Σε φάση είμαστε δίδυμα αδέρφια που χωρίστηκαν στη γέννα, και για αυτό έχουμε και οι δύο τη raava μέσα μας. Αλλά όσο δυναμώνει ο ένας τόσο αδύναμος γίνεται ο άλλος. Και επίσης όταν ο ένας είναι σε avatar state ο άλλος δεν μπορεί να μπει. Και γενικά σκέψου τα possibilities.
+5
@RtVaVa
Phineas Nigellus Black
Leonie Vernier
Romilda Vane
Sorazal the Erised
9 απαντήσεις
Sorazal the Erised- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 29991
Ημερομηνία εγγραφής : 05/05/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Blood Status: Pureblood
Today's thought: How can I protect something so perfect without Evil?
- Δημοσίευση Ν°26
Απ: Avatar
Ακριβώς.
Σε φάση είμαστε δίδυμα αδέρφια που χωρίστηκαν στη γέννα, και για αυτό έχουμε και οι δύο τη raava μέσα μας. Αλλά όσο δυναμώνει ο ένας τόσο αδύναμος γίνεται ο άλλος. Και επίσης όταν ο ένας είναι σε avatar state ο άλλος δεν μπορεί να μπει. Και γενικά σκέψου τα possibilities.
Leonie Vernier- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 70128
Ημερομηνία εγγραφής : 27/06/2009
Magical Identity
Today's thought: I have to fest it up!
- Δημοσίευση Ν°27
You're the weak one. You'll never know love, or friendship and I feel sorry for you..
A psychopath,
by definition,
is incapable of remorse.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°28
Voldy, much?
Επίσης μπορούμε να βάλουμε τον vaatu να προσπαθεί να κερδίσει έναν από εμάς.
Ρε αν βρούμε κάποιον για animation θα κάνω πρόταση στο nick.com αλήθεια σου λέω.
Επίσης μπορούμε να βάλουμε τον vaatu να προσπαθεί να κερδίσει έναν από εμάς.
Ρε αν βρούμε κάποιον για animation θα κάνω πρόταση στο nick.com αλήθεια σου λέω.
Phineas Nigellus Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 63952
Ημερομηνία εγγραφής : 14/07/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Today's thought: I am not good, I am not nice, I am just right.
- Δημοσίευση Ν°29
πφφφφ αυτή η σαιζόν με τους ΔΙΑΒΟΛΙΚΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ με χάλασε τελείως αλλά τουλάχιστον το έσωσε στην επόμενη που έλεγε οτι το πρόβλημα τους ήταν οτι τα έκαναν όλα στα άκρα (που μιλουσε για ολους τους εχθρους της αβαταρ). Αλλά και πάλι είχε τόσα αντιαναρχικά μηνύματα που νόμιζα οτι έβλεπα ειδήσεις ΑΝΤ1Sorazal the Erised έγραψε:1η δεύτερη σεζόν δεν είναι συγκλονιστικές, από τρίτη και μετά είναι πολύ λατρεία.
meet me in montauk
Carl
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°30
Λάζαρε άνετα όμως. Άνετα.
Τάσο το πρόβλημα ήταν ότι οι benders καταπίεσαν. Και απ' την ανάγκη τους για ελευθερία οι άλλοι οδηγήθηκαν στα άκρα, από έναν εξίσου ακραίο.. Ψεύτη.
Τάσο το πρόβλημα ήταν ότι οι benders καταπίεσαν. Και απ' την ανάγκη τους για ελευθερία οι άλλοι οδηγήθηκαν στα άκρα, από έναν εξίσου ακραίο.. Ψεύτη.
A psychopath,
by definition,
is incapable of remorse.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°31
Απλά δεν έχω καταλάβει ακόμα αν απλά ήταν μια λάθος παρουσίαση αυτού που ήθελαν ή απλά μια ξεκάθαρη προπαγάνδα.
meet me in montauk
Carl
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°32
Στις επόμενες σεζόν (κυρίως στην 4η) σου ξεκαθαρίζει ότι
- Σπόιλερ:
- αυτό που ήθελε ο Αμόν, αλλά και οι άλλοι
A psychopath,
by definition,
is incapable of remorse.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°33
ναι τα έχω δει όλα τα επεισόδια (εκτός και αν βγήκε κάποιο αυτές τις μέρες) αλλά το ξεκαθαρίζει μια σαιζόν μετά και σε ένα επεισόδιο.
η προπαγάνδα για τους σατανικούς αναρχικούς έχει γίνει.
