+59
Denrean
Rose d'Arc
Higgs Boson
Beatrice Lightwood
Claire Delacour
Evie Frye
Luna Scamander
Magorian Greyback
Dragon The Grey
Hermione Granger.
The Sorting Hat
EL.J girl
Kreacher
GEONTI
Louna fw
Cassandra Black
Lisette de Lapin
Severus John Snape
αντιαιρετικός
Ignotus Peverell
Alison Sheridan
Hecate
Sorazal the Erised
Isabelle Lightwood
Romilda Vane
Eleanna Lovegood
Mirabelle Salvatore
Walburga Black
Merlin the Great
Sauron the Great
Aurora Sinistra
Half Blood Princess
Imperio
Magic Is Might
Nathaniel
Jim Weasley
Hrw Black Snape
Fleur Delacour
Q' Anilia
Amelia Blackfoot
Gellert
Cassiopeia Black
Immortality Dumbledore
Violleta Black
Katherine Black
Leonie Vernier
FLEUR258
elliza
@RtVaVa
Tom Marvolo Riddle
anthian9
Safira
Arcturus Regulus Black
Morgan le Fay
Phineas Nigellus Black
Milady D' Hiver
Nearly Headless Nick
Amycus
Berenice
63 απαντήσεις
Προτάσεις
Leonie Vernier- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 70128
Ημερομηνία εγγραφής : 27/06/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Blood Status: Pureblood
Today's thought: I have to fest it up!
- Δημοσίευση Ν°26
Απ: Προτάσεις
Έχουμε κανονικούς καθηγητές, δε θα ήταν μπέρδεμα με τις αρμοδιοτητες και τα ρανκ; :/
A psychopath,
by definition,
is incapable of remorse.
Επισκέπτης- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°27
Παρακαλώ, ζητώ την άμεση διαγραφή του λογαριασμού μου ή έστω τον ισόβιο αποκλεισμό του. Η απόφαση είναι αμετάκλητη. Οι λόγοι είναι αρκετοί, αλλά θα τους κρατήσω για μένα, δεν θέλω να γίνει πάλι φασαρία εξαιτίας μου, πραγματικά. Θέλω όσο γίνεται πιο ήσυχα να αποχωρήσω από την ομάδα σας. Ξέρω πράγματα που μπορούν να κάψουν μέλη υψηλά στην ιεραρχία, μα ήταν φίλοι μου και δεν το θέλω, αλλά επειδή αποτελεί κατά το σκεπτικό μου πράγμα εξαιρετικά άδικο, εγώ δεν έχω θέση σε τέτοιο μέρος. Θέλω να συντομευτούν οι διαδικασίες. Ίσα ίσα κάποιοι μπορεί και να χαρείτε, για τους άλλους πάλι εύχομαι καλό ποστάρισμα και υψηλά πόστα!
Berenice- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 18387
Ημερομηνία εγγραφής : 21/11/2007
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: well behaved women rarely make history
- Δημοσίευση Ν°28
Η διαγραφή θα προκαλούσε μεγάλη αναστάτωση καθώς έχεις πολλά posts και σε κάθε post θα είχε σαν συντάκτη "Επισκέπτης".
Η επιθυμία σου θα μεταφερθεί,όσο αγενής κι αν έγινε με το "Ξέρω πράγματα που μπορούν να κάψουν μέλη υψηλά στην ιεραρχία, μα ήταν φίλοι μου και δεν το θέλω" και όσο κι αν,εγώ προσωπικά.δεν καταλαβαίνω γιατί ούτε τις αιτίες ούτε τις αφορμές.
Καλή συνέχεια σε ό,τι κάνεις.Θα επικοινωνήσουμε μαζί σου σχετικά με το αίτημά σου στο email ή στον λογαριασμό σου στο facebook.
Αν ήθελες να γίνει πιο σύντομα και πιο διακριτικά θα έπρεπε να επικοινωνήσεις με κάποιον διαχειριστή.
Η επιθυμία σου θα μεταφερθεί,όσο αγενής κι αν έγινε με το "Ξέρω πράγματα που μπορούν να κάψουν μέλη υψηλά στην ιεραρχία, μα ήταν φίλοι μου και δεν το θέλω" και όσο κι αν,εγώ προσωπικά.δεν καταλαβαίνω γιατί ούτε τις αιτίες ούτε τις αφορμές.
