Το Τσέστερ'ς Μιλλ είναι μια συνηθισμένη πόλη, μέχρι που αποκόπτεται από τον υπόλοιπο κόσμο από έναν τεράστιο διαφανή θόλο, αδιαπέραστος που εμποδίζει κάθε επικοινωνία με τον έξω κόσμο. Οι κάτοικοι της μικρής πόλης μάχονται καθημερινά για την επιβίωσή τους μιας και τα εφόδια μέρα με την μέρα τελειώνουν και δεν υπάρχει τρόπος αναπλήρωσης. Στα τέλη του πρώτου κύκλου, τα 4 χέρια, ανακαλύπτουν μία νέα τάξη πραγμάτων, που προμυνύει πως ο θόλος δεν είναι κάτι άβουλο, αλλά έχει τον λόγο ύπαρξής του, και όσο πάει, γίνεται πιο προφητικό και μυστήριο το τι θα γίνει.
Είναι μία ωραία σειρά, που έπαιζε ο σκάι στις 22:15 μέχρι την Τετάρτη, όπου και τελείωσε ο 1ος κύκλος. Αλλά στο ίντερνετ κυκλοφορεί μεταφρασμένος μέχρι και ο 2ος κύκλος. Την έχετε δει; Πως σας φάνηκε; Εμένα όσο περνάει ο καιρός μου αρέσει πιο πολύ, αν αναλογιστείς ότι συμβαίνουν ανεξήγητα πράγματα, που αποσκοπούν σε ένα Grand Design κι έτσι, και σε κρατάει σε αγωνία.
Επίσης, ας καλύψουμε εδώ τις απορίες μας, να συζητήσουμε μαζί τι νομίζουμε πως παίζει, τι θεωρίες υπάρχουν στο μυαλό μας κ.λπ.
Είναι μία ωραία σειρά, που έπαιζε ο σκάι στις 22:15 μέχρι την Τετάρτη, όπου και τελείωσε ο 1ος κύκλος. Αλλά στο ίντερνετ κυκλοφορεί μεταφρασμένος μέχρι και ο 2ος κύκλος. Την έχετε δει; Πως σας φάνηκε; Εμένα όσο περνάει ο καιρός μου αρέσει πιο πολύ, αν αναλογιστείς ότι συμβαίνουν ανεξήγητα πράγματα, που αποσκοπούν σε ένα Grand Design κι έτσι, και σε κρατάει σε αγωνία.
Επίσης, ας καλύψουμε εδώ τις απορίες μας, να συζητήσουμε μαζί τι νομίζουμε πως παίζει, τι θεωρίες υπάρχουν στο μυαλό μας κ.λπ.