Ας επαναφέρουμε στην επιφάνεια σκανδαλιές που έχουμε κάνει στο παρελθόν. Περιλαμβάνετε σκανδαλιές που έγιναν την περίοδο των Χριστουγέννων και όχι μόνο. Θέλουμε όλες τις λεπτομέρειες! Ή τουλάχιστον όσες θυμάστε. Μην ξεχάσετε να αναφέρετε την ηλικία που είσασταν τότε και φυσικά αν κατηγορήσατε κάποιον άλλον για την σκανδαλιά σας.
+3
Anguis Demorte
Romilda Vane
Milady D' Hiver
7 απαντήσεις
Σκανδαλιές Χριστουγέννων
Milady D' Hiver- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 40685
Ημερομηνία εγγραφής : 06/01/2013
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: If someoneʼs lying about something small, you donʼt know what else theyʼre lying about.
- Δημοσίευση Ν°1
Σκανδαλιές Χριστουγέννων
Ας επαναφέρουμε στην επιφάνεια σκανδαλιές που έχουμε κάνει στο παρελθόν. Περιλαμβάνετε σκανδαλιές που έγιναν την περίοδο των Χριστουγέννων και όχι μόνο. Θέλουμε όλες τις λεπτομέρειες! Ή τουλάχιστον όσες θυμάστε. Μην ξεχάσετε να αναφέρετε την ηλικία που είσασταν τότε και φυσικά αν κατηγορήσατε κάποιον άλλον για την σκανδαλιά σας.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Romilda Vane- Δασοφύλακας
- Αριθμός μηνυμάτων : 12879
Ημερομηνία εγγραφής : 17/08/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Today's thought: Μάγεψαν και σένανε τα ξωτικά;
- Δημοσίευση Ν°2
Απ: Σκανδαλιές Χριστουγέννων
Αμ, δεν ξερω, μπηκα ποδαρικο με το αριστερο;
Θα θυμηθω οπωσδηποτε, αλλά αυτη τη στιγμη το μονο που θυμαμαι ειναι που ειχα ανακαλυψει στο αυτοκινητο τα δωρα του 'Αι Βασίλη. Σε Τζαμποσακουλες βεβαιως βεβαιως.
Θα θυμηθω οπωσδηποτε, αλλά αυτη τη στιγμη το μονο που θυμαμαι ειναι που ειχα ανακαλυψει στο αυτοκινητο τα δωρα του 'Αι Βασίλη. Σε Τζαμποσακουλες βεβαιως βεβαιως.
ghgh
hhg
hy
- Reveal your secrets:
Anguis Demorte- Παράφρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 2547
Ημερομηνία εγγραφής : 30/11/2013
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Blood Status: Pureblood
Today's thought: Exterminate!
- Δημοσίευση Ν°3
Χμ, το μόνο που θυμάμαι είναι οτι όταν είμουν μικρή (6-7 χρονών) σηκωνώμουν το βράδυ των Χριστουγέννων κατα τις τρείς και άνοιγα το δώρο του Αι Βασίλη...
- Loyalities:
Lisette de Lapin- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 11396
Ημερομηνία εγγραφής : 24/10/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Today's thought: κεφτέδες.
- Δημοσίευση Ν°4
Θυμάμαι μια φορά που ο Άγιος Βασίλης μου είχε φέρει ένα τρένο της Μπάρμπι,το οποίο γινόταν και σπίτι και είχε και μπάνιο.Και στο νιπτήρα του μπάνιου είχε ένα πλαστικό πραγματάκι που και καλά έβαζες ένα αυτοκόλλητο πάνω και γινόταν καθρεφτης.Κολλάω λοιπόν το αυτοκόλλητο στραβά,το ξεκολλάω,το ξανακολλάω πάλι στραβα,το ξεκολλάω και μετά από 4 φορές που έκανα το ίδιο ξανα και ξανά,το αυτοκόλλητο δεν κόλλαγε και ο καθρέφτης στης Μπάρμπι είχε γίνει μια μ*λακια με υπολείμματα κόλλας και χαρτιού ολ όβερ δε πλέις.
Και δευτερη που θυμάμαι είναι όταν ανακάλυψα τα δώρα.Εντωμεταξύ,όταν πλησίαζαν τα Χριστούγεννα,πηγαίναμε οικογενειακώς στα Τζάμπο,για να μπορέσει ο Αγιος Βασίλης εύκολα να βρει τα δώρα που θέλουμε και να μην βάζει τα ξωτικά να τα φτιάχνουν,όπως έλεγε η μαμά μου. Μετά από περιπλάνηση,και αφου βρίσκαμε τι θέλουμε να ζητήσουμε,ο μπαμπας μας θυμόταν ξαφνικά ότι ήθελε να κάνει μια βολτα μόνος στα Τζάμπο να αγοράσει κάτι πράγματα για εκείνον.Μετά από μια ώρα εμφανιζόταν,με άδεια τα χέρια,έχοντας αγοράσει τα δώρα μας και έχοντας ήδη μεταφέρει τις τζαμποσακούλες στο αυτοκίνητο.Με στέλνει λοιπόν δυο μέρες πριν την Πρωτοχρονιά στο αυτόκινητο,να του φέρω τα γυαλιά του.Πάω κι εγώ,ανοίγω,βλέπω τα γυαλιά και μπροστά στο κάθισμα,δυο τζαμποσακούλες.Απορημένη που τις ξεχάσαμε αυτες στο αμάξι,ανοίγω και βλέπω το επιτραπέζιο Σκουμπι Ντου που είχα ζητήσει.Τους ξαναμίλησα των Φώτων.