η προπαγάνδα για τους σατανικούς αναρχικούς έχει γίνει.
meet me in montauk
Carl
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°34
Δεν πιστεύω ότι παρουσιάστηκαν ποτέ ως αναρχικοί. Ήταν όλοι μαζεμένοι γύρω από έναν θεοποιημένο άνθρωπο. Εξαρτημένοι από αυτόν.
A psychopath,
by definition,
is incapable of remorse.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°35
τωρα σοβαρά;
θες να με κανεις να ξαναδω ολη τη σαιζον για να σου αποδείξω οτι αναφέρονται σίγουρα κάπου ως σατανικοί (η καποια παρόμοια λέξη) αναρχικοί;
και σε ένα παιδάκι ακόμα και λίγο να αναφερόταν η αναρχία τι συμπεράσματα πιστεύεις οτι θα είχε;
θες να με κανεις να ξαναδω ολη τη σαιζον για να σου αποδείξω οτι αναφέρονται σίγουρα κάπου ως σατανικοί (η καποια παρόμοια λέξη) αναρχικοί;
και σε ένα παιδάκι ακόμα και λίγο να αναφερόταν η αναρχία τι συμπεράσματα πιστεύεις οτι θα είχε;
meet me in montauk
Carl
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°36
Το παιδάκι θα μεγαλώσει, θα συζητήσει, θα διαβάσει και θα καταλάβει -όπως και σε πολλά άλλα θέματα- ότι πολλές φορές χρησιμοποιούνται λάθος λέξεις (αν όντως χρησιμοποιήθηκε η συγκεκριμένη λέξη, που ούτε το αμφισβητώ, ούτε το υποστηρίζω, επειδή δε θυμάμαι ) και τα πράγματα δεν είναι πάντα έτσι όπως τα παρουσιάζουν.
Η δική μου άποψη για το τι προσπάθησαν να περάσουν (που αυτή σου λέω δηλαδή) είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι ήθελαν (κι έπρεπε να αποκτήσουν - φάνηκε απ' το αποτέλεσμα) καλύτερες συνθήκες διαβίωσης και δικαιώματα. Ωστόσο τα διεκδίκησαν με λάθος τρόπο, κάνοντας αυτό που δεν ήθελαν να τους κάνουν.
Η δική μου άποψη για το τι προσπάθησαν να περάσουν (που αυτή σου λέω δηλαδή) είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι ήθελαν (κι έπρεπε να αποκτήσουν - φάνηκε απ' το αποτέλεσμα) καλύτερες συνθήκες διαβίωσης και δικαιώματα. Ωστόσο τα διεκδίκησαν με λάθος τρόπο, κάνοντας αυτό που δεν ήθελαν να τους κάνουν.
A psychopath,
by definition,
is incapable of remorse.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°37
Korrasami is canon (?).
Evie Frye- Administrator
Head of D.M.L.E. - Αριθμός μηνυμάτων : 5580
Ημερομηνία εγγραφής : 30/08/2015
Magical Identity
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: Mathematics is not about numbers, equations, computations, or algorithms; it is about understanding.
- Δημοσίευση Ν°38
Το αγαπημένο μου cartoon
Καλύτερος Άβαταρ ο Αανγκ.Όλοι οι χαρακτήρες από τη εποχή του ήταν υπέροχοι.Ο Σόκκα,ο Ζούκο,η Κατάρα,η Τοφ και όλοι οι υπόλοιποι.Η ιστορία και οι μάχες καταπληκτικες.Απλά αξέχαστο το The Last Airbender.
Και μετά έχουμε το The Legend of Korra....δεν πολυτραβαγε.Πολύ πιο μπερδεμένο,πιο εξωπραγματικο.Το MMA δεν ταιριάζει για bending.Οι χαρακτήρες δεν ήταν ενδιαφέρον.Το καλύτερο επεισόδιο από τα 4 βιβλία ήταν το Beginnings με τον Wan( ).Το φινάλε δεν το σχολιάζω...
Έχω διαβάσει και τα κόμικ.Αρκετά ενδιαφέρον είναι.
Το φωτοδαμασμα μου αρέσει περισσότερο από τα υπόλοιπα δαμασματα,επειδή είναι επηρεασμένο από το Shaolin Kung Fu
Καλύτερος Άβαταρ ο Αανγκ.Όλοι οι χαρακτήρες από τη εποχή του ήταν υπέροχοι.Ο Σόκκα,ο Ζούκο,η Κατάρα,η Τοφ και όλοι οι υπόλοιποι.Η ιστορία και οι μάχες καταπληκτικες.Απλά αξέχαστο το The Last Airbender.
Και μετά έχουμε το The Legend of Korra....δεν πολυτραβαγε.Πολύ πιο μπερδεμένο,πιο εξωπραγματικο.Το MMA δεν ταιριάζει για bending.Οι χαρακτήρες δεν ήταν ενδιαφέρον.Το καλύτερο επεισόδιο από τα 4 βιβλία ήταν το Beginnings με τον Wan( ).Το φινάλε δεν το σχολιάζω...
Έχω διαβάσει και τα κόμικ.Αρκετά ενδιαφέρον είναι.
Το φωτοδαμασμα μου αρέσει περισσότερο από τα υπόλοιπα δαμασματα,επειδή είναι επηρεασμένο από το Shaolin Kung Fu
- Stuff and Thangs:
Beatrice Lightwood- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 1762
Ημερομηνία εγγραφής : 02/12/2015
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Today's thought: -You're weird. -Sorry. -it was a compliment.
- Δημοσίευση Ν°39
θυμάμαι που το έβλεπα στο Νικελόντεον μικρή... Αυτή η Ταμάρα πάντα μου την έσπαγε για κάποιο λόγο ενώ αυτό μου άρεσε αρκετα και το παρακολουθούσα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, η κόρρα κατά τη γνώμη μου είναι ιδιαίτερα ανιαρή και βαρετή. Θα πρέπει να συμφωνήσω στο οτι δεν έχει ενδιαφέρον χαρακτήρες και στο πως έχει τρομερά πολύπλοκη πλοκή, χώρις όμως στην ουσία να συμβαίνει τίποτα ενδιαφέρον.
Yes, I'm a shadowhunter ♥
-I saw Galaxies in your eyes.
- ♡:
Romelza Snicket- Hogwarts Professor
- Αριθμός μηνυμάτων : 1806
Ημερομηνία εγγραφής : 07/09/2015
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Today's thought: You know the Chinese curse: May you live in interesting times.
- Δημοσίευση Ν°40
το last airbender μου άρεσε πάρα πολύ ωραίους χαρακτήρες (με αγαπημένους την τοφ και το σόκκα! ) και επίσης πολύ καλό σενάριο με ωραίες μάχες!
μετά το legend of korra μου φάνηκε λίγο αχταρμάς. η 1η σεζόν ίσως να ήταν καλή αλλά οι επόμενες δεν μου άρεσαν και πολύ. η τελευταία ειδικά ήταν σκέτη απογοήτευση. και το korrasami που έγινε στο τέλος μου φάνηκε πολύ out of the blue. εγώ δεν είχα παρατηρήσει σε κανένα επ ότι έτρεφαν τέτοια αισθήματα η μια για την άλλη. πάντα μου φαίνονταν σαν πολύ καλές φίλες.
μετά το legend of korra μου φάνηκε λίγο αχταρμάς. η 1η σεζόν ίσως να ήταν καλή αλλά οι επόμενες δεν μου άρεσαν και πολύ. η τελευταία ειδικά ήταν σκέτη απογοήτευση. και το korrasami που έγινε στο τέλος μου φάνηκε πολύ out of the blue. εγώ δεν είχα παρατηρήσει σε κανένα επ ότι έτρεφαν τέτοια αισθήματα η μια για την άλλη. πάντα μου φαίνονταν σαν πολύ καλές φίλες.
- proud raven:
Evie Frye- Administrator
Head of D.M.L.E. - Αριθμός μηνυμάτων : 5580
Ημερομηνία εγγραφής : 30/08/2015
Magical Identity
Today's thought: Mathematics is not about numbers, equations, computations, or algorithms; it is about understanding.
- Δημοσίευση Ν°41
Ήταν απλά απογοήτευση.
1η σεζόν,η Κόρρα μαθαίνει αεροδάμασμα και έρχεται σε επαφή με τον κόσμο των πνευμάτων στο φινάλε,έτσι για την πλάκα και να έχουμε ένα τάχα εντυπωσιακό φινάλε.
2η σεζόν,η Τζινόρα απλά τους έσωσες όλους με τον πιο άκυρο τρόπο
3η σεζόν,ας φέρουμε τους αεροδαμαστές!Γιατί όχι!
4η σεζόν,δεν έχω ιδέα τι θέλουν να ποτίσουν τα μικρά παιδιά
1η σεζόν,η Κόρρα μαθαίνει αεροδάμασμα και έρχεται σε επαφή με τον κόσμο των πνευμάτων στο φινάλε,έτσι για την πλάκα και να έχουμε ένα τάχα εντυπωσιακό φινάλε.
2η σεζόν,η Τζινόρα απλά τους έσωσες όλους με τον πιο άκυρο τρόπο
3η σεζόν,ας φέρουμε τους αεροδαμαστές!Γιατί όχι!
4η σεζόν,δεν έχω ιδέα τι θέλουν να ποτίσουν τα μικρά παιδιά
- Stuff and Thangs: