Απλά κάποιοι είναι καλύτεροι από κάποιους άλλους;
Δεν είναι ντροπή, ούτε κακό!!
Λογικό είναι κάποιο να μπορεσαν να τα αντιμετωπίσουν!
Αυτό δεν πάει να πει ότι ήταν εύκολα!!
Imperio έγραψε:καλα θα ελεγα! αν δεν μου κοψουν για την λακωνικοτητα νομιζω οτι ενα 17 το χω
Μη με φας.Tom Marvolo Riddle έγραψε:Πφφφφ, μην ακούς τους γνωστούς που λένε βλακείες για να φανούν έξυπνοι... μια χαρά την είχαν την δυσκολία τους. Λύνονταν, απλά ήθελαν περισσότερο χρόνο.
Του χρόνου τον Μάρτιο, που θα έχεις καλύψει την αντίστοιχη ύλη, δοκίμασε να τα λύσεις και πες μου αν θα τα θεωρείς βατά...
Tom Marvolo Riddle έγραψε:Amelia Blackfoot έγραψε:Σιγά ρε που θα το πάρουν για σωστό, ένα "ωστόσο" είχε και το έκαναν αντίθεση, μην *έσω?
Τώρα το είδα αυτό... Προφανώς θα το πάρουν σωστό! Μήπως θέλεις 15 διαρθρωτικές στη σειρά για να το δεχτούν;
Tom Marvolo Riddle έγραψε:Madame Maxime έγραψε:Κάτι άκουσα για την ανάπτυξη της παραγράφου. Το θέμα της ήταν σχετικά δύσκολο για ορισμένους.
Κοίτα δεν θα το λεγα, αλλά ισχύει και αυτό:
* Κόπηκαν τρία εκτενή αποσπάσματα, προφανώς για να συντομευθεί το κείμενο. Καταλαβαίνω την ανάγκη, αλλά έχω μια μικρή ένσταση. Η φράση “Η κοινότητα χρειάζεται την κοινή εμπειρία για να είναι κοινότητα.”, την οποία οι εξεταζόμενοι κλήθηκαν να αναπτύξουν, στο αρχικό κείμενο έρχεται ως συμπέρασμα που βγαίνει από την παράθεση παραδειγμάτων (Άγνωστος Πόλεμος κτλ.) που βρίσκονται στο δεύτερο κομμένο απόσπασμα. Στο κείμενο που δόθηκε στους υποψηφίους, το απόσπασμα έχει σβηστεί και ίσως το συμπέρασμα να φαίνεται λιγάκι ξεκρέμαστο, ή τουλάχιστον πιο ξεκρέμαστο απʼ όσο το προόριζε ο συγγραφέας του.
από εδώ!
Αλλά ντάξει, ήταν και η πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια που η ανάπτυξη έπιανε 10 μόρια, αντί για 12
Και επίσης παιδιά η Έκθεση δεν έχει ύλη της Γ, αν εξαιρέσουμε την πειθώ και τα γραμματειακά ήδη. Όμως μας το λένε απο την πρώτη λυκείου, όταν θα δώσουμε θα εξεταστούμε στην ύλη και των τριών τάξεων
FLEUR258 έγραψε:Dimitris el Mago Secreto έγραψε:To κακό με τα Μαθηματικά ήταν ότι ήταν όλα τα θέματα δύσκολα και απαιτητικά και η ψυχολογία όλων μας είχε πιάσει πάτο από το δεύτερο κι ολας θέμα!!
Ακριβως αυτο...
Πραγματικα η ψυχολογια μου σημερα επιασε τον πατο,του πατου.
Ειμαι σε στιλ "Οκ,θα ξαναδωσω του χρονου ή οκ και σε ΤΕΙ να περασω δεν χαθηκε και ο κοσμος.Δεν θα αντεξω μεχρι την αλλη Δευτερα.Δεν θα βγαλω την υλη.Θα ξαναπονεσει το χερι μου απο το πολυ γραψιμο.Θα βαλουν και στα μαθηματα βαρυτητας μου παλουκια.Δεν θα καταφερω τιποτα.Τι θα σπουδασω? κλκλκλκλ.."
Οκ,προσπαθω να μην σκεφτομαι ετσι αλλα δεν ειναι ευκολο.