+11
Mirabelle Salvatore
Dragon The Grey
Amy Somers
Morgan le Fay
Amycus
@RtVaVa
Magic Is Might
Romilda Vane
Aurora Sinistra
John Dawlish
Cassandra Black
15 απαντήσεις
Stephen King
Cassandra Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 33695
Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Blood Status: Pureblood
Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
- Δημοσίευση Ν°26
Απ: Stephen King
Ναι ξέρω ότι μόνο εγώ το διαβάζω αλλά ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ DARK TOWER ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΑΙΝΙΑ, ΕΧΟΥΜΕ RELEASE DATE ΓΕΝΑΡΗ ΤΟΥ 2017 ΚΑΙ Ο ΡΟΛΑΝΤ ΕΙΝΑΙ Ο IDRIS ELBA
- We seed the stars:
Mirabelle Salvatore- Βιβλιοθηκάριος
- Αριθμός μηνυμάτων : 14394
Ημερομηνία εγγραφής : 06/02/2012
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Blood Status: Muggle born
Today's thought: 'HAIL HYDRA'
- Δημοσίευση Ν°27
^Ποιος είναι αυτός?
♔ THE DARK PRINCE & THE SCAVENGER ♔
“I've never felt so alone.”
“You're not alone.”
“Neither are you. It's not too late.”
“You're not alone.”
- "Let the past die."~ K.R. :
HOUSE TYRELL
Growing Strong
The Sorting Hat- Αλχημιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 36341
Ημερομηνία εγγραφής : 27/06/2011
Magical Identity
Today's thought: Life is like a box of chocolates. Except it's not.
- Δημοσίευση Ν°28
Ο Χέμνταλ, το φιλαράκι του αγαπημένου σου Χέμσγουορθ^.
Magical Identity
Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
- Δημοσίευση Ν°29
Δεν έπρεπε να της πεις, να μάθει να γκουγκλάρει, όχι όλα στο πιάτο
Πάντως είχα τελείως διαφορετικό τον Ρόλαντ στο μυαλό μου (μάλλον επειδή ο Κινγκ έχει πει ότι τον βάσισε στον Clint Eastwood) αλλά ο Έλμπα είναι τρομερός ηθοποιός και θα τα πάει καλά πιστεύω
Ελπίζω σε εξίσου καλό κάστινγκ για Έντι, Σουζάνα (fingers crossed for Zoe Saldana) και Τζέικ
Και μόλις διάβασα ότι ο Μαυροντυμένος Άντρας θα είναι ο Μάθιου Μακόναχι
Πάντως είχα τελείως διαφορετικό τον Ρόλαντ στο μυαλό μου (μάλλον επειδή ο Κινγκ έχει πει ότι τον βάσισε στον Clint Eastwood) αλλά ο Έλμπα είναι τρομερός ηθοποιός και θα τα πάει καλά πιστεύω
Ελπίζω σε εξίσου καλό κάστινγκ για Έντι, Σουζάνα (fingers crossed for Zoe Saldana) και Τζέικ
Και μόλις διάβασα ότι ο Μαυροντυμένος Άντρας θα είναι ο Μάθιου Μακόναχι
- We seed the stars:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°30
^^Δίκιο έχει η αδελφή, έτσι ρώτησα, θα το έψαχνα μόνη μου, αυτό σου το κακό συνήθειο να πετάγεσαι σαν την πορδή πια;;!!
Να υποθέσω, απ' ότι βλέπω εδώ πως θα είναι περισσότερες από μία ταινίες.
Να υποθέσω, απ' ότι βλέπω εδώ πως θα είναι περισσότερες από μία ταινίες.
“You're not alone.”
“You're not alone.”
HOUSE TYRELL
Growing Strong
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°31
Λογικά, αφού είναι εφτά βιβλία δε βγαίνει αλλιώς
Να πάτε όλοι να το δείτε για να μην έχουμε το φιάσκο του His Dark Materials
Να πάτε όλοι να το δείτε για να μην έχουμε το φιάσκο του His Dark Materials
- We seed the stars:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°32
^Εφτά ταινίες? Ελπίζω να το σουλουπώσουν, αλλά που τέτοια τύχη,
Anyway, ενδιαφέρον θα'χει.
Anyway, ενδιαφέρον θα'χει.
“You're not alone.”
“You're not alone.”
HOUSE TYRELL
Growing Strong
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°33
Τι να σουλουπώσουν, έχει πάρα πολύ ζουμί η ιστορία. Ούτως ή άλλως μπορεί να μην είναι εφτά και οι ταινίες γιατί το ζήτημα είναι αν θα κάνουν καλή δουλειά με την πρώτη (και πάει καλά και οικονομικά) για να έχουμε και τις υπόλοιπες, έστω και συμμαζεμένες.
- We seed the stars:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°34
^Σωστή.
“You're not alone.”
“You're not alone.”
HOUSE TYRELL
Growing Strong
Alice Denebola- Τεταρτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 113
Ημερομηνία εγγραφής : 14/06/2015
Magical Identity
Blood Status: Half-Blood
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°35
King ξεκίνησα να διαβάζω φέτος και με ενθουσίασε!Έχω γίνει μεγάλη φαν,λατρεύω τον τρόπο γραφής του και το πλάσιμο των χαρακτήρων του.Αυτό που εκτιμώ περισσότερο στα βιβλία του είναι ότι οι ήρωες είναι πολυεπίπεδοι και,αν και συγγραφέας τρόμου,δεν στοχεύει στο να προκαλέσει τον τρόμο με φτηνά τρικ,αλλά με το να χτίσει με μπόλικη δουλειά την κατάλληλη ατμόσφαιρα.
Έχω διαβάσει,με τη σειρά:
-"Η λάμψη":Είχα δει την ταινία πριν χρόνια και μου άρεσε πάρα πολύ.Το βιβλίο είναι πολύ διαφορετικό,σε σημείο να μην μπορεί να γίνει σύγκριση του στυλ "ποιο προτιμάς".Στο βιβλίο ο κεντρικός ήρωας είναι ο Ντάνι(το παιδάκι) και τα περισσότερα γεγονότα τα βιώνουμε από την δική του οπτική γωνία.Μου άρεσε πάρα πολύ!Δεν με τρόμαξε ιδιαίτερα,πέρα από 1-2 σημεία-ίσως επειδή είχα δει την ταινία,και ήξερα το τέλος.Νομίζω είναι must read για όποιον θέλει να ξεκινήσει να διαβάζει King!
-"Νεκρωταφίο Ζώων"[sic]:Το προσωπικό μου αγαπημένο.Αυτό το βιβλίο με έριξε σε κατάθλιψη,αλλά το αγαπώ!Θα τρομάξετε αρκετά,ειδικά αν έχετε γάτα(όπως εγώ ),λογικά θα κλάψετε,θα σοκαριστείτε σε ορισμένα σημεία,αλλά αξίζει και με το παραπάνω!
-"Το πράσινο μίλι":Άλλο ένα βιβλίο που είδα πρώτα την κινηματογραφική μεταφορά του!Στη συγκεκριμένη περίπτωση,η μεταφορά είναι εξαιρετικά πιστή.Άλλη μια φανταστική,αλλά άκρως στενάχωρη ιστορία-η οποία επίσης παίρνει βραβείο του "Πιο αντιπαθητικού χαρακτήρα σε βιβλίο",τον Πέρσι!Μαζί με τη γνωστή και μισητή μας Άμπριτζ,μακράν οι χειρότεροι που έχω συναντήσει σε βιβλίο.Όοσι έχετε δει την ταινία,ξέρετε.Ε,στο βιβλίο ήταν χειρότερος.
-"Ντολόρες Κλέμπορν":Πολύ πρωτότυπο στη μορφή αφήγησης.Πρόκειται για ένα βιβλίο που ολόκληρο είναι μονόλογος-συγκεκριμένα,κατάθεση σε αστυνομικό.Όχι και τόσο γνωστό,αλλά πολύ ωραίο,επίσης το προτείνω!Από τα 4 βιβλία του King που έχω διαβάσει,αυτό ήταν το μοναδικό που κατάφετε να με τρομάξει πραγματικά,και μάλιστα μέρα-μεσημέρι,με μια συγκεκριμένη σκηνή.
Επόμενα στη λίστα μου είναι τα βιβλία του "Σκοτεινού Πύργου",για να προλάβω τιε ταινίες!
Έχω διαβάσει,με τη σειρά:
-"Η λάμψη":Είχα δει την ταινία πριν χρόνια και μου άρεσε πάρα πολύ.Το βιβλίο είναι πολύ διαφορετικό,σε σημείο να μην μπορεί να γίνει σύγκριση του στυλ "ποιο προτιμάς".Στο βιβλίο ο κεντρικός ήρωας είναι ο Ντάνι(το παιδάκι) και τα περισσότερα γεγονότα τα βιώνουμε από την δική του οπτική γωνία.Μου άρεσε πάρα πολύ!Δεν με τρόμαξε ιδιαίτερα,πέρα από 1-2 σημεία-ίσως επειδή είχα δει την ταινία,και ήξερα το τέλος.Νομίζω είναι must read για όποιον θέλει να ξεκινήσει να διαβάζει King!
