν ο Τσίπρας ειναι ο Χάρι τότε ο Τζεημς και η Λιλυ ειναι η Ελλάδα; Και αν ειναι η Ελλαδα τότε ο Γιωργάκης ειναι ο Ποντικοουράς; Και στο ρόλο του Βολντεμορτ μπαίνει ο Σαμαράς ή η Τρόικα; Σε ρόλο Μπέλατριξ ο Άδωνις γιατι έχουν την ιδια τρέλα και ο Βενιζέλος θα πάρει τον Μπαρτι Κρουτς τον νεότερο;
(Επίσης ουσιαστικα είπε οτι ειναι ο Εκλεκτός οπότε μπορεί να ειναι και οιωνός για την νίκη του ΣΥΡΙΖΑ)