.::HarryWorld::.

Εδώ ο Ήλιος της Φαντασίας δεν δύει ποτέ...

Μην το μετακινείτε γιατί δεν φαίνεται η πρώτη είδηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ενδιαφέρεστε να γίνετε δημοσιογράφοι?
Αν υπάρχουν θέματα και απουσιάζουμε, στείλτε μήνυμα στο Φατσοβιβλίο

5 απαντήσεις

Endgame: Το κάλεσμα

Louna fw
    Louna fw
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς

Αριθμός μηνυμάτων : 1378
    Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2014

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Χάφλπαφ
    Blood Status: Half-Blood
    Today's thought:

Endgame: Το κάλεσμα Empty Endgame: Το κάλεσμα

Δημοσίευση από Louna fw Πεμ Νοε 06, 2014 9:11 pm

Γενικά τρελαίνομαι για γρίφους. Όχι ότι έχω καμιά ιδιαίτερη ικανότητα στο να τους λύνω, φυσιολογικά πράγματα, απλά μου αρέσει πολύ να προσπαθώ. Όταν λοιπόν με ενημέρωσε σήμερα η αδερφή μου γι'αυτό το βιβλίο ενθουσιάστηκα και είπα να το ψάξω.
    Πρόκειται λοιπόν για ένα φιλόδοξο παγκόσμιο πρότζεκτ, που μόνο το βιβλίο είναι ούτε το 1/10 από αυτά που έχουν σχεδιάσει οι δημιουργοί να γίνουν.
    Κατ' αρχάς μιλάμε για τριλογία. Το πρώτο βιβλίο κυκλοφόρησε ταυτόχρονα σε 36 χώρες και έχει τίτλο endgame: the calling. Συγγραφέας είναι ο James Frey. Το ιδιαίτερο σε αυτό το βιβλίο είναι ότι περιέχει μέσα ένα πολυσύνθετο γρίφο, σχεδιασμένο από τρεις διδάκτορες του MIT, και αν κάποιος καταφέρει να τον λύσει κερδίζει το αστρονομικό ποσό των 500.000 δολαρίων σε χρυσό. Το έπαθλο διπλασιάζεται για το γρίφο του δεύτερου και και τριπλασίαζεται για το γρίφο του τρίτου βιβλίου , που θα κυκλοφορίσουν αργότερα. Ο γρίφος αποτελείται από στοιχεία και αινίγματα που είναι διάσπαρτα στο κείμενο.

Από την περιγραφή στο site του Ψυχογιού:
    Λίγα λόγια για το βιβλίο
    ΓΗ. ΤΩΡΑ. ΣΗΜΕΡΑ. ΑΥΡΙΟ. ΤΟ ENDGAME ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ. ΤΟ ENDGAME ΞΕΚΙΝΗΣΕ. ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ. Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.
    Δώδεκα Παίκτες. Νέοι στο σώμα αλλά με καταγωγή αρχαίων. Όλη η ανθρωπότητα προέρχεται από αυτούς. Δημιουργήθηκαν και επιλέχθηκαν χιλιάδες χρόνια πριν. Από τότε, προετοιμάζονται καθημερινά. Δεν έχουν υπερφυσικές δυνάμεις. Κανένας τους δεν μπορεί να πετάξει, να μετατρέψει τον μόλυβδο σε χρυσάφι ή να γιατρέψει τον εαυτό του. Όταν έρχεται ο θάνατος, έρχεται. Για αυτούς και για όλους μας. Είναι οι κληρονόμοι της Γης και πρέπει να λύσουν τον Μεγάλο Γρίφο της Σωτηρίας. Και πρέπει να το κάνει ένας από αυτούς, διαφορετικά θα χαθούμε όλοι.
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ. ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΛΥΣΤΕ ΤΟΝ ΓΡΙΦΟ. ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ. ΤΟ ENDGAME ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ. ΤΟ ENDGAME ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ.

