Αριθμός μηνυμάτων : 33267 Ηλικία : 31 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Blood Status: Half-Blood Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
Το ανοίγω εδώ επειδή κυρίιιιως για σειρές το μιλάμε εμείς εδώ.
Conventions και Panels. Ελληνικά και ξένα.
Comic Con, Nerd HQ, New York Comic Con, Paley Fest, όλα τα conventions, είτε πρόκειται γενικά για φάντομς, είτε για βιβλία μόνο, ή σειρές/ταινίες ή μουσική, ή κόμιξ.
Ποια είναι τα αγαπημένα σας; τι σας αρέσει; τι θα ντυνόσασταν/κάνατε αν πηγαίνατε; που θέλετε να πάτε;
Επίσης, εδώ είναι ο μοναδικός ελεύθερος χώρος να ποστάρετε όοοολα αυτά τα βίντεο που θέλετε και δεν μπορείτε αλλού
Oh, the skies, tumbling from your eyes So sublime, a chase to end all time Seasons call and fall, from grace and uniform Anatomical, metaphysical
Oh, the dye, a blood red setting sun Rushing through my veins, burning up my skin I will survive, live and thrive Win this deadly game
Love crime I will survive, live and thrive I will survive I will...
Αριθμός μηνυμάτων : 36189 Ηλικία : 124 Ημερομηνία εγγραφής : 22/04/2010
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Blood Status: Pureblood Today's thought: Κι ενώ ο καθείς σκοτώνει ό,τι αγαπάει, όλοι ωστόσο δεν πεθαίνουν.
Αριθμός μηνυμάτων : 25823 Ηλικία : 25 Location : London's Shadowhunter Institute Ημερομηνία εγγραφής : 15/06/2011
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Blood Status: Pureblood Today's thought: A mind needs books as a sword needs a whetstone, if it is to keep its edge.
Λατρεύω τόσο πολύ τα conventions. Βλέπω τα περισσότερα που παίρνουν μέρος casts από σειρές/ταινίες που μου αρέσουν. Συστηματικά παρακολουθώ Comic Con και Nerd HQ. Και JIBCON, αλλά μόνο για Supernatural. Είμαι από τους ανθρώπους που κάθονται με τις ώρες και βλέπουν panels ενώ γκρινιάζουν γιατί δεν είναι και αυτοί εκεί. Φέτος νομίζω έσπασα το ρεκόρ μου και είδα 10 συνεχόμενα Το αγαπημένο μου είναι αδιαμφισβήτητα το Nerd HQ. Δεν λέω, ωραίο το Comic Con, αλλά το "οικογενειακό" κλίμα του Nerd HQ δεν το ξεπερνά τίποτα. Και πάνε και όλα τα λεφτά στο Operation Smile. ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ/ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ Ο ZACH AKA Ο ΕΡΩΤΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ. Νομίζω σε κάποιο από αυτά τα τρία θα ήθελα να πάω περισσότερο, ειδικά στο HQ. Βασικά με κάποιες φίλες μου κάνουμε όνειρα για το πως θα πάμε μαζί κάποια στιγμή και θα ντυθούμε Team Free Will από το Supernatural. Μέχρι τότε συνεχίζουμε τα όνειρα.
Bonus video (αδιαμφισβήτητα το αγαπημένο μου φέτος):
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Blood Status: Half-Blood Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
Αριθμός μηνυμάτων : 36189 Ηλικία : 124 Ημερομηνία εγγραφής : 22/04/2010
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Blood Status: Pureblood Today's thought: Κι ενώ ο καθείς σκοτώνει ό,τι αγαπάει, όλοι ωστόσο δεν πεθαίνουν.
exei kollhsei sta agglika opote grafw se greeklish kai se spoiler, an thelei kapoios to allazei :P exw dei sto facebook na ginetai xamos gia to comic con alla de kserw ti einai kai de paizei na katsw na dw ola afta ta video. nomizw phge h sara kai h mara no offence :P
Ποτέ δεν έχω κάτσει να δω πάνελ εκτός από συγκεκριμένα βιντεάκια μερικών δευτερολέπτων με μια-δυο ατάκες. Οι αλληλεπιδράσεις πάνελ και κοινού με κάνουν να θέλω να κρυφτώ και να λέω "λα-λα-λα-λα-λα" μέχρι να τελειώσει. Μπορεί να ψηνόμουν να πάω ComicCon αλλά αν δεν έχω πωρωθεί με κάτι δεν θα έμπαινα στη διαδικασία. Ίσως παλιότερα να πήγαινα σε κάποιο σχετικά με Harry Potter.
