Χθες με έπιασε βήχας σαν αλλεργία σε κάτι,σήμερα με ενοχλούσε ο λαιμός μου και το βράδυ έκανα τα 37άκια μου.
Η μάνα μου λέει να πάω στον γιατρό αύριο,μήπως είναι νωρίς;
Την Παρασκευή γράφω.
Τι λέτε;
Το διάβασα κάπου στο φμπ και έχω κολλήσει. Είναι ό,τι πιό γελοίο έχω ακούσει/διαβάσει.Magic Is Might έγραψε:Ιιιιιιχ ειχα μια φιλη στο δημοτικό που την ελεγε τζενη φερλοπεζζ
Άλλοι κάνουν σεπτεμβριάτικα μπάνια,τα κουνούπια σεπτεμβριάτικο τσιμπούσι.Mirabelle Salvatore έγραψε:^Aπελπισία αγαπητέ μου, πέρασε ένα ολόκληρο καλοκαίρι για να με φάνε όλα τον Σεπτέμβριο.
Μέχρι να ξεραθεί μπορείς να το κρατάς. Όταν ξεραθεί εξακολουθεί να έχει αντικουνουπική δράση αλλά όχι τόσο αποτελεσματική πλέον. Γενικά να ξέρεις για να είναι αποτελεσματικός ο βασιλικός αποξηραμένος πρέπει να χει αποξηρανθεί κανονικά ολόκληρος για να διατηρεί το έντονο άρωμά του, αλλιώς δεν χρησιμεύει σαν αποτελεσματικό εντομοαπωθητικό. Αποκτάει αλλες ιδιότητες. Για τα κουνούπια θέλουμε τον πράσινο τον ζωντανόAmycus έγραψε:Μέχρι να ξεραθεί το κρατάω στο δωμάτιο ή ακόμα και αφού ξεραθεί;
Ο Απήγανος κάνει την ίδια δουλειά;
Και αυτό δουλεύει μπορείς να το προσπαθήσειςArcturus Regulus Black έγραψε:Χορεύεις και το βασιλικός θα γίνω μια νύχτα με πανσέληνο για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα