Emily Lupin έγραψε:Roxanne Black έγραψε:Emily Lupin έγραψε:αααααααααχχχχχ....τοσο ωραιος....
Ο Τζόνι;
Και οχι μονο αυτος...
Ποιος άλλος;
Emily Lupin έγραψε:Roxanne Black έγραψε:Emily Lupin έγραψε:αααααααααχχχχχ....τοσο ωραιος....
Ο Τζόνι;
Και οχι μονο αυτος...
Immortality Dumbledore έγραψε:Εγω το ψηνω! Να ερθετε να κανουμε κανα τουρνουα Tekken. Εχω και 2 τηλεχειριστηρια.
Nearly Headless Nick έγραψε:Ωραία η Αθήνα, αλλά σα τη Θεσσαλονίκη δεν...
Nearly Headless Nick έγραψε:Να κάνω τι;
Ουστ στα μούτρα σου, κότα.Miss Smeouro έγραψε:Nearly Headless Nick έγραψε:Ωραία η Αθήνα, αλλά σα τη Θεσσαλονίκη δεν...
Oυστ.
Cassiopeia Black έγραψε:Immortality Dumbledore έγραψε:Εγω το ψηνω! Να ερθετε να κανουμε κανα τουρνουα Tekken. Εχω και 2 τηλεχειριστηρια.
Tekken Τέλεια! Και εγώ έχω Mortal Combat.
Cassiopeia Black έγραψε:Immortality Dumbledore έγραψε:Εγω το ψηνω! Να ερθετε να κανουμε κανα τουρνουα Tekken. Εχω και 2 τηλεχειριστηρια.
που πηγε εκεινη η διαφημηση *κατεβασε το θρυλικο τεκκεν στο κινητο σου!*;Cassiopeia Black έγραψε:Immortality Dumbledore έγραψε:Εγω το ψηνω! Να ερθετε να κανουμε κανα τουρνουα Tekken. Εχω και 2 τηλεχειριστηρια.
Nearly Headless Nick έγραψε:Ουστ στα μούτρα σου, κότα.Miss Smeouro έγραψε:Nearly Headless Nick έγραψε:Ωραία η Αθήνα, αλλά σα τη Θεσσαλονίκη δεν...
Oυστ.
Miss Smeouro έγραψε:Nearly Headless Nick έγραψε:Ουστ στα μούτρα σου, κότα.Miss Smeouro έγραψε:
Oυστ.
Ελπιζω να τραβηξες φωτογραφιες, σιχαμενε.
Nearly Headless Nick έγραψε:όχι