Αγαπητές μάγισσες, αγαπητοί μάγοι,
Με χαρά σας ανακοινώνουμε πως η Αξιολόγηση για το 2014 ξεκινά απο σήμερα μέχρι την 15η μέρα του Δεκέμβρη.
Οι πρώτες κουκουβάγιες απο το Υπουργείο έχουν ήδη ξεκινήσει.
Σε περίπτωση που δεν εχετε λάβει την κουκουβάγια σας ενημερώστε μας.
Στις ερωτήσεις με βαθμολόγηση απαντάτε από το ένα έως το πέντε, με το ένα να δηλώνει την απόλυτη διαφωνία ενώ το πέντε την ταύτιση απόψεων με τη κάθε πρόταση.
Απαντήστε στο ερωτηματολόγιο μέχρι τις 15 Δεκέμβρη.
Ο Υπουργός περιμένει τις απαντήσεις σας.
ΥΓ: Δεν θα διαρρεύσει καμία απάντηση σας προς το Υπουργικό Team.
- Σπόιλερ:
- Αξιολόγηση 2014
Πρώτο Μέρος - Υπουργείο Μαγείας
(πρόσωπα, λειτουργία, απόδοση κτλ.)
Ερωτήσεις με βαθμολόγηση:
Ομάδα Διαχείρισης
1. Η Ομάδα Διαχείρισης λειτουργεί ικανοποιητικά.
2. Η Ομάδα Διαχείρισης ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του φόρουμ μας.
3. Ο αριθμός των Διαχειριστών επαρκεί για τις ανάγκες του φόρουμ.
Ομάδα Συντονισμού
4. Ο συντονισμός λειτουργεί ικανοποιητικά.
--Σε περίπτωση χαμηλής βαθμολόγησης, πείτε μας τους λόγους που είστε δυσαρεστημένοι.
5. Ο αριθμός των συντονιστών επαρκεί για τις ανάγκες του φόρουμ.
6. Η διαδικασία επεξεργασίας/μετακίνησης/κλειδώματος κ.ο.κ από τους συντονιστές γίνεται σωστά
Γενικές
7. Η αναλογία μελών/ατόμων στην ομάδα Διαχείρισης και συντονισμού είναι ικανοποιητική έτσι όπως είναι ρυθμισμένη αυτή τη στιγμή.
Ανάπτυξης:
Ομάδα Διαχείρισης
8. Ποιος διαχειριστής πιστεύετε πως ανταποκρίνεται πλήρως στις υποχρεώσεις της θέσης του; Γιατί;
9. Ποιος διαχειριστής πιστεύετε πως ανταποκρίνεται ανεπαρκώς στις υποχρεώσεις του; Γιατί;
Ομάδα Συντονισμού
10. Ποιους Συντονιστές θεωρείτε τους πιο αποτελεσματικούς; Αναλύστε
11. Ποιον από τους Συντονιστές θα θέλατε να δείτε σε διαφορετική θέση και ποια θέση θα ήταν αυτή;
12. Υπήρξε περιστατικό που σας δυσαρέστησε η στάση των Συντονιστών; Αν ναι, πείτε μας ποιο.
13. Ποιος συντονιστής πιστεύετε πως ανταποκρίνεται πλήρως στις υποχρεώσεις της θέσης του;
Γενικές
14. Από πόσα άτομα θα "χτίζατε" την ιδανική ομάδα διαχείρισης & συντονισμού; Ποια θα ήταν αυτά τα άτομα; Ποιο πόστο θα είχε αναλάβει ο καθένας;
15. Πιστεύετε πως υπάρχουν μέλη στην ομάδα διαχείρισης και συντονισμού που εκδηλώνουν τάσεις κατάχρησης εξουσίας; Θα θέλατε να δώσετε ένα σχετικό παράδειγμα;
16. Σας έχει δυσαρεστήσει κάποιο περιστατικό, στο οποίο η ομάδα διαχείρισης και συντονισμού δεν επέδειξε την ενδεδειγμένη αυστηρότητα ή αντέδρασε υπερβολικά; Πως αντιδράσατε σε αυτό;
17. Έχετε νιώσει πως θίγεστε από τη συμπεριφορά άλλου μέλους; Αν ναι, έχετε δηλώσει αυτό το περιστατικό στους αρμόδιους; Πως αντιμετωπιστήκατε;
18. Πιστεύετε πως ο ίδιος αξίζετε μία θέση στην ομάδα; Αν είστε ήδη κάτοχος μίας, θεωρείτε πως θα μπορούσατε να είχατε βρεθεί σε διαφορετική θέση, αλλά αδικηθήκατε; Ποιος ευθύνεται για την πράξη αυτή;
Δεύτερο Μέρος - Ινστιτούτο Νταρμστρανγκ και Ακαδημία Μπομπατόν
*όλες οι ερωτήσεις εκτός αυτών με αστερίσκο (*) απευθύνονται στα μέλη των Σχολών, σημειώνετε για τον διευθυντή ή την διευθύντρια της Σχολής σας*
19. Οι Σχολές λειτουργούν ικανοποιητικά.
20. Οι Σχολές είναι ενδιαφέρουσες.
21. Οι Διευθυντές των Σχολών ανταποκρίνονται πλήρως στις υποχρεώσεις τους.
22. Οι Σχολές έχουν ικανοποιητική κίνηση.
23. Το σύστημα ένταξης στις Σχολές μου αρέσει.
