Είμαι η Δέσποινα (αδερφή της Sophaki DreamStar) τρελαμένη στην εποχή μου με τον Harry.
Γράφτηκα να είμαστε στην ίδια τάξη :P
Κρίμα που δεν υπήρχε τότε το Φόρουμ αλλά ποτέ δεν είναι αργά!!
Γεια σου Σοφία! Εδώ Μαρία! Εύχομαι να περάσεις όμορφα στον μαγικό μας κόσμο, κι ότι απορία έχεις μπορείς να με ρωτήσεις!Sophaki DreamStar έγραψε:Καλώς σας βρήκα κι εγώ. Με λένε Σοφία. Μετά από τόσα χρόνια ύπαρξης του Harry Potter, είπα κι εγώ εν έτη 2015 να ανακαλύψω αυτόν τον υπέροχο μαγικό κόσμο. Καλύτερα όμως τώρα γιατί έτσι κατάφερα να κατανοήσω καλύτερα την ιστορία και να την βάλω βαθύτερα μέσα στη καρδιά μου και να μαγευτώ. Η χαρά μου δεν περιγράφεται όταν ανακάλυψα ότι υπάρχει και το συγκεκριμένο φόρουμ.
Morgana89 έγραψε:Καλησπέρα στην παρέα!!
Είμαι η Δέσποινα (αδερφή της Sophaki DreamStar) τρελαμένη στην εποχή μου με τον Harry.
Morgana89 έγραψε:Καλησπέρα στην παρέα!!
Maria the pureblooded έγραψε:Γειά σας, με λένε Μαρία.Από μικρή έβλεπα τις ταινίες Harry Potter.Πάντα μου άρεσαν και τις έβλεπα κάθε φορά που τις έπαιζε η τηλεόραση.Το προηγούμενο καλοκαίρι όμως διάβασα το βιβλίο ''Χαρι Πότερ και η καμάρα με τα μυστικά'', και ήταν το κάτι άλλο εθίστηκα με το κόσμο του Χάρι Πότερ...αγόρασα και τα άλλα βιβλία και είδα όλες τις ταινίες καμιά 10ρια φορές την καθεμία με αποτέλεσμα αντί να βαρεθώ να μου αρέσουν ακόμη πιο πολύ!Μετά γράφτηκα σε αυτή την σελίδα για να παρακολουθώ και να κάνω συζητήσεις για τον μαγικό κόσμο του χαρι...
Anglashell έγραψε:Γεια σε όλο το community! Είμαι ο Κώστας νέος εδώ και εννοείται φανατικός με τα βιβλία και τον συγκεκριμένο κόσμο!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ καλλιροηClaire Delacour έγραψε:Καλώς ηρθες Γιάννη στον μαγικό μας κοσμο!!!! Ειμαι σίγουρη θα περασεις υπεροχα!!! Καλή διαμονή!!!