Καλή συνέχεια σε ό,τι κάνεις.Θα επικοινωνήσουμε μαζί σου σχετικά με το αίτημά σου στο email ή στον λογαριασμό σου στο facebook.
Αν ήθελες να γίνει πιο σύντομα και πιο διακριτικά θα έπρεπε να επικοινωνήσεις με κάποιον διαχειριστή.
“You know, Evans, sooner or later youʼre going to have to make up your mind, whether you like me or hate me.”
“Believe me, Iʼve made up my mind.” (x)
Επισκέπτης- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°29
Αγενής;;; WTF!! Η μόνη αγένεια είναι η αδικία εις βάρος μου! Και θες να σου εξηγήσω τι εννοώ;; Θα το κάνω ευθύς με π.μ. να ' σαι σίγουρη, το τελευταίο μου!jate έγραψε:Η διαγραφή θα προκαλούσε μεγάλη αναστάτωση καθώς έχεις πολλά posts και σε κάθε post θα είχε σαν συντάκτη "Επισκέπτης".
Berenice- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 18387
Ημερομηνία εγγραφής : 21/11/2007
Magical Identity
Today's thought: well behaved women rarely make history
- Δημοσίευση Ν°30
Ναι,στείλε μου ό,τι θες και τους λόγους για τους οποίους δεν θες να είσαι μέλος της μαγικής μας κοινότητας πλέον,γιατί πραγματικά αδυνατώ να σε καταλάβω
“You know, Evans, sooner or later youʼre going to have to make up your mind, whether you like me or hate me.”
“Believe me, Iʼve made up my mind.” (x)
Katherine Black- Αλχημιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 5614
Ημερομηνία εγγραφής : 23/09/2013
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Today's thought: It is important to remember that we all have magic inside us...
- Δημοσίευση Ν°32
Γιατι δε βαζετε στο εικονιδιο του πμ εναν αγιπ Βασιλη κ οταν ειναι νεο ενα δωρο?
- Beauxbatons:
- It's Hufflepuff time :
anthian9- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 20262
Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2009
Magical Identity
Blood Status: Muggle born
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°33
Πολύ καλή η ιδέα σου, αλλά ήδη κατασκευάστηκαν τα θεματικά εικόνιδια-μπισκότα, οπότε βάλαμε ένα μπισκοτένιο δέντρο. Λογικά όταν το φτιάχναμε: α.δεν μας πέρασε απ' το μυαλό ένα Άγιος Βασίλης και β.ήταν πιο εύκολο να βάλουμε φωτάκια που αναβοσβήνουν, παρά δωράκιKatherine Black έγραψε:Γιατι δε βαζετε στο εικονιδιο του πμ εναν αγιπ Βασιλη κ οταν ειναι νεο ενα δωρο?
♩ - ♫
Warriors don't show their heart
until the axe reveals it.
Επισκέπτης- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°34
Έχω να κάνω μια πρόταση! Γιατί να μην βάλουμε το μαγικό ανθολόγιο στη βιβλιοθήκη;; Από την στιγμή που ο κύριος σκοπός της ενότητας είναι η δημοσίευση αυτοτελών ιστοριών των μελών μας και όχι η συζήτηση, γιατί να μην μεταβεί στην βιβλιοθήκη μαζί με τις άλλες 3 ιστορίες;; Έτσι μου πάει καλύτερα, γιατί ουσιαστικά ταιριάζουν περισσότερο εκεί παρά στο τσουκάλι!
Nearly Headless Nick- Ministry's Ambassador
- Αριθμός μηνυμάτων : 39590
Ημερομηνία εγγραφής : 13/09/2009
Magical Identity
Today's thought: My philosophy is that worrying means you suffer twice
- Δημοσίευση Ν°35
Όταν λες τη βιβλιοθήκη εννοείς, εννοείς εκεί που έχουμε τις εργασίες;
- Σπόιλερ:
- Συγχωρέστε με, είμαι από ύπνο!
“Isn't everything we do in life a way to be loved a little more?”
FLEUR258- Κατασκευαστής/στρια ραβδιών
- Αριθμός μηνυμάτων : 30341
Ημερομηνία εγγραφής : 12/10/2008
Magical Identity
Today's thought: Δεν υπάρχει ευτυχισμένη ζωή.Μόνο ευτυχισμένες στιγμές.