Αριθμός μηνυμάτων : 33695 Ηλικία : 36 Location : Cairhien Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Blood Status: Pureblood Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
Σε πολλά θα ήθελα να πάω -να μην πω σε όλα- αλλά σπάνια βλέπω πάνελ, μ' αρέσει πιο πολύ να τσεκάρω τα βιντεάκια και τις φωτογραφίες των cosplayers. Μερικοί είναι πραγματικά ευφάνταστοι, δεν θα ξεχάσω κάτι τύπους που είχαν ντυθεί historically accurate Assassin's Creed.
Το πρωτο μου κομικ κον ηταν περσι!! Το Oz Comic Con! Πήγα ως "Rosemarie Hathaway" γιατι δεν ηθελα να κυκλοφορησω με συγκοινωνια φορωντας κατι που βγαζει ματι. Μαυρο παντελονι, μαυρη μπλουζα, μαυρο δερματινο τζακετ και εφτιαξα απο αυτο το υλικο που το βαζεις στον φουρνο ενα κονταρι και το εβαψα ασημι.
Περασα πολυ ωραια, υπηρχαν καποιοι απιθανοι κοσπλευερς και ενθουσιαστηκα παρα πολυ με τα μαγαζακια. Πήρα ενα καρο πραγματα. Η φιλη μου με εσουρε και στο cosplay parade.
Γενικα ηταν ωραια και ηταν και 1000 φορες πιο low profile απ' οτι του Σαν Ντιεγκο. Δεν ειχε καποιο ιδιαιτερο πανελ. Απο τους διασημους γνωριζα μονο 2-3. Ενας ηταν ο Μπομπι απο το Supernatural, ο αλλος ηταν ο Ρολο απο το Vikings. Πρεπει να ηταν και ενας αλλος αλλα δεν θυμαμαι τωρα. Το προβλημα ηταν οτι επρεπε να δωσει νομιζω 50 δολλαρια εξτρα μονο και μονο για να σου επιτραπει να κατσεις στην ουρα και να τους "γνωρισεις" οσο σου δινουν αυτογραφο και γενικως ηταν μια απατη και δεν ηθελα να δωσω τα λεφτα.
Θα ξαναπηγαινα ομως σιγουρα. Και στο bucket list μου απο τοτε που ημουν γυμνασιο ειναι να παω στο SDCC
Αριθμός μηνυμάτων : 1806 Ηλικία : 27 Location : μία μικρή σοφίτα Ημερομηνία εγγραφής : 07/09/2015
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Blood Status: Half-Blood Today's thought: You know the Chinese curse: May you live in interesting times.
δεν έχω πάει ποτέ αλλά έχω δει πολλά βίντεο στο youtube! το αγαπημένο μου είναι φυσικά το nerd hq!!! το παρουσιάζει ο καταπληκτικός zach levi (chuck) και κάνει απίθανες συζητήσεις!! μακάρι να έχω κάποτε την ευκαιρία να πάω!
Αριθμός μηνυμάτων : 5580 Ηλικία : 26 Location : Grand Budapest Hotel Ημερομηνία εγγραφής : 30/08/2015
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Blood Status: Half-Blood Today's thought: Mathematics is not about numbers, equations, computations, or algorithms; it is about understanding.
Cassandra Black έγραψε:Σε πολλά θα ήθελα να πάω -να μην πω σε όλα- αλλά σπάνια βλέπω πάνελ, μ' αρέσει πιο πολύ να τσεκάρω τα βιντεάκια και τις φωτογραφίες των cosplayers. Μερικοί είναι πραγματικά ευφάνταστοι, δεν θα ξεχάσω κάτι τύπους που είχαν ντυθεί historically accurate Assassin's Creed.
Και εγω μονο τα cosplay βλεπω και μονο για το χαος του cosplay θα πηγαινα. Για συμμετοχη σε panels θα πηγαινα στο E3 και στο GamesCon
Εγω θα εκανα cosplay assassin's creed,fursuit ή Jedi/Sith
Αριθμός μηνυμάτων : 5580 Ηλικία : 26 Location : Grand Budapest Hotel Ημερομηνία εγγραφής : 30/08/2015
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Blood Status: Half-Blood Today's thought: Mathematics is not about numbers, equations, computations, or algorithms; it is about understanding.
Unecro this topic και ερωτώ:Ξέρετε αν το AthensCon αξίζει?Μου ζήτησε ο αδερφός μου να πάμε και επειδή είναι φέτος το ΣΚ πριν την γιορτή του το σκέφτομαι.Απλά θέλω να ξέρω αν θα δω κάτι ενδιαφέρον,αν έχει cosplayers της προκοπής κλπ.Δεν θέλω να βαρέσει το κοινωνικό άγχος κόκκινο χωρίς να αξίζει