Το τόπικ των προτάσεων και των παραπόνων ήτανε πάντα ο πειρασμός μου είναι γνωστό
Διαβάζοντας τα παραπάνω δν μπορώ να μην παρατηρήσω πως ο Γιάννης μου θυμίζει μία παλαιότερη δική μου βερσιόν, νοσταλγία
Γενικά χωρίς αστεία δν ήμουνα ενεργός για πολύ καιρό για να έχω λόγο και να μπορώ να κρίνω τα προηγούμενα, γι αυτό θα αφήσω να κριθούν αυτά από τους επόμενους ενεργούς, αυτούς που ήτανε όλο αυτόν τον καιρό εδώ μέσα. Γιατί εγώ δυστυχώς άφησα το χγ όταν το φόρουμ το 2015 είχε ακόμα πολύ κόσμο, και το ξαναβρήκα εγώ όντας ενεργός με λιγότερο κόσμο.
Θα κάνω λοιπόν αυτό που ξέρω καλύτερα, κι έχω ξανακάνει, κι ελπίζω όχι με επικριτικό στυλ όπως πολλές άλλες φορές, παράπονα προς ΟΔΣ και ιστορίες, δν υπάρχει λόγος. Απλά θα ρίξω στο τραπέζι κάποια πράματα. Και πριν πει κάποιος ότι ζητάω θέσεις, το θέμα είναι ότι αυταπάτες δεν έχω, και ξέρω ότι εν ολίγοις είμαι ένας φορουμιακός χούλιγκαν
Απλά όταν χρόνια πριν, τέσσερα για την ακρίβεια, εγώ είχα προβλήματα συμπεριφοράς και χίλια άλλα δυο και γενικά ήταν ζόρικα για μένα, ένας merlin the great, μια anthian9, ένας amycus, gellert, μία jate, μου σταθήκανε, και τώρα αν μπορώ να κάνω κάτι για το χγ θα το κάνω με πολύ χαρά, όπως κι αυτό έκανε κάτι για μένα.
Και οδεύοντας προς το ψητό τώρα. Μπορεί να είναι και πολύς πρόλογος για λίγα πράματα, τι να πω. Κάτι που υποστήριζα πάντα ήτανε η δυναμική των σχολών. Θεωρούσα από κάμποσο παλιά πως ένα ωραίο σύστημα θα ήταν το μπομπατόν ντάρμστρανγκ χόνγκουαρτς να αντιμετωπίζονται ίσα, δλδ οι δύο σχολές να μην είναι συμπλήρωμα του χόνγκουαρτς, αλλά κάθε μέλος να περνάει σε μία από τις τρεις σχολές, όποια επιλέξει ή σε όποια από τις τρεις επιλεγεί. Είμαι σίγουρος ότι κάτι τέτοιο είναι ριζικό, δύσκολο ίσως και μπούρδα γτ είναι μέχρι και ανέφικτο, αλλά θα ήτανε σίγουρα μια ενδιαφέρουσα αλλαγή, και γενικά αυτές πιστεύω μπορούν να δώσουν ζωτικότητα.
Αλλο που θα μπορούσαμε είναι να κάνουμε είναι να δώσουμε μεγαλύτερη βαρύτητα στις νέες ταινίες, με τα μαγικά πλάσματα, θα βγουν πέντε και είναι καλή ευκαιρία να τις εκμεταλλευτούμε. όπως πχ η ενότητα με τις συζητήσεις περί χάρι πότερ, θα μπορούσε να γίνει κάτι αντίστοιχο και με αυτό, να εμπλουτίσουμε γενικά με στοιχεία από τα μαγικά της αμερικής, μια άλλη οπτική. απλά πιστεύω ότι εφόσον είναι μια σειρά που τώρα ανατέλλει, αν δίναμε όχι μόνο στον ΧΠ, αλλά και σε αυτό λίγη έμφαση παραπάνω, θα κερδίζαμε μέλη. Ας πούμε εγώ δν ήμουνα εδώ αλλά φαντάζομαι το έντεκα που βγήκε η τελευταία ταινία ΧΠ πρέπει πολλά μέλη να εγγράφηκαν τότε εδώ, αυτό εννοώ. Πάλι υποστηρίζω βλέποντας και κάνοντας, συζητάμε και καταλήγουμε, εγώ ιδέες ρίχνω απλά.
Απ ότι είδα τις τελευταίες μέρες, γενικά κάποια μέλη, λίγα βέβαια αλλά αρκετά, μαζεύονται κάθε βράδυ στο τσατ, κάτι το οποίο είναι ωραίο δημιουργεί μια ενεργητικότητα. Γενικά θεωρώ το τσατ σαν πρότζεκτ είναι ωραίο και πρέπει να το στηρίξουμε. Εννοώ να το προσθέταμε πιο πάνω στην σελίδα ξέρω γω ή κάτι τέτοιο, να ενθαρρύνουμε και παλιά και νέα μέλη να μπαίνουνε, γιατί ας πούμε αποτελεί πιο εύκολο και άμεσο τρόπο επικοινωνίας, και έχει γενικά πλάκα. Να το σκεφτούμε ^^
And last but not least, η εμφάνιση
Ας πούμε εδώ και καιρό η εμφάνιση του φόρουμ είναι η ίδια, θα ήτανε όμορφο να το αλλάζαμε λίγο. Ωστόσο ξέρω ότι κάτι τέτοιο απαιτεί άτομα με χρόνο και θέληση, να ασχοληθούν με πράματα τέτοια, είναι χρονοβόρο, και αλήθεια είναι ότι τελευταία δν έχουμε και όσο χρόνο θα θέλαμε. Αν μπορούν να βρεθούν άτομα με γνώσεις κυρίως και χρόνο/όρεξη, θα μπορούσαμε να κάνουμε κάποια πράματα.
Βασικά άσχετα με τις παραπάνω ιδέες, που απλά είναι μία νύξη πάνω σε κάποια θέματα όχι κάτι ιδιαίτερο, θεωρώ πως ακόμα και αυτή η συζήτηση που γίνεται τώρα εδώ, είναι κάτι ενθαρρυντικό και δείχνει μία κινητοποίηση ευχάριστη από πλευράς των μελών.