Το όλο εγχείρημα συνοδεύεται και από το ομώνυμο online game, για να μπαίνεις πιο εύκολα στο πετσί των ηρώων, τα κινηματογραφικά δικαιώματα έχουν αγοραστεί από την Twentieth Century Fox και υπάρχει και αντίστοιχη σελίδα η ancientsocieties, με βοήθεια και επιπλέον πληροφορίες για τον κόσμο του βιβλίου. Το περιεχόμενο των δύο επόμενων βιβλίων μάλιστα θα μπορεί να αλλάξει και θα καθοριστεί από τους ίδιους τους συμμετέχοντες αναγνώστες.

Πώς σας φαίνεται λοιπόν; Θα συμμετείχατε σε κάτι τέτοιο; Υπάρχει κανείς που το διάβασε; Εγώ θα το πάρω σίγουρα, αλλά μέχρι τότε καλή θα ήταν λίγη ενημέρωση ακόμη, από κάποιον που το πήρε στα χέρια του...

Endgame: Το κάλεσμα Of+course+it%27s+happening+in+your+head+harry          Endgame: Το κάλεσμα Tumblr_lohjsrnn2F1qf4v05
    Endgame: Το κάλεσμα Pbucket
    kentra
    kentra
    Τεταρτοετής στην Σχολή
    Τεταρτοετής στην Σχολή

Αριθμός μηνυμάτων : 171
    Ημερομηνία εγγραφής : 13/09/2014

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Ραβενκλόου
    Blood Status: Pureblood
    Today's thought: there's no goodbye,only love!

Endgame: Το κάλεσμα Empty Απ: Endgame: Το κάλεσμα

Δημοσίευση από kentra Πεμ Νοε 06, 2014 9:41 pm

πλακα ανεις ετσι πορωθηκα και μονο που το διαβασα θα το αναζητησω συντομα...ασε που ψαχνω ηδη στο νετ για το παιχνιδι!!1

Endgame: Το κάλεσμα American-horror-story-ahs-evan-peters-QlqQchOwD5gac

anthian9
    anthian9
    Member of Order Of Merlin 1st
    Member of Order Of Merlin 1st

Αριθμός μηνυμάτων : 20262
    Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2009

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Γκρίφιντορ
    Blood Status: Muggle born
    Today's thought:

Δημοσίευση από anthian9 Παρ Νοε 07, 2014 2:19 am

Είναι από τα πιο λεπτομερή και προσεγμένα βιβλία τέτοιου είδους που έχουν πέσει στα χέρια μου. Το συστήνω! Τρελή πόρωση.

♩ - ♫

Warriors don't show their heart
    until the axe reveals it.
    Amy Somers
    Amy Somers
    Τεταρτοετής στην Σχολή
    Τεταρτοετής στην Σχολή

Αριθμός μηνυμάτων : 192
    Ημερομηνία εγγραφής : 04/05/2014

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts:
    Today's thought:

Δημοσίευση από Amy Somers Κυρ Νοε 23, 2014 4:20 pm

Το έχω πάρει, αλλά δεν το έχω διαβάσει ακόμα. Κάτι μου λέει, όμως, ότι θα πορωθώ πολύ...
    Roland Weasley
    Roland Weasley
    Δημοσιογράφος
    Δημοσιογράφος

Αριθμός μηνυμάτων : 4343
    Ημερομηνία εγγραφής : 07/08/2014

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Γκρίφιντορ
    Today's thought: Fuck it all.

Δημοσίευση από Roland Weasley Τρι Ιαν 20, 2015 9:16 pm

Μαμάτο. oh!

Just because everybody hates it doesn't mean it's no good.
    -Despicable Me 2

Endgame: Το κάλεσμα 2eehhdzEndgame: Το κάλεσμα Ok7edxEndgame: Το κάλεσμα Zjjlte
    Endgame: Το κάλεσμα 2ir17rkEndgame: Το κάλεσμα N6cbqgEndgame: Το κάλεσμα 2e3wcuo

Yes, you are cute
    but a minion will always be cuter

Endgame: Το κάλεσμα 2q99kli

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Παρ Νοε 15, 2024 4:54 am