Μπρρρρ καλησπέρα απο το κρύο γραφείο του Διευθυντή, ακόμα δεν μου έφτιαξε ο Φλιτς τα σώματα και έχω ξεπαγιάσει Τι μου κάνετε, τι μου κάνετε; Στα δικά μας τώρα ο Μάγος του Μήνα Οκτωβρίου είναι εδώ με παλιούς γνώριμους μας. Για να τους δούμε λίγο πιο αναλυτικά, μέσω των κειμένων τους:
anthian9
(Gryffindor)
Ο κοιτώνας των λεόντων αποφάσισε να στείλει το βαρύ πυροβολικό γι αυτό το μήνα, με εκπρόσωπο την Ανθή. Ένα καταξιωμένο μέλος του φόρουμ, με την προσφορά της να συνεχίσει ακόμη και τώρα στη θέση του άντμιν. Ως επικεφαλής του D.M.L.E. , είναι πάντα εργατική και προσπαθεί συνεχώς να διατηρεί ένα όμορφο κλίμα συνεργασίας γύρο της. Μια αυθεντική λιονταρίνα, που δεν ξεχνά τον κοιτώνα της και προσπαθεί όσο μπορεί να βοηθά. Σίγουροι πως θα μας εκπροσωπήσει επάξια, της ευχόμαστε καλή επιτυχία!
Louna fw
(Hufflepuff)
Για αυτό το μήνα το Χάφλπαφ αποφάσισε να στείλει στο Αίθριο ένα από τα νέα μέλη του την Έφη. Η μικρή αυτή μάγισσα έκανε την εγράφη στο κόσμο μας στις 9/1/2014 και δεν άργησε να πάρει τα βλέμματα πάνω της με το ενδιαφέρων που είχε να συμμετάσχει όπου μπορούσε βοηθώντας τον κοιτώνα της στέλνοντας Μαγικές Βιομηχανίες και ποστάροντας όχι μόνο στο Χάφλπαφ αλλά και σε όλο το φόρουμ. Ο κοιτώνας των δικαίων σου εύχεται καλή επιτυχία
Rowena Ravenclaw
(Ravenclaw)
Ο μπροτζοκύανος κοιτώνας στέλνει αυτό το μήνα στο αίθριο τη Rowena Ravenclaw,γνωστή και ως Άννα Μαρία.Πρόκεται για άλλο ένα παλιό μέλος του κοιτώνα(με ημερομηνία εγγραφής απο τον Ιούλιο 2008) που έκανε πρόσφατα comeback, σε μια μάλιστα ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για τον κοιτώνα της.Ευτυχώς αυτό δεν έδειξε να την πτοεί.Είναι αρκετά ενεργή , φιλική και στηρίζει τον κοιτώνα της συμμετέχοντας στους διάφορους θεσμούς. Ο κοιτώνας της της εύχεται καλή επιτυχία.
Dragon The Grey
(Slytherin)
Για τον δεύτερο μήνα του φθινοπώρου, ο ασημοπράσινος κοιτώνας διάλεξε ένα γνωστό άτομο στο θεσμό αυτό, που μέχρι κι αυτός έχει αρχίσει να βαριέται πια. Ο λόγος για τον Dragon The Grey. Ο κατά κόσμον Γιάννης, εγγεγραμμένος στις 19/01/13, για ακόμα μια φορά επιλέγεται από το Σλύθεριν σαν υποψήφιος Μάγος του Μήνα. Φιλικός με όλους, ενεργός σαν επιμελητής φροντίζοντας πάντα για το καλύτερο του κοιτώνα, σε συνεργασία φυσικά και με τον επικεφαλής. Πρόσφατα επαναδιορίστηκε και σαν καθηγητής στην βιβλιοθήκη του χόνγκουαρτς, τμήμα που υπεραγαπά αναμφισβήτητα. Τα λόγια πάντως είναι περιττά, καθώς με τόσες εκπροσωπήσεις σίγουρα τον έχετε γνωρίσει αρκετές φορές. Το Σλύθεριν του εύχεται ολόψυχα καλή επιτυχία!
Δικαίωμα ψήφου έχουν μόνο τα μέλη που έχουν συμπληρώσει 150 δημοσιεύσεις και έχουν κάνει έστω μία δημοσίευση το μήνα Οκτώβριο πριν την έναρξη της ψηφοφορίας.
Η ψηφοφορία λήγει την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου στις 23:30 το βράδυ!
Ποιος/α θα είναι ο/η επόμενος/η Μάγος/ισσα του Μήνα;
Καλή επιτυχία σε όλους και σε όλες τους και τις υποψήφιους και υποψήφιες!
[/font]
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Phineas Nigellus Black στις Τετ Οκτ 22, 2014 6:32 pm, 1 φορά