Και δευτερη που θυμάμαι είναι όταν ανακάλυψα τα δώρα.Εντωμεταξύ,όταν πλησίαζαν τα Χριστούγεννα,πηγαίναμε οικογενειακώς στα Τζάμπο,για να μπορέσει ο Αγιος Βασίλης εύκολα να βρει τα δώρα που θέλουμε και να μην βάζει τα ξωτικά να τα φτιάχνουν,όπως έλεγε η μαμά μου. Μετά από περιπλάνηση,και αφου βρίσκαμε τι θέλουμε να ζητήσουμε,ο μπαμπας μας θυμόταν ξαφνικά ότι ήθελε να κάνει μια βολτα μόνος στα Τζάμπο να αγοράσει κάτι πράγματα για εκείνον.Μετά από μια ώρα εμφανιζόταν,με άδεια τα χέρια,έχοντας αγοράσει τα δώρα μας και έχοντας ήδη μεταφέρει τις τζαμποσακούλες στο αυτοκίνητο.Με στέλνει λοιπόν δυο μέρες πριν την Πρωτοχρονιά στο αυτόκινητο,να του φέρω τα γυαλιά του.Πάω κι εγώ,ανοίγω,βλέπω τα γυαλιά και μπροστά στο κάθισμα,δυο τζαμποσακούλες.Απορημένη που τις ξεχάσαμε αυτες στο αμάξι,ανοίγω και βλέπω το επιτραπέζιο Σκουμπι Ντου που είχα ζητήσει.Τους ξαναμίλησα των Φώτων.
Imperio- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 33330
Ημερομηνία εγγραφής : 03/06/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Blood Status: Pureblood
Today's thought: I'm the one I should love
- Δημοσίευση Ν°5
Σκανταλιά δεν το λες αλλά όταν ήμουν δύο-τριών κατάφερα να ραγίσω το πόδι μου μέσα στα Χριστούγεννα και τρέχαμε στα νοσοκομεία μέσα στην άγρια νύχτα.
_
_
Sometimes I'm afraid of myself, thanks to my self-hatred
And the depression that came to play again
Min Yoongi is already dead (I killed him)
It's been a long time since my everyday life became killing my passions and comparing myself with others
- Stuff:
Μιάμιση ώρα ταινία. Κάψιμο για μια ζωή!
The North Remembers
Louna fw- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 1378
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2014
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°6
Mια χρονιά με 2 κορίτσια γειτονοπούλες που κάναμε μαζί Πρωτοχρονιά μας έβαλε η μάνα μου να στολίζουμε τα πιάτα για το τραπέζι, εννοώντας φυσικά χαρτοπετσέτες, μαχαιροπίρουνα κλπ. Εγώ λοιπόν κατάλαβα άλλο πράγμα και πήρα μια γιρλάντα, από αυτές με τις μπίλιες, έκοψα τα ασημένια μπιλάκια ένα-ένα και έβαλα από ένα σε κάθε κεφτεδάκι για στόλισμα...ακόμα τη θυμάμαι την κατσάδα. Ήμουν Τρίτη Δημοτικού...
Magorian Greyback- Αλχημιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 8444
Ημερομηνία εγγραφής : 16/09/2013
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Today's thought: Just Nothing
- Δημοσίευση Ν°7
Ήμουν 5-6 χρονών ήθελα να φτάσω στην κορυφή του δέντρου και άρχισα να σκαρφαλώνω, έτσι πίστευα δηλαδή, ε ισοπέδωσα όλο το δέντρο .Έσπασα και κάτι κρυστάλλινες μπάλες της μάνας μου .
Άκουσα ένα εξάψαλμο , δύο ώρες κράτησε , να μην μιλήσω για την μουρμούρα που με στοιχειώνει μέχρι σήμερα
Άκουσα ένα εξάψαλμο , δύο ώρες κράτησε , να μην μιλήσω για την μουρμούρα που με στοιχειώνει μέχρι σήμερα
- loyalties:
Milady D' Hiver- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 40685
Ημερομηνία εγγραφής : 06/01/2013
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Today's thought: If someoneʼs lying about something small, you donʼt know what else theyʼre lying about.
- Δημοσίευση Ν°8
χαχαχα ποσο τελεια ολα;! *.*
εγω το μονο που θυμαμαι να κανω ειναι μεχρι και στ δημοτικου-α'γυμνασιου που ημουν να κουναω-χτυπαω τα δωρα για να καταλαβω τι ηταν. τα τελευταια χρονια βεβαια οχι οσο οταν ημουν 8-10 αλλα και παλι. προσπαθουσα να δω και το χαρτι αν ξεφεγγε. Μετα με εμαθε η μανα μου και εβαζε σχεδον παντου σιλοτειπ και μπορει μερικες φορες να ψιλοεσκισα καποιες ακρες στην προσπαθεια μου να δω τι εχει μεσα... Και οχι μονο τα δικα μου δωρα, ολων
εγω το μονο που θυμαμαι να κανω ειναι μεχρι και στ δημοτικου-α'γυμνασιου που ημουν να κουναω-χτυπαω τα δωρα για να καταλαβω τι ηταν. τα τελευταια χρονια βεβαια οχι οσο οταν ημουν 8-10 αλλα και παλι. προσπαθουσα να δω και το χαρτι αν ξεφεγγε. Μετα με εμαθε η μανα μου και εβαζε σχεδον παντου σιλοτειπ και μπορει μερικες φορες να ψιλοεσκισα καποιες ακρες στην προσπαθεια μου να δω τι εχει μεσα... Και οχι μονο τα δικα μου δωρα, ολων
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................