Σας αρέσει η νυχτερινή ζωή της χώρας μας?Ή προτιμάτε κάποιον άλλο τρόπο διασκέδασης?Αυτό το τόπικ το έκανα γιατί βασικά έχω ακούσει πολλές απόψεις και θα ήθελα να δω τι ισχύει περίπου.Η δική μου γνώμη είναι πως είμαστε από τις λίγες χώρες που ξέρουμε τι σημαίνει διασκέδαση το βράδι!Yours?
+8
Seven
EL.J girl
E-vampire
Novaenir
Tom Marvolo Riddle
Nathaniel
Cassandra Black
multi
12 απαντήσεις
Νυχτερινή ζωή
multi- Δημοσιογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 2186
Ημερομηνία εγγραφής : 07/04/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°1
Νυχτερινή ζωή
"Wit beyond measure is a man's greatest treasure."
Cassandra Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 33695
Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008
Magical Identity
Blood Status: Pureblood
Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
- Δημοσίευση Ν°2
Απ: Νυχτερινή ζωή
Δεν είμαι πολύ του ξενυχτιού... ειδικά να πάω σε κλαμπ, σκυλάδικο ή έστω και σε κάποιο κέντρο με γνωστό τραγουδιστή δεν το θεωρώ διασκέδαση. Το έχω δοκιμάσει και δεν μου αρέσει. Προτιμώ να πηγαίνω για σινεμά και για καφεδάκι/μπύρα σε κάποια ροκ καφετέρια, και 11.30-μεσάνυχτα περίπου να είμαι σπίτι.
Αλλά πρέπει να παραδεχτώ ότι με την κατάλληλη παρέα μπορείς να περάσεις καλά οπουδήποτε. Και οι Έλληνες στη διασκέδαση είμαστε πρώτοι!
Αλλά πρέπει να παραδεχτώ ότι με την κατάλληλη παρέα μπορείς να περάσεις καλά οπουδήποτε. Και οι Έλληνες στη διασκέδαση είμαστε πρώτοι!
- We seed the stars:
Nathaniel- Βάρδος
- Αριθμός μηνυμάτων : 7252
Ημερομηνία εγγραφής : 24/11/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Today's thought: The mirror will always gaze right back at you no matter the darkness of your room.
- Δημοσίευση Ν°3
Όχι φίλε μου, η νυχτερινή ζωή είναι για όσους δεν ξέρουν να ζουν.
"We don't read and write poetry because it's cute.
We read and write poetry because we are members of the human race.
And the human race is filled with passion. And medicine, law, business, engineering, these are noble pursuits and necessary to sustain life. But poetry, beauty, romance, love, these are what we stay alive for.
To quote from Whitman, 'O me! O life!... of the questions of these recurring; of the endless trains of the faithless... of cities filled with the foolish; what good amid these, O me, O life?'
Answer. That you are here - that life exists, and identity; that the powerful play goes on and you may contribute a verse.
That the powerful play *goes on* and you may contribute a verse.
What will your verse be?"
Dead Poets' Society
Tom Marvolo Riddle- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 30733
Ημερομηνία εγγραφής : 11/09/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Blood Status: Muggle born
Today's thought: Και τότε κατάλαβες γιατί οι απελπισμένοι γίνονται οι πιο καλοί επαναστάτες.
- Δημοσίευση Ν°4
βασικα ειναι σχετικο..ο καθενας περναει την νυχτερινη ζωη του οπως θελει..γω παντως ειμαι ευχαριστημενος απο τα μαγαζια στην κατερινη που συχναζω,αλλα σε πολλους δεν αρεσουν αυτα που παιζουν εκει..
Statler
Novaenir- Εκπαιδευτής Δράκων
- Αριθμός μηνυμάτων : 3544
Ημερομηνία εγγραφής : 22/10/2008
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°5
Προσωπικα...εκτός από "μπουζουκια" τα περισσότερα από τα άλλα τα έχω δοκιμάσει...και στα περισσοτερα θα συμφωνησω με την Cassandra. Δεν τρελενομαι για κλαμπ κλπ προτημω ενα ροκ καφε ή μια καφετερια τελοσπαντων για εναν καφε ή ενα ποτό ή έναν κινηματογράφο...
Αλλά νομίζω πως με καλή παρέα όπου και να πας είναι τέλεια...γτ και σε κλαμπ εχω περασει πολυ ωραία και σε κέντρο με τραγουδιστή (όχι μπουζούκια...)
