Milady D' Hiver έγραψε:
- ΜΥΣΤΙΚΟ περι gif:
Ax δεν ξερετε τα μυστικα του gif. Η εικονα πρεπει να ανεβει στις σωστες διαστασεις καπου. Εγω τελευταια τα ανεβαζω ολα στο deviantart. Μπορειτε και tumblr. Ειναι site που θεωρω οτι οι εικονες/λινκ τους δεν θα σπασουν ποτε. Και μετα αντιγραφετε το λινκ (που να προσεξετε πρεπει να τελειωνει σε .gif) και το βαζετε στο "μεταφορα αβαταρ απο απομακρυσμενο συνδεσμο" (ή καπως ετσι τελος παντων)
Ω, αυτό είναι υπέροχο, το πέτυχα! Δείχνει ωραίο το άβατάρ μου ή να κρατήσω την προηγούμενη;
Milady D' Hiver έγραψε:
Δεν εχεις αδικο @Ερυ. Θα ηταν πολυ ωραιο, στους χαρακτηρες ειδικα, να συμπεριλαμβαναμε τους 4-5 βασικους απο τα Μαγικα Πλασματα. Συμφωνω βεβαια και με την Ιωαννα οτι το να εχουμε κατεβατα κατεβατα και να σκρολλαρεις ισως δεν ειναι βολικο οποτε μαλλον θα βαλουμε-βγαλουμε. Βασικα ελπιζω να μην υπαρχει οριο στις επιλογες. Εκτος και αν το βαλουμε ως "πεδιο" που γραφεις οτι θελεις Θα τα κοιταξουμε παντως.
Κι αυτό μπορεί να γίνει, ούτε θα χρειάζεται να κάνει κανείς scroll δέκα αιώνες να βρει τον αγαπημένο χαρακτήρα του ούτε περιορίζουμε και κανέναν. Κι επίσης, επειδή δεν έχω συστηθεί, Τζοάνα. Αντί για λ ήθελα να βάλω ë για να το κάνω Eruntanë που είναι το όνομά μου στη γλώσσα των ξωτικών του Τόλκιν, αλλά δεν το δεχόταν το σύστημα.
Milady D' Hiver έγραψε:
βασικα το λεω πολυ καιρο τωρα. θα ηθελα οταν καποιος στελνει τον κωδικο, να στελνει μαζι και την σειρα με την οποια θα προτιμουσε να μπει. Πχ. 5742. Ρειβενκλο, Γκριφιντορ, Χαφλπαφ, Σλυθεριν.
Οσο για τις ιδεες που λες μην θαφτουν κατω απο το σπαμ... οσο ακαταλληλους και να μας θεωρουν μερικοι, την δουλεια μας την κανουμε και δεν αφηνουμε ποστ που δεν θα διαβασουμε και ιδεα που δεν θα επεξεργαστουμε.
Ωστόσο, επειδή μερικοί δεν είναι σίγουροι σε ποιον κοιτώνα θέλουν να μπουν, η ερώτηση μπορεί να είναι προαιρετική, κάτι σαν bonus για να σε βοηθήσει να μπεις εκεί που θέλεις. Και, για να φέρω λίγη θετική ενέργεια, θεωρώ ότι κάνετε εξαιρετική δουλειά. Όλοι έχουμε τις ζωές μας έξω από το φόρουμ και το γεγονός ότι οι συντονιστές / διαχειριστές κλπ. αφιερώνουν έστω λίγο χρόνο για το σάιτ είναι πολύ καλό. Δεν χρειάζεται να είμαστε πολλά μέλη, αρκεί να είμαστε τα σωστά και να επικρατεί ένα ειρηνικό κλίμα.