- Δημοσίευση Ν°36
^Πάντως το συζητήσαμε και θεωρούμε πως το μαγικό ανθολόγιο καλά είναι εκεί που είναι.Δεν έχει κάποιον ιδιαίτερο λόγο να μετακινήθεί.
- <3:
- All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you...
Επισκέπτης- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°37
Προτείνω κάτι. Η εμφάνιση και γενικά τα Χριστούγεννα στο ΧΓ είναι απίστευτα, και πραγματικά δεν θα άντεχα να μην μπορούσα να συμμετέχω. Όντας μπαναρισμένος το καλοκαίρι που πέρασε, ξέρω πόσο δύσκολο είναι για έναν κολλημένο στο χγ να αντέξει μακριά από το φόρουμ μας, πόσο μάλλον τώρα τα Χριστούγεννα, και πόσο μάλλον όταν πολλοί δεν είναι μπαναρισμένοι για κάποιο χρονικό διάστημα αλλά ισοβίως. Είναι κρίμα πραγματικά για ένα μέλος να μην μπορεί να συμμετάσχει στους χριστουγεννιάτικους θεσμούς, και γενικά να μην μπορεί να λογκάρει. Είναι πραγματικά μαρτύριο ρε σεις, γι' αυτό και προτείνω τώρα τα Χριστούγεννα, έστω μόνο ανήμερα της γιορτής, να αφήσουμε τα άτομα με μπαν να λογκάρουνε, έστω για μια μέρα, γιατί ξέρω πως είναι και δεν αντέχεται, ειδικά αν είσαι κολλημένος. Το ζητώ περίπου σαν χάρη, παρόλο που προς το παρόν δεν με αφορά. Αφ'ηστε τα μέλη με μπαν να λογκάρουν τώρα τα Χριστούγεννα, είναι κρίμα να το χάσουν. Λέμε ότι εδώ ο ήλιος της φαντασίας δεν δύει ποτέ. Μην αφήσετε λοιπόν να στερέψει η μαγεία, ειδικά τώρα, γιατί η μαγεία των Χριστουγέννων ανήκει σε όλους. Όποιο κι αν ήταν το αδίκημα, δεν πιστε'υω πως αξίζει η τιμωρία ακόμα και τα Χριστούγεννα. Βέβαια η απόφαση είναι δική σας.
Violleta Black- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 2572
Ημερομηνία εγγραφής : 02/06/2013
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Today's thought: I am nothing special, of this I am sure. I am a common woman with common thoughts and I've led a common life. There are no monuments dedicated to me and my name will soon be forgotten, but I've loved another with all my heart and soul, and to me, this has always been enough..
- Δημοσίευση Ν°38
Εγω έχω μια πρόταση που αφορά το Μπομπατον. Με βάση αυτό εδώ το σάιτ υπάρχει και ένας τρίτος κοιτωνας πέρα από το bellefeuille και το ombrelune. Τώρα δεν ξέρω μπορεί να μην το βάλατε για συγκεκριμένο λόγο , εγω απλά το αναφέρω.
- Mon cote artistique♥ :
anthian9- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 20262
Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2009
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°39
Μετέφερα την ερώτηση στην Διευθύντρια της Σχολής, θα σου απαντήσει σύντομα η ίδιαViolleta Black έγραψε:Εγω έχω μια πρόταση που αφορά το Μπομπατον. Με βάση αυτό εδώ το σάιτ υπάρχει και ένας τρίτος κοιτωνας πέρα από το bellefeuille και το ombrelune. Τώρα δεν ξέρω μπορεί να μην το βάλατε για συγκεκριμένο λόγο , εγω απλά το αναφέρω.
♩ - ♫
Warriors don't show their heart
Milady D' Hiver- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 40685
Ημερομηνία εγγραφής : 06/01/2013
Magical Identity
Today's thought: If someoneʼs lying about something small, you donʼt know what else theyʼre lying about.