-"Νεκρωταφίο Ζώων"[sic]:Το προσωπικό μου αγαπημένο.Αυτό το βιβλίο με έριξε σε κατάθλιψη,αλλά το αγαπώ!Θα τρομάξετε αρκετά,ειδικά αν έχετε γάτα(όπως εγώ ),λογικά θα κλάψετε,θα σοκαριστείτε σε ορισμένα σημεία,αλλά αξίζει και με το παραπάνω!
-"Το πράσινο μίλι":Άλλο ένα βιβλίο που είδα πρώτα την κινηματογραφική μεταφορά του!Στη συγκεκριμένη περίπτωση,η μεταφορά είναι εξαιρετικά πιστή.Άλλη μια φανταστική,αλλά άκρως στενάχωρη ιστορία-η οποία επίσης παίρνει βραβείο του "Πιο αντιπαθητικού χαρακτήρα σε βιβλίο",τον Πέρσι!Μαζί με τη γνωστή και μισητή μας Άμπριτζ,μακράν οι χειρότεροι που έχω συναντήσει σε βιβλίο.Όοσι έχετε δει την ταινία,ξέρετε.Ε,στο βιβλίο ήταν χειρότερος.
-"Ντολόρες Κλέμπορν":Πολύ πρωτότυπο στη μορφή αφήγησης.Πρόκειται για ένα βιβλίο που ολόκληρο είναι μονόλογος-συγκεκριμένα,κατάθεση σε αστυνομικό.Όχι και τόσο γνωστό,αλλά πολύ ωραίο,επίσης το προτείνω!Από τα 4 βιβλία του King που έχω διαβάσει,αυτό ήταν το μοναδικό που κατάφετε να με τρομάξει πραγματικά,και μάλιστα μέρα-μεσημέρι,με μια συγκεκριμένη σκηνή.
Επόμενα στη λίστα μου είναι τα βιβλία του "Σκοτεινού Πύργου",για να προλάβω τιε ταινίες!
"Stars, hide your fires;
Let not light see my black and deep desires."
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°36
Από την τελευταία φορά που πόσταρα, έχω διαβάσει την Ομίχλη, το Κουτί της Γκουέντι και το Mr. Mercedes που το τελείωσα χτες και που νομίζω μου άρεσε περισσότερο από τα τρία.
- We seed the stars:
Jace Wayland- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 11954
Ημερομηνία εγγραφής : 28/03/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Today's thought: Friends share secrets. That's what keeps us close.
- Δημοσίευση Ν°37
Ξεκίνησα να διαβάζω Κινγκ περυσι όταν αγόρασα τον θολό και τρελάθηκα. Μέχρι τώρα έχω διαβάσει ακόμα το πρώτο βιβλίο του Μαύρου Πύργου, το Σαλεμς Λοτ, το αυτό, το κοράκι και τώρα έχω ξεκινήσει το 22/11/63. Το αγαπημένο μου μέχρι τώρα είναι σίγουρα το κοράκι. Απίστευτη ιδέα και την εκτέλεσε λες και ήταν το πιο απλό πράγμα. Ήθελα πολύ να μου αρέσει ο μαύρος πύργος αλλά δυστυχώς δεν τρελάθηκα και έτσι το δεύτερο βιβλίο της σειράς μαζεύει σκόνη στην βιβλιοθήκη.
Jane Lovegood- Χρυσούχος
- Αριθμός μηνυμάτων : 831
Ημερομηνία εγγραφής : 13/03/2018
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°38
Υπάρχουν τρία βιβλία του που ξεχωρίζω για εντελώς διαφορετικούς λόγους: πράσινο μίλι, αϋπνία και ονειροπαγίδα. Το πράσινο μίλι γιατί ήταν πάρα πολύ συγκινητικό βιβλίο, την αϋπνία επειδή μου άρεσε πολύ και την ονειροπαγίδα επειδή απλά αηδίασα πάρα πολύ και ήταν χάλια. Σαν συγγραφέας δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσιάζει ιδιαίτερα. Δεν ξέρω, Γενικά δεν μου αρέσει το στυλ του, Όπως και το λεξιλόγιό του.
Καλό δεν είναι το να μην αδικείς, αλλά να μην θέλεις να αδικείς.
Δημόκριτος
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°39
^^Πάνε, αφού το έχεις το δεύτερο διάβασέ το! Drawing of the Three και Waste Lands είναι ό,τι καλύτερο στη σειρά του Πύργου. Είναι κρίμα να χάνεις αυτή την εμπειρία επειδή δε σ' ενθουσίασε το πρώτο
- We seed the stars:
Jane Lovegood- Χρυσούχος
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°40
Έχω κάποιο βιβλίο της σειράς? Ποιο από τα τρία που ανέφερα είναι? Μπορείς να μου πεις πως λέγονται και τα υπόλοιπα βιβλία της σειράς?
