Eri έγραψε:Γειά σας!
Καλώς ήλθες . Εδώ Βαγγέλης.
Να έχεις μία υπέροχη και μαγική διαμονή . Μην διστάσεις να ρωτήσεις το οτιδήποτε .
Eri έγραψε:Γειά σας!
Sofia Snow έγραψε:Γεια σας
Mara Lupin έγραψε:Γεια σας, γεια σας! Με λένε Μάρα, είμαι 13,5 και είμαι στο Hufflepuff.. Το pottermore μου έβγαλε την πίστη μέχρι να μου βρει οίκο... Τέλος πάάάντων.. Εμ, τι άλλο; Έχω ένα κολληματάκι με τον professor Lupin, με τον Oliver Wood και τον Ron Weasley...Η alison sheridan με "έβαλε" να κάνω λογαριασμό... Αυτάάά, θα τα ξαναπούμεε!!
Καλωσηρθες, Δημητρα εδω Πως σε λενε;Gas Mortendor Constant έγραψε:Καλησπέρα σε όλους !! Τιμή μας να είμαστε εδώ. όσοι αγαπάμε τον μαγικό αυτό κόσμο.
Α τη Μαρα δε τη ξερω, σε ενα φανπειτζ στο φβ τη γνωρισαEvie Frye έγραψε:Mara Lupin έγραψε:Γεια σας, γεια σας! Με λένε Μάρα, είμαι 13,5 και είμαι στο Hufflepuff.. Το pottermore μου έβγαλε την πίστη μέχρι να μου βρει οίκο... Τέλος πάάάντων.. Εμ, τι άλλο; Έχω ένα κολληματάκι με τον professor Lupin, με τον Oliver Wood και τον Ron Weasley...Η alison sheridan με "έβαλε" να κάνω λογαριασμό... Αυτάάά, θα τα ξαναπούμεε!!
Καλωσόρισες στο Harryworld!Καλή διαμονήΛούπιν ftw
Δημητρα,αν ειναι να φέρεις όλη την κοριτσοπαρεα σου,κρατά τες ενεργές
Gas Mortendor Constant έγραψε:Καλησπέρα σε όλους !! Τιμή μας να είμαστε εδώ. όσοι αγαπάμε τον μαγικό αυτό κόσμο.
The Sorting Hat έγραψε:Gas Mortendor Constant έγραψε:Καλησπέρα σε όλους !! Τιμή μας να είμαστε εδώ. όσοι αγαπάμε τον μαγικό αυτό κόσμο.
Καλώς ήρθες και εσύ .
Το έκανε το θαύμα του ο Ιηcούc και έχουμε νέα μέλη .