από Tom Marvolo Riddle Δευ Δεκ 01, 2008 10:44 pm
Μπα. Βασικά έχω καταντήσει το εξιλαστήριο θύμα...
και ξαναλεω:Αδικα?
Και όσο για το θέμα εμπιστοσύνης ξανασκέψου του. Και κοίτα λίγο παραπέρα από το Common Room σας τόσο του Γκρίφιντορ όσο και των admins και mods...
τα ποστ τα ξες.πειστηκες,αν δεν το ηξερες,οτι σου λεω αληθεια.Αλλά πιστεψε με ,κανενας γκριφιντορ δεν θα σε υποδεχτει με ανοιχτες αγκαλες οταν φερεσαι ετσι.
Γιατί άκουσα μερικά εξωφρενικά πράγματα που λέγονται εκεί μέσα. Πραγματικά εξωφρενικά. Είμαι σίγουρος ότι σου πάει το μυαλό εκεί που πρέπει...
ω οχι.οτι λεγεται εκει μεσα ειναι ελεγμενο.το μυαλο μου παει σε πολλα..Αλλα φυσικα καταλαβαινεις.Εκει μιλαμε για τα προβληματα,και δεν θα κανουμε καμια εξαιρεση
Για να μαθαίνω ορισμένα από τα σημαντικά που γίνονται σημαίνει ότι έχω την εμπιστοσύνη κάποιων από την ηγεσία, ε? Απλά μην βιάζεσαι να κρίνεις, γιατί τα πράγματα δεν είναι πάντα έτσι όπως δείχνουν.
ξες οτι δεν ημουν εδω απο παλια,και ετσι δεν ξερω τι παιζοταν.το αν σε εμπιστευονται αλλοι,ειναι δικο τους θεμα.και το αν βιαζομαι να κρινω ειναι λαθος.Κρινω απο οτι βλεπω.απο τοτε που σε γνωρισα τον ιδιο Σεβ βλεπω..
Υ.Γ. Φιλικά...
Εννοειται.οπως λεει και ο witch-king,δεν σε ξερω..