Δημόκριτος
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°41
Απαντούσα στον Jace αλλά αν σε ενδιαφέρει ο Πύργος τα βιβλία είναι 7:
Ο Μαύρος Πύργος I - Ο Τελευταίος Πιστολέρο
Ο Μαύρος Πύργος II - Το Κάλεσμα Των Τριών
Ο Μαύρος Πύργος III - Οι Ρημαγμένοι Τόποι
Ο Μαύρος Πύργος IV - Ο Μάγος Και Η Γυάλινη Σφαίρα
Ο Μαύρος Πύργος V - Οι Λύκοι Της Κάλα
Ο Μαύρος Πύργος VI - Το Τραγούδι Της Σουζάνα
Ο Μαύρος Πύργος VII - Ο Μαύρος Πύργος
Ο Μαύρος Πύργος I - Ο Τελευταίος Πιστολέρο
Ο Μαύρος Πύργος II - Το Κάλεσμα Των Τριών
Ο Μαύρος Πύργος III - Οι Ρημαγμένοι Τόποι
Ο Μαύρος Πύργος IV - Ο Μάγος Και Η Γυάλινη Σφαίρα
Ο Μαύρος Πύργος V - Οι Λύκοι Της Κάλα
Ο Μαύρος Πύργος VI - Το Τραγούδι Της Σουζάνα
Ο Μαύρος Πύργος VII - Ο Μαύρος Πύργος
- We seed the stars:
Jane Lovegood- Χρυσούχος
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°42
Συγγνώμη νόμιζα ότι απαντούσες σε μένα. Πάντως με ενδιαφέρει το θέμα και θα τα έχω υπόψιν μου.
Δημόκριτος
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°43
Λόγω καιρού, έχω πιάσει Κινγκ και δεν τον αφήνω
The Stand. Ωραία γραφή, χαρακτήρες, πλοκή, όλα τέλεια. Φλαγκ θεός, δεν τα συζητάμε καν αυτά. Μόνο που θα ήθελα κάπως να συνδέσει την πανδημία με το σχέδιο του Φλαγκ.
Pet Sematary. Είναι όντως το πιο τρομακτικό του απ' όσα έχω διαβάσει, όχι ότι φοβάσαι και τη σκιά σου, αλλά είναι η φρίκη που σου σηκώνει την τρίχα και το ότι όλοι έχουμε σκεφτεί "μακάρι να μπορούσα να τον ξαναφέρω πίσω" για κάποιον δικό μας που πέθανε. Μετά από αυτό το βιβλίο, σίγουρα dead is better.
Salem's Lot. Φουλ ατμοσφαιρικό και τα βαμπίρ του όπως πρέπει. Ο παπάς ο Κάλλαχαν αργότερα εμφανίζεται και στο 5ο βιβλίο του Πύργου.
Μετά από αυτά, πιάνω The Shining και βλέπουμε
Γενικά, δεν ξέρω γιατί του έχουν βάλει την ταμπέλα "συγγραφέας τρόμου", τα μισά του βιβλία δεν τα λες καν τρόμου, περισσότερο κλίνει προς το κλασικό θριλεράκι με σασπένς, έντονο υπερφυσικό στοιχείο και πολλά plot twists παρά στον αγνό τρόμο τύπου Masterton ή Barker.
The Stand. Ωραία γραφή, χαρακτήρες, πλοκή, όλα τέλεια. Φλαγκ θεός, δεν τα συζητάμε καν αυτά. Μόνο που θα ήθελα κάπως να συνδέσει την πανδημία με το σχέδιο του Φλαγκ.
Pet Sematary. Είναι όντως το πιο τρομακτικό του απ' όσα έχω διαβάσει, όχι ότι φοβάσαι και τη σκιά σου, αλλά είναι η φρίκη που σου σηκώνει την τρίχα και το ότι όλοι έχουμε σκεφτεί "μακάρι να μπορούσα να τον ξαναφέρω πίσω" για κάποιον δικό μας που πέθανε. Μετά από αυτό το βιβλίο, σίγουρα dead is better.
Salem's Lot. Φουλ ατμοσφαιρικό και τα βαμπίρ του όπως πρέπει. Ο παπάς ο Κάλλαχαν αργότερα εμφανίζεται και στο 5ο βιβλίο του Πύργου.
Μετά από αυτά, πιάνω The Shining και βλέπουμε
Γενικά, δεν ξέρω γιατί του έχουν βάλει την ταμπέλα "συγγραφέας τρόμου", τα μισά του βιβλία δεν τα λες καν τρόμου, περισσότερο κλίνει προς το κλασικό θριλεράκι με σασπένς, έντονο υπερφυσικό στοιχείο και πολλά plot twists παρά στον αγνό τρόμο τύπου Masterton ή Barker.
- We seed the stars: