~"Επίσης να'στε καλά, αλίμονο, την δουλειά μας κάνουμε."
~"Εμ ... ναι, να ξέρετε ... έχετε βιβλία να... "
~"...?????..."
~"Να θέλω να πω... Εμ, γυμνού περιεχομένου?"
~"!!!!!!!!!!!!"
*Βαλτός είσαι χριστιανέ μου?!
Mirabelle Salvatore έγραψε:~"Nαι γεια σας, Χρόνια πολλά , συγγνώμη για την ενόχληση."
~"Επίσης να'στε καλά, αλίμονο, την δουλειά μας κάνουμε."
~"Εμ ... ναι, να ξέρετε ... έχετε βιβλία να... "
~"...?????..."
~"Να θέλω να πω... Εμ, γυμνού περιεχομένου?"
~"!!!!!!!!!!!!"
*Βαλτός είσαι χριστιανέ μου?!
λογικό. ηταν ανημερα Χριστουγεννα οταν ειχε ανοιξει ενα τοπικιον που ελεγε πως ο χριστιανισμος ειναι η χειροτερη θρησκεια και μας κοροιδευουν οι παπαδες.Magorian Greyback έγραψε:Αυτός ο ανωνυμίας διάσημος έχει γίνει
Mirabelle Salvatore έγραψε:
Πως το ήξερε πως πήρα βραβείο κι ήρθε να απευθυνθεί σε μένα αμέσως?
ξερω γω; αν ψαξεις παντως υπαρχει στην κιβωτο των στοχασμωνMagorian Greyback έγραψε:Mirabelle Salvatore έγραψε:
Δεν νομίζω να χρειάζεται να πω ποιος ήταν
^Και εγώ που βρισκόμουν ;
Mirabelle Salvatore έγραψε:^Αυτό μου ήρθε στο μυαλό μου Λάζαρε , τη στιγμή αμέσως που συνέβη, δλδ έλεος.
Cassiopeia Black έγραψε:Πρέπει να κάνω εργασία στα φίλτρα και στην άμυνα και στην ιστορία της μαγείας και στα ξόρκια.
Mirabelle Salvatore έγραψε:Cassiopeia Black έγραψε:Πρέπει να κάνω εργασία στα φίλτρα και στην άμυνα και στην ιστορία της μαγείας και στα ξόρκια.
^Kι εγώ , άστα έχω μουλαρώσει τελείως, για να μην μιλήσω για την 3η εργασία Αστρονομίας, "τρίζουν τα κόκκαλα του καθηγητή"
αυτα συν αστρονομιαCassiopeia Black έγραψε:Πρέπει να κάνω εργασία στα φίλτρα και στην άμυνα και στην ιστορία της μαγείας και στα ξόρκια.
που εδω ρε ανωνυμια?Magorian Greyback έγραψε:Πόσα χρόνια έχουμε να δούμε εδώ χιόνι ;