Αλλά από τα καλύτερα μου είνια να μαζευτούμε σε ένα σπίτι με την παρέα μου να κάνουμε τις χαζομάρες μας να ακούσουμε μουσική να παίξουμε να χορέψουμε να πιούμε ότι θέλουμε (καφέ ποτό ή ακόμα και σκέτο νερό ->αποδεδιγμενα μεθας και με αυτο!!) και γενικα να περασουμε τελεια!!
Γιατί όντως οι έλληνες στη διασκέδαση είμαστε πρώτοι!!
Αλλά νομίζω πως με καλή παρέα όπου και να πας είναι τέλεια...γτ και σε κλαμπ εχω περασει πολυ ωραία και σε κέντρο με τραγουδιστή (όχι μπουζούκια...)
Αλλά από τα καλύτερα μου είνια να μαζευτούμε σε ένα σπίτι με την παρέα μου να κάνουμε τις χαζομάρες μας να ακούσουμε μουσική να παίξουμε να χορέψουμε να πιούμε ότι θέλουμε (καφέ ποτό ή ακόμα και σκέτο νερό ->αποδεδιγμενα μεθας και με αυτο!!) και γενικα να περασουμε τελεια!!
Γιατί όντως οι έλληνες στη διασκέδαση είμαστε πρώτοι!!
When love beckons to you, follow him, though his ways are hard and steep.
And when his wings enfold you yield to him, though the sword hidden among his pinions may wound you.
And when he speaks to you believe in him, though his voice may shatter your dream as the north wind lays waste the garden.
And when his wings enfold you yield to him, though the sword hidden among his pinions may wound you.
And when he speaks to you believe in him, though his voice may shatter your dream as the north wind lays waste the garden.
Tom Marvolo Riddle- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 30733
Ημερομηνία εγγραφής : 11/09/2008
Magical Identity
Today's thought: Και τότε κατάλαβες γιατί οι απελπισμένοι γίνονται οι πιο καλοί επαναστάτες.
- Δημοσίευση Ν°6
κυριακο και εγω ροκ μπαρ προτιμω..πχ εχουμε στην κατερινη ενα μαγαζι που βαζει κατι λαικες παρακμιακες ΄μελωδιες'...καψιμο μιλαμε,ενω στο μπαρακι θα ηρεμησεις πραγματικα,και δεν θα κυκλοφορει κανεις που πουλαει μουρη..
Statler
E-vampire- Παρασκευαστής/-στρια φίλτρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 1396
Location : In the darkest dreams of yours...and in his everfailed heart...
Ημερομηνία εγγραφής : 13/07/2008
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°7
Ως Έλληνες, νομίζω ότι μπορούμε να διασκεδάζουμε σε κάθε περίσταση. =/
Αλλά προσωπικά δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένη απο τα μαγαζιά που έχουμε εδώ. 1 καφετέρια όλη και όλη που παίζει μεταλ σε όλο το Νομό Χανίων. Ούτε ροκάδικα, ούτε night clubs με electro goth που θέλω. Τίποτα. =/
Αλλά προσωπικά δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένη απο τα μαγαζιά που έχουμε εδώ. 1 καφετέρια όλη και όλη που παίζει μεταλ σε όλο το Νομό Χανίων. Ούτε ροκάδικα, ούτε night clubs με electro goth που θέλω. Τίποτα. =/
I hold the truth, I am the cure, I hold you down, I beg you now
Try not to look me in the eye, as I'm headed for the kill
I know I have to do it, even if I'm lost
Can't seem to remember the day that I lost you
But it seems like I never had you anyway
Mortal Love- Still has only just begun
EL.J girl- Θανατοφάγος
- Αριθμός μηνυμάτων : 7702
Ημερομηνία εγγραφής : 10/02/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Today's thought: L.O.V.E. is just another word I never learned to pronounce...
- Δημοσίευση Ν°8
Εγώ είμαι υπέρ της ελεύθερης διασκέδασης...
Διασκεδάζεις όπυ θες,όπως θες και ότι ώρα θες και πίνεις και οσο θες...
Οι ξένοι έρχονται στην χώρα μας απελπισμένοι για να γ****θουν και να πιουν..ε εγώ δεν θα ήθελα να καταπιέζομαι τόσο από την Ελλάδα ετσι ωστε να τρέχω απελπισμένη απο δω κι απο εκει και να χάνω τον εαυτό μου!!! Η διασκέδαση είναι το νούμερο ένα στην ελλάδα,όποια μορφή και να έχει!!!
