Mirabelle Salvatore έγραψε:Έτσι έτσι δώστε ιδέες στον λαό να γράψει το Άρλεκιν του φόρουμ.
Ψήσου να γράψουμε κανα άρλεκιν για το φόρουμ.
Mirabelle Salvatore έγραψε:Έτσι έτσι δώστε ιδέες στον λαό να γράψει το Άρλεκιν του φόρουμ.
αν ειναι να πεθανουν αθωοι δεν το κανω. μου αρκει που το βλεπω εγω καθε μεραCassiopeia Black έγραψε:Mr. Ollivander έγραψε:τωρα το θελω ακομα πιο πολυ
3ος παγκόσμιος πόλεμος θα γίνει.
Mirabelle Salvatore έγραψε:^Κύριε καθηγητά μη με δελεάζετε!
Λέγε ποιος θα παίζει μέσα, κι τι θα κάνει ακριβώς?
Χρειάζεται να προμηθευτώ καμία ιστορία του Γυμνού , ή το Κάμα σούτρα απ'τα public?
λέγε γρήγορα , έχω την πένα έτοιμη.
Sorazal the Erised έγραψε:Ψήσου να γράψουμε κανα άρλεκιν για το φόρουμ.
Mr. Ollivander έγραψε:αν ειναι να πεθανουν αθωοι δεν το κανω. μου αρκει που το βλεπω εγω καθε μερα
Sorazal the Erised έγραψε:Mirabelle Salvatore έγραψε:^Κύριε καθηγητά μη με δελεάζετε!
Χρειάζεται να προμηθευτώ καμία ιστορία του Γυμνού , ή το Κάμα σούτρα απ'τα public?
Αυτά αποκαλύπτονται αργότερα. Καλά την Ροζάριο δεν την έχεις διαβάσει;
Cassiopeia Black έγραψε:Sorazal the Erised έγραψε:Ψήσου να γράψουμε κανα άρλεκιν για το φόρουμ.
Να το δω κι αυτό.
Mirabelle Salvatore έγραψε:Sorazal the Erised έγραψε:Mirabelle Salvatore έγραψε:^Κύριε καθηγητά μη με δελεάζετε!
Αυτά αποκαλύπτονται αργότερα. Καλά την Ροζάριο δεν την έχεις διαβάσει;
^Ποια είναι αυτή; Άσε μη μου λες , σε πολυκατάστημα δεν είμαι, θα ανατρέξω στα διάφορα Bell, όλο κι κάπου θα την ξετρυπώσω.
Romilda Vane έγραψε:Κατηγορούμενε, ισχυρίζεσαι οτι είναι πρόβλημα της φορουμόσιον?
Cassiopeia Black έγραψε:Άρχισε η κάθοδός σου καλέ μου φίλε.
Έτσι ξεκινάνε όλοι. Με μερικά διπλά ποστ, άντε κανένα γκρικλις, απρεπή συμπεριφορά...
Και μετά σιγά σιγά ξεκινάνε και οι διπλοί λογαριασμοί.