''Το σημαντικοτερο κεφαλαιο''
Τομ αυτο που ζητας ειναι απελπιστικα δυσκολο.Κι ο λογος ειναι οτι σε ολη αυτη την θαυμαστη σειρα της Ροουλινγκ,υπαρχουν πολλα κεφαλαια τα οποια αμα δεν προβαλλονταν, δεν θα μπορουσε να προωθηθει η πλοκη....
Ειναι αδικο να κρινεις με κριτηριο την σημασια ενα βιβλιο...
Διοτι πιστεψε και η παραμικρη λεξη παιζει καποιο ρολο...
Ισως λοιπον,το πιο σημαντοκο κεφαλαιο να ηταν το ''The Boy Who Lived'' διοτι μας εισαγει στην πλοκη....Ισως ηταν το ''The Chamber of Secrets'' διοτι ανακαλυπτουμε ενα πολυ μεγαλο κομματι του οαρελθοντος του Αρχοντα του σκοτους....
''The Patronus''
''Hermione's Secret''
''The Pensieve''
''Flesh, Blood and Bone''
''Snape's Worst Memory''
''The Department of Mysteries''
''Beyond the Veil'' (
)
''Horcruxes''
''The Cave''
Ολα τα παραπανω κεφαλαια ειναι εξισου σημαντικα....
Εγω ομως θα μιλησω για τα 2 αγαπημενα μου κεφαλαια....
''Moony, Wormtail, Padfoot and Prongs''
Τα λογια ειναι περιττα....
Σε αυτο το κεφαλαιο ανακαλυπτουμε το παρελθον 2 απο των σημαντικοτερων χαρακτηρων των βιβλιων....
Οι κρυκοι συνδεονται στενα,και η αξια της φιλιας οπως και ο πονος της προδοσιας φτανουν στο απογειο
Ακομα,οπως ειπε και ο αγαπητος Ρεμους, περνιεται το ηθικο διδαγμα ''Δεν ειναι ολα οπως φαινονται''
Και το δευτερο κεφαλαιο οπου στιγματισε τις αντιληψεις μου για το ''τι εστι καλος συγγραφεας'' ειναι το εξης...
''The forest again''
Δεν ξερω πως τα καταφερε να βαλει τοσο πολυ αισθημα αυτη η γυναικα στο συγκεκριμενο κεφαλαιο...
Καταφερε να διεγειρει ολες μου τις αισθησεις και να μην με αφηνει απο τη συγκινησει και τις τραγικες σκεψεις του Χαρι, να συνεχισω το διαβασμα...
Εκανα 45 λεπτα με το ρολοι να τελειωσω το συγκεκριμενο κεφαλαιο και αυτο που ηθελα να πω ειναι με το που τελειωσα ηταν
''Ευχαριστω Ροουλινγκ γι αυτο που μου εδοσες να διαβασω.Ευχαριστω.''