24. Η σχέση μου με τον διευθυντή/διευθύντρια είναι καλή.
25. Χαίρομαι που επέλεξα τη συγκεκριμένη σχολή και όχι την άλλη.
Ανάπτυξης:
26. Στη περίπτωση που το σύστημα ένταξης δεν σας αρέσει τι θα προτείνατε;
27. Τι θα προσθέτατε/αφαιρούσατε στις Σχολές;
28. *Στη περίπτωση που δεν ανήκετε σε κάποια από τις δύο Σχολές, σε ποια από τις δύο θα θέλατε να μπείτε; Γιατί;
Τρίτο Μέρος - Σχολή Χόγκουαρτς για Μαγείες και Ξόρκια
29. Με ικανοποιεί η δομή και το περιεχόμενο του κοιτώνα μου
30. Η κίνηση στον κοιτώνα μου είναι ικανοποιητική;
31. Είμαι ενεργό μέλος του κοιτώνα μου
32. Είμαι ικανοποιημένος/η από το κλίμα που επικρατεί στον κοιτώνα μου
33. Ο/η επιμελητής/επιμελήτρια ανταποκρίνεται άρτια στα καθήκοντά του
34. Είμαι ευχαριστημένος/η από την γενικότερη παρουσία του/της επιμελητή/επιμελήτριά στον κοιτώνα
35. Η συνεργασία του κοιτώνα μου με τους άλλους κοιτώνες είναι καλή
36. Θα ήθελα περισσότερους θεσμούς που να προωθούν την συνεργασία των κοιτώνων
37. O ενδοκοιτωνικός τρόπος εκλογής του Μάγου του Μήνα με βρίσκει σύμφωνο/η.
38. Τα θέματα της Μαγικής Βιομηχανίας με ικανοποιούν.
39. Είμαι ικανοποιημένος/η με τη λειτουργία των Fiction Teams.
Ανάπτυξης:
40. Θα αφαιρούσατε ή θα προσθέτατε κάτι από το κοιτώνα σας;
41. Αν η απάντηση είναι αρνητική στο αν σας ικανοποιεί η κίνηση του κοιτώνα σας, που πιστεύετε ότι οφείλεται;
42. Έχετε παρατηρήσει τάσεις υπερβολής ( π.χ. πίεση για συμμετοχή σε θεσμούς, συνεχή αποστολή ενημερωτικών μηνυμάτων) στη άσκηση των καθηκόντων του/της επιμελητή/επιμελήτριά σας;
43. Υπάρχει κάποιος κοιτωνικός θεσμός που θα θέλατε να επανέλθει ή να καταργηθεί; Αν ναι, ποιος και γιατί;
Τέταρτο Μέρος - Γενική Δομή και Λειτουργία
44. Το φόρουμ είναι εύχρηστο για νέους χρήστες
45. Η έκταση της σελίδας index είναι ιδανική
46. Είμαι ικανοποιημένος/η με την εμφάνιση του φόρουμ. (Μαζί με το Portal)
47. Το φόρουμ είναι όσο Χαριποτερικό απαιτείται.
48. Είμαι ευχαριστημένος/η από τις υπηρεσίες του Daily Prophet Live
49. Η Τράπεζα Γκρίνγκοτς και ο υπεύθυνός της είναι όσο εξυπηρετική θα έπρεπε.
50. Θα ήθελα να επιστρέψει το Μαγικό Ραδιόφωνο και ο Μαγικός Προφήτης.
51. Είμαι ικανοποιημένος/η από τη διαφήμιση του φόρουμ σε μέσα δικτύωσης όπως facebook.
52. Είμαι ευχαριστημένος/η από τη δομή του Ραγισμένου Τσουκαλιού
53. Νιώθω ασφαλής στο φόρουμ. (προσωπική ασφάλεια, διαφύλαξη προσωπικών δεδομένων κτλ)
Ανάπτυξης:
54. Πιστεύετε ότι πρέπει να προστεθεί κάποια νέα ενότητα;
55. Αν μπορούσατε να αλλάξετε κάτι στο σύνολο της εμφάνισης του φόρουμ, τι θα ήταν αυτό;
56 . Αν μπορούσατε να προτείνετε μία ιδέα προς εφαρμογή, ποια θα ήταν αυτή;
57. Ποιο είναι κατά τη γνώμη σας το πιο δυνατό "χαρτί" του φόρουμ;
58. Τι θα μπορούσατε να προτείνετε για να πιο εύχρηστο, πιο φιλικό το φόρουμ σε νέους χρήστες;
59. Γιατί πιστεύετε ότι αρκετοί νέοι χρήστες δεν παραμένουν στο φόρουμ;
60. Τι σας κάνει να συνεχίζετε να λογκάρετε στο HarryWorld;
Πέμπτο Μέρος - Σχόλια / Παρατηρήσεις
Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα οποιοδήποτε κομμάτι του HarryWorld θέλετε. Μπορείτε να μιλήσετε για τα αγαπημένα σας ή τα λιγότερο αγαπημένα σας στοιχεία του φόρουμ. Μπορείτε επίσης να προτείνετε οτιδήποτε πιθανώς δεν επιθυμείτε να κάνετε σε κοινή θέα στις προτάσεις. Τέλος μπορείτε να κρίνεται ελεύθερα τη δουλειά οποιοδήποτε μέλους του Υπουργείου, με σεβασμό πάντα στη προσωπικότητα.