Διασκεδάζεις όπυ θες,όπως θες και ότι ώρα θες και πίνεις και οσο θες...
Οι ξένοι έρχονται στην χώρα μας απελπισμένοι για να γ****θουν και να πιουν..ε εγώ δεν θα ήθελα να καταπιέζομαι τόσο από την Ελλάδα ετσι ωστε να τρέχω απελπισμένη απο δω κι απο εκει και να χάνω τον εαυτό μου!!! Η διασκέδαση είναι το νούμερο ένα στην ελλάδα,όποια μορφή και να έχει!!!
- Always...:
Proud to be a member of Αχτυπητα Αγγουρια's family
Seven- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 968
Ημερομηνία εγγραφής : 21/02/2008
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°9
ρε multi τι διάολο..Μόνο εσύ είσαι νορμάλ σε αυτό το φόρουμ? :P
'' I'd rather have a bottle in front of me than a frontal lobotomy.''
Bathory's_Son- Τεταρτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 156
Ημερομηνία εγγραφής : 04/01/2009
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°10
ενταξει οτι εχετε πει για καλη παρεα συμφωνω.αλλα ειναι αναλογα και τι ορεξη εχεις τι ψαχνεις παραδειγμα εγω μια χαρα τη βρισκω στο τεξας(πρωην και νυν για να μην μπερδευομαστε)μεχρι το πρωι.οτι η τσεπη μου γκρινιαζει ειναι αλλο θεμα.
Come you to trouble with your potent sneer
The feast of Life! or are you driven here,
To Pleasure's Sabbath, by dead lusts that stir
And goad your moving corpse on with a spur? -Charles Baudelaire
Narcissa- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 11154
Ημερομηνία εγγραφής : 15/11/2007
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought: Tίποτα δεν έχει αλλάξει και τίποτα δεν είναι όπως παλιά...
- Δημοσίευση Ν°11
Μου αρεσει η νυχτερινη ζωη οταν υπαρχει αναλογη παρεα.Αν η παρεα ειναι καλη και σε κουτουκι παω δεν εχω προβλημα...
Παντως μ αρεσουν οι μπυραριες.....
Παντως μ αρεσουν οι μπυραριες.....
The only one I can count on...is me
Proud to be a member of Αχτύπητα Aγγούρια's family
Wanderer- Παράφρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 6773
Ημερομηνία εγγραφής : 22/04/2008
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought: Love you know I'll fight for you...
- Δημοσίευση Ν°12
Τι να πουμε και εμεις ρε συ, που αυτα που αναφερεις ουτε ακουστα δε τα εχουμε...γενικα οσο αναφορα νυχτερινη διασκεδαση στην Αλεξανδρουπολη τα πραγματα ειναι απογοητευτικα. Υπαρχουν μερικες καφετεριες της κακιας ωρας που κυκλοφορουν ενα σωρο πραγματα (μια φορα καθομασταν σε μια καφετερια και μια παρεα στο διαπλανο τραπεζι καπνιζε χορτο, δε μπορω να σας περιγραψω τη μυρωδια), υπαρχουν και 1-2 κλαμπακια για τις μεγαλυτερες ηλκιες και επισης μπουζουκια που εγω τουλαχιστον δεν εχω σκοπο να πατησω το ποδι μου. Ειναι τοσο ωραια πολη κι ομως τοσο παρακμιακη....E-vampire έγραψε:Ως Έλληνες, νομίζω ότι μπορούμε να διασκεδάζουμε σε κάθε περίσταση. =/
Lady Wonder
EL.J girl- Θανατοφάγος
- Αριθμός μηνυμάτων : 7702
Ημερομηνία εγγραφής : 10/02/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Today's thought: L.O.V.E. is just another word I never learned to pronounce...
- Δημοσίευση Ν°13
Παιδιά αν σας περιγράψω την κατάσταση εδώ θα φρίξετε... 3 καφετέρειες ανοιχτές το χειμώνα μία εκ των οποίων συνοστίζονται αλλοδαποί ΑΝΤΡΕΣ και σε κοιτάνε σαν ξερολούκουμο οπότε συνήθως την αποφεύγω. Οι άλλες 2 είναι εντάξει αλλά η μία είναι πολύ μακριά. 2 μπαράκι ανοιχτά μόνο κάθε Σάββατο(για χειμώνα μιλάμε) το ένα καλύπτει το ξένο ρεπερτόριο από μέταλ έως και σόουλ αλλά παίζει και ελληνικό έντεχνο και το άλλο απο ξένα μπιτάκια σε λαϊκά και νησιώτικα.οι φίλοι μου δεν είναι ευχαριστημένοι εγώ πάντως πολύ θα ήθελα να συχνάζω εκεί αν και δεν μπορώ για προσωπικούς λόγους!!!
- Always...:
Proud to be a member of Αχτυπητα Αγγουρια's family
Novaenir- Εκπαιδευτής Δράκων
- Αριθμός μηνυμάτων : 3544
Ημερομηνία εγγραφής : 22/10/2008
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°14
Παιδιά εγώ τη Θεσσαλονίκη είμαι μια χαρά και απο νυχτερινή ζωή και όλα!!
Δεν έχω και ιδιατερο πρβλημα με το που θα παω γι αυτο και τραβάω όπου πει η παρέα...είτε είναι μπαρακι είτε κλαμπ είτε καφετέρια...και για την παρέα και μονο θα πήγαινα και μπουζουκια...
Αλλα γενικά προτειμω μαγαζια στυλ μπυραριες (έστω και αν δεν με ξετρελενει η μπυρα...μου αρεσει η ατμοσφαιρα) καμια καφετερια με ροκ μουσική ή κανα ροκμπαρ...
Αλλά στην τρίπολη...οκ εκτος το ότι κοντεύω να βαρεθω τα παντα μου αρεσουν μονο καναδυο μαγαζια..
Αλλά πλακώνουν όλα τα παιδάκια απο τα σχολεία με κάτι υφάκια κλπ...που με χαλανε αρκετα...
Αλλά παιδιά παρατήρισα το εξής στην τρίπολη. Μετά τις 10 το πρωι ότι ώρα και να πας (εκτος απο το μεσημερι) όλες οι καφετεριες ειναι γεμάτες...και μου δημιουργητε η απορια ο κοσμος αυτος δεν δουλευει ποτε???
Δεν έχω και ιδιατερο πρβλημα με το που θα παω γι αυτο και τραβάω όπου πει η παρέα...είτε είναι μπαρακι είτε κλαμπ είτε καφετέρια...και για την παρέα και μονο θα πήγαινα και μπουζουκια...
Αλλα γενικά προτειμω μαγαζια στυλ μπυραριες (έστω και αν δεν με ξετρελενει η μπυρα...μου αρεσει η ατμοσφαιρα) καμια καφετερια με ροκ μουσική ή κανα ροκμπαρ...
Αλλά στην τρίπολη...οκ εκτος το ότι κοντεύω να βαρεθω τα παντα μου αρεσουν μονο καναδυο μαγαζια..
Αλλά πλακώνουν όλα τα παιδάκια απο τα σχολεία με κάτι υφάκια κλπ...που με χαλανε αρκετα...
Αλλά παιδιά παρατήρισα το εξής στην τρίπολη. Μετά τις 10 το πρωι ότι ώρα και να πας (εκτος απο το μεσημερι) όλες οι καφετεριες ειναι γεμάτες...και μου δημιουργητε η απορια ο κοσμος αυτος δεν δουλευει ποτε???
- Σπόιλερ:
- Ειμαι κακοοοος!!
When love beckons to you, follow him, though his ways are hard and steep.
multi- Δημοσιογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 2186
Ημερομηνία εγγραφής : 07/04/2008
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°15
Seven έγραψε:ρε multi τι διάολο..Μόνο εσύ είσαι νορμάλ σε αυτό το φόρουμ? :P
Και γω αυτό βλέπω..δεν το πιστεύω στα μάτια μου ότι ούτε ένας δεν εκθείασε τα μπουζούκια....πρόβλημα κανένα δεν έχω όμως όπως την βρίσκει ο καθένας...και μένα πολλές φορές μου την δίνει και θέλω κάτι low profile...
"Wit beyond measure is a man's greatest treasure."
Sorazal the Erised- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 29991
Ημερομηνία εγγραφής : 05/05/2010
Magical Identity
Today's thought: How can I protect something so perfect without Evil?
- Δημοσίευση Ν°16
Κλειδώνεται.