- Δημοσίευση Ν°40
Dragon The Grey έγραψε:Προτείνω κάτι. Η εμφάνιση και γενικά τα Χριστούγεννα στο ΧΓ είναι απίστευτα, και πραγματικά δεν θα άντεχα να μην μπορούσα να συμμετέχω. Όντας μπαναρισμένος το καλοκαίρι που πέρασε, ξέρω πόσο δύσκολο είναι για έναν κολλημένο στο χγ να αντέξει μακριά από το φόρουμ μας, πόσο μάλλον τώρα τα Χριστούγεννα, και πόσο μάλλον όταν πολλοί δεν είναι μπαναρισμένοι για κάποιο χρονικό διάστημα αλλά ισοβίως. Είναι κρίμα πραγματικά για ένα μέλος να μην μπορεί να συμμετάσχει στους χριστουγεννιάτικους θεσμούς, και γενικά να μην μπορεί να λογκάρει. Είναι πραγματικά μαρτύριο ρε σεις, γι' αυτό και προτείνω τώρα τα Χριστούγεννα, έστω μόνο ανήμερα της γιορτής, να αφήσουμε τα άτομα με μπαν να λογκάρουνε, έστω για μια μέρα, γιατί ξέρω πως είναι και δεν αντέχεται, ειδικά αν είσαι κολλημένος. Το ζητώ περίπου σαν χάρη, παρόλο που προς το παρόν δεν με αφορά. Αφ'ηστε τα μέλη με μπαν να λογκάρουν τώρα τα Χριστούγεννα, είναι κρίμα να το χάσουν. Λέμε ότι εδώ ο ήλιος της φαντασίας δεν δύει ποτέ. Μην αφήσετε λοιπόν να στερέψει η μαγεία, ειδικά τώρα, γιατί η μαγεία των Χριστουγέννων ανήκει σε όλους. Όποιο κι αν ήταν το αδίκημα, δεν πιστε'υω πως αξίζει η τιμωρία ακόμα και τα Χριστούγεννα. Βέβαια η απόφαση είναι δική σας.
Η πρόταση σου είχε μια δόση χριστουγεννιάτικου πνεύματος μα συζητήθηκε και αποφασίστηκε ότι δεν υπάρχει νόημα να υλοποιηθεί. Κι αυτό εφόσον όσοι είναι τώρα μπαναρισμένοι δεν πρόκειται να κανουν log in για να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα στο φόρουμ. Εξάλλου οι περισσότεροι είναι διπλοί λογαριασμοί και οι υπόλοιποι δεν θα ξαναμπούν ποτέ...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Immortality Dumbledore- Τάγμα του Φοίνικα
- Αριθμός μηνυμάτων : 22636
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2012
Magical Identity
Today's thought: Oh, I'm very good. But sometimes I'm bad. But only as bad as I wanna be. Freedom is power. To live a life untamed and unafraid is a gift.
- Δημοσίευση Ν°41
Violleta Black έγραψε:Εγω έχω μια πρόταση που αφορά το Μπομπατον. Με βάση αυτό εδώ το σάιτ υπάρχει και ένας τρίτος κοιτωνας πέρα από το bellefeuille και το ombrelune. Τώρα δεν ξέρω μπορεί να μην το βάλατε για συγκεκριμένο λόγο , εγω απλά το αναφέρω.
Ναι ναι, γνωριζω για τον αλλο κοιτωνα που λες, ομως παραπανω απο 2 κοιτωνες παει πολυ. Σε συγκριση με τα μελη της σχολης παντα. Ετσι θεωρησαμε πως θα ηταν υπερβολικο. Επιπλεον η θεματολογια του εμπεριεχεται ηδη σε αυτη της ακαδημιας, οποτε δε θα προσφερε κατι καινουριο. Παντως σε ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον.
_
- *:
___
Yes, i'm a Shadowhunter.
Demons beware.
____
_____
Cassiopeia Black- Μαγικός Προσωπογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 23167
Ημερομηνία εγγραφής : 29/09/2010
Magical Identity
Today's thought: Does this darkness have a name? Is it your name?
- Δημοσίευση Ν°42
Το είχαμε σκεφτεί με τον Πάνο (Dawlish) καιρό τώρα αλλα συνεχώς ξεχνάω να το ποστάρω.
Δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό..Το πιθανότερο είναι να μην είναι αλλά anyway.
Θα ήταν πολύ ωραίο και χρήσιμο αν υπήρχε εφαρμογή του hw για το κινητό.
Δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό..Το πιθανότερο είναι να μην είναι αλλά anyway.
Θα ήταν πολύ ωραίο και χρήσιμο αν υπήρχε εφαρμογή του hw για το κινητό.
Magical Identity
Today's thought: If someoneʼs lying about something small, you donʼt know what else theyʼre lying about.
- Δημοσίευση Ν°43
οπως του tumblr και καλα;
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Cassiopeia Black- Μαγικός Προσωπογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 23167
Ημερομηνία εγγραφής : 29/09/2010
Magical Identity
Today's thought: Does this darkness have a name? Is it your name?
- Δημοσίευση Ν°44
Δεν έχω κατεβάσει του tumblr δεν ξέρω. Αλλά άν μπεις από το κινητό είναι πολύ άβολο.
Όπως το fb ας πούμε που κατεβάζουμε την εφαρμογή και είναι περίπου όπως στον υπολογιστή.
Αυτό εννοώ. Αλλά δεν ξέρω κατά πόσο γίνεται να κανεις κάτι τέτοιο σε φόρουμ.
Όπως το fb ας πούμε που κατεβάζουμε την εφαρμογή και είναι περίπου όπως στον υπολογιστή.
Αυτό εννοώ. Αλλά δεν ξέρω κατά πόσο γίνεται να κανεις κάτι τέτοιο σε φόρουμ.
Phineas Nigellus Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 63952
Ημερομηνία εγγραφής : 14/07/2011
Magical Identity
Today's thought: I am not good, I am not nice, I am just right.
- Δημοσίευση Ν°45
Γίνεται να γίνει απλά η ΟΔΣ δεν έχει αυτή την τεχνογνωσία αυτή τη στιγμή για να φτιάξει κάτι τέτοιο.
meet me in montauk
Carl
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°46
Μπορεις παντα να πατας το λινκ που σου το εμφανιζει οπως στο πισι...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Επισκέπτης- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°47
Λοιπόν, έχω μια ιδέα που νομίζω πως δεν πρέπει να αμεληθεί. Είναι ένας θεσμός που τον ονομάζω: 5 λεπτά μαρτύριο. Όποια μέλη θέλουν, θα στέλνουν ένα πεντάλεπτο κωμικό βιντεάκι, ανάλογα με το θέμα του μήνα ή του δίμηνου αντίστοιχα. Π.χ. τον ένα μήνα το θέμα μπορεί να είναι {τάδε}, και τα μέλη να στέλνουν τα βιντεάκια τους σε αυτό το θέμα. Θα υπάρχει νικητής ή βαθμός στον θεσμό, όπως οι εργασίες, και όχι απαραίτητα αμοιβή. Τι λ'ετε;;
Phineas Nigellus Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 63952
Ημερομηνία εγγραφής : 14/07/2011
Magical Identity
Today's thought: I am not good, I am not nice, I am just right.
- Δημοσίευση Ν°48
Δεν έστειλε κανένας ένα βιντεάκι για χρόνια πολλά και καλά χριστούγεννα που διάρκειας δεν θα ήταν ούτε 10 δευτερόλεπτα και θα κάνουν 5 λεπτά χιουμοριστικά βιντεάκια;
Λίγο δύσκολο μου φαίνεται.
Όπως και να'χει θα συζητηθεί...
Λίγο δύσκολο μου φαίνεται.
Όπως και να'χει θα συζητηθεί...
meet me in montauk
Carl
Gellert- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 19472
Ημερομηνία εγγραφής : 19/09/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Today's thought: "Per Aspera Ad Astra" Through hardships to the stars...
- Δημοσίευση Ν°49
Θελω να προτεινω κάτι. Το τοπικ ΣΑΤΑΝΑ,ΠΌΣΑ ΛΙΓΑ ΞΕΡΟΥΝΕ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!!! ισως ειναι καλυτερο να μετονομαστεί . Ο λόγος ειναι ο εξης: Με τέτοιον τιτλο τοπικ στο φορουμ, θα εμφανιζεται συχνα στις μηχανες αναζητησης και ισως τραβηξει μερικους πολέμιους του ΧΠ ή καποιους γονείς μελών και μή. Με τέτοιο τιτλο νομιζω ρισκαρουμε report.
«Πολλὰ τὰ δεινὰ κοὐδὲν ἀνθρώπου δεινότερον πέλει»
Επισκέπτης- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°50
Ένα γενει, δεν δύναμαι να μην συμφωνήσω. Καλύτερα όντως να μετονομαστεί.