Πειθω
Ο Παικτης
The Notebook
Οταν διαβασα το πρωτο αναρωτηθηκα γιατι εγινε διασημο...Η κοπελα στο μισο ημερολογιο ασχολειται με τους θαυμαστες της και στο αλλο μισο με τη Μαμα και την Μαργκοτ...Το δευτερο μη κανεις το λαθος και το διαβασεις...Christina Evans έγραψε:εγω θα ηθελα να παρω το "Ημερολογιο της Αννας Φρανκ".
επισης καλο μου φαινεται το "Ο δρομος για τον Παραδεισο ειναι μακρυς" της Μαρουλας Κλιαφα.
Το βιβλίο είναι θαυμάσιο.Selina έγραψε:Οταν διαβασα το πρωτο αναρωτηθηκα γιατι εγινε διασημο...Η κοπελα στο μισο ημερολογιο ασχολειται με τους θαυμαστες της και στο αλλο μισο με τη Μαμα και την Μαργκοτ...Christina Evans έγραψε:εγω θα ηθελα να παρω το "Ημερολογιο της Αννας Φρανκ".
επισης καλο μου φαινεται το "Ο δρομος για τον Παραδεισο ειναι μακρυς" της Μαρουλας Κλιαφα.
Λιζα αυτη ειναι η αποψη μου...Προσωπικα σε αυτο το βιβλιο δεν ειδα κατι το ενδιαφερον η το συνταρακτικο...Dan_Liza έγραψε:Το βιβλίο είναι θαυμάσιο.Selina έγραψε:
Οταν διαβασα το πρωτο αναρωτηθηκα γιατι εγινε διασημο...Η κοπελα στο μισο ημερολογιο ασχολειται με τους θαυμαστες της και στο αλλο μισο με τη Μαμα και την Μαργκοτ...
Βλέπεις πως τα γεγονότα της εποχής οδήγησαν σε μια ώριμη κοπέλα που όσο καταπιεσμένη κι αν είναι έχει πάντα ελπίδα. Έχει τα ίδια προβλήματα με εμάς αλλά σε μεγαλύτερη κλίμακα λόγω της επιβίωσής της.
Επίσης, δεν ασχολείται μόνο με τους θαυμαστές της, οι οποίοι δεν είναι και πολλοί. Μιλάει για την πολιτική, για τον τρόπο που ζουν οι άλλοι, για τις συνήθειες εκείνης της εποχής.