Minerva McGonagall έγραψε:*unpopular opinion*
Ο Ρόραν να είναι δρακοκαβαλάρης. Θα είναι ο Έραγκον με δύο από τους πιο σέξυ άντρες που έχω συναντήσει ποτέ σε βιβλίο.
Cassandra Black έγραψε:*very unpopular opinion* Εγώ πάντα ήθελα την Έλβα, αλλά είμαι σίγουρη πως αν γίνει δεν θα το αντέξει. Είναι που είναι στα πρόθυρα της αυτοκτονίας με το "χάρισμα"
*unpopular opinion that could eventually be true*
Ορικ για Δρακοκαβαλάρης. Ηξερα οτι δεν υπηρχε περιπτωση, αλλα το στηριζα απο το τριτο (ή δευτερο, δεν θυμαμαι) βιβλιο. Και με το τελος που εχει το βιβλιο, ειμαι απειρα χαρουμενη που κατα καποιον τροπο διακαιωθηκα, γιατι θα μπορουσε να γινει αν ειχαμε και πεμπτο.
Laura Mandley έγραψε:
Θέλω να μάθω επιτέλους τί είναι η Άντζελα
Ρε σεις, εγω δεν καταλαβα. ΤΙ ειναι τελικα η Ατζελα; Εχασα κατι καθως το διαβαζα, καποιο hint- γιατι δεν λεει κατι ξεκαθαρα- ή να ξενερωσω ελευθερα;
Tom Marvolo Riddle έγραψε:Ας πεθάνει ο Ρόραν! Θα ναι πιο δραματικό κι έτσι και αν είναι να πεθάνει κάποιος, may he rest in hell, amen
Ο Κριστοφοράκος δήλωσε επίσης πως οι θαυμαστές της Άντζελα θα μεινουν με το στόμα ανοιχτό στο τέταρτο βιβλιο!
1. Αν πεθαινε οντως θα ηταν πολυ δραματικο. Αλλα χαρηκα που δεν πεθανε. Αλλα ξενερωσα που η χωριατα απλά του εκανε μια γρατζουνια και εφυγε. Δηλαδη, ολες αυτες οι απειλες και ο χαμος και η βεντετα, για να του κανει μια γρατζουνια και να φυγει. "Σκοτωσες τον αντρα μου, γι'αυτο θα σε εκδικηθω, σε μισω θανασιμα, τοσο πολυ που θα κοψω την παλαμη σου με το ξιφος σου και θα σε αφησω με μια ουλη για το υπολοιπο της ζωης σου"
2. Τελικα με κλειστο μειναμε.
Cassandra Black έγραψε: Tom Marvolo Riddle έγραψε: Maria Lovegood έγραψε:Η Άρυα είναι τόσο Μέρι-Σου, σαν την Μπάρμπι, οπότε καταντά του ματς
Δε μπορείς να αρνηθεις το γεγονός πως είναι Μέρι-Σου.
http://en.wikipedia.org/wiki/Failure
Κατά τα άλλα πρέπει να ναι τέλειο το τελευταίο βιβλίο
Βασικά είναι
Είναι τέλεια σε όλα, η καλύτερη ξιφομάχος που υπάρχει, αλλάζει τα φώτα του καημένου του Έραγκον μέχρι να αποφασίσει αν τον θέλει ή όχι, και γίνεται ΚΑΙ Δρακοκαβαλάρισσα
Αν ο Παολίνι ήθελε να την κάνει έναν απλά γαμάτο χαρακτήρα για μένα απέτυχε. Θεωρώ τη Ναζουάντα πολύ πιο γαμάτη απ' την Άρυα
BLESS THIS POST
Maria Lovegood έγραψε:^Συμφωνώ, η Ναζουάντα ήταν άνθρωπος, Θνητή και πετσόκοψε τον ίδιο της τον εαυτό για να αποδείξει ότι αξίζει να ηγείται ενός λαού.
Και δε λυγισε μπροστα στον Γκαλμπατοριξ, παρεμεινε δυνατη σε ολα και ζητησε ακομα και να τη σκοτωσουν για να μην προδωσει τον αγωνα της.
Tom Marvolo Riddle έγραψε:Μόλις το τελείωσα και σας προειδοποιώ, έχει κλάμα
Και να φανταστείτε είχα σποιλεριαστεί προηγουμένως.
Πωω, ναι. Προς το τελος ημουν σε μια φαση "δεν θα κλαψω*.
Ειδικά εκει που τελειωνει η μαχη και ο Εραγκον με την Σαφιρα σκεφτονται οτι τα καταφεραν.
Sorazal the Erised έγραψε:- Σπόιλερ:
Μα Ούργκαλ Δρακοκαβαλάρηδες??? Είναι σαν να προσπαθώ να φανταστώ τη Παπαρήγα πάνω σ'ενα Δράκο να κάνει ομιλία για τον Δικομματισμό. -.-
Sorazal the Erised έγραψε:Nαι αυτούς περιελάμβανε και δεν μπορώ να καταλάβω και γιατί άλλαξε αυτό.
- Σπόιλερ:
Θέλω να πω είναι σχετικά πρακτικά αδυνάτον -φαντάζομαι- ένας Νάνος να καβαλήσει Δράκο και είναι σίγουρα αντιαισθητικό να το κάνει ένα Ούργκαλ.
Laura Mandley έγραψε:Αυτό ακριβώς.Ο Έραγκον είναι τόσο βλάκας και χαζορομαντικός που θεωρεί ότι όλοι μπορούν να είναι ίσοι.Τα Ούργκαλ είναι τέρατα,εντάξει ήταν καλοί σύμμαχοι τους βοήθησαν και τους ευχαριστούμε θερμά,αλλά αυτό που έκανε απλά δεν έχει λογική
Είναι η αποθέωση της βλακείας που τον δέρνει
Μονο εγω ενθουσιαστηκα με αυτη του την αποφαση;
Μου φανηκε παρα πολυ σοφο γαι να διατηρησει την ειρηνη αναμεσα στις φυλες, και το ηλπιζα για τους νανους, δεν το περιμενα για τα Ουργκαλ - αλλα παρολα αυτα χαρηκα που τα συμπεριέλαβε γιατι ειδικα απο την τελευταια τους συνομιλια μας αφηνε με την εντυπωση οτι δεν ηταν τα τερατα που παρουσιαζονταν στο πρωτο- δευτερο βιβλιο. Μπορουσαν τουλαχιστον να κανουν μια πολιτισμενη συζητηση, ευχαριστησαν τον Εραγκον και γενικα, ειχαν μια δικια τους κοινωνια και εθιμα.
Κατα τα αλλα, συμφωνω οτι ο Εραγκον ειναι λιγακι βλακας.
Cassandra Black έγραψε:-Όμορφο τέλος συνολικά, αλλά ξενέρωσα. Ούτε φιλί ούτε τίποτα.
-Ήθελα η μάχη με τον Γκάλμπι να κρατήσει 5-6 κεφάλαια, να ψοφάνε οι χαρακτήρες ο ένας μετά τον άλλον και να μην μπορεί κανείς να τον ακουμπήσει και στο τέλος να τον σκοτώσει η Έλβα (την οποία υπεραγαπώ) μόνη της. Ξενέρωσα απίστευτα μ' αυτό που έγινε τελικά, αν και μ' άρεσε σαν ιδέα.
Προσωπικα, ειχα αρχισει να βαριεμαι το μεταξυ Εραγκον- Αρυα πολυυυ πριν. Γι'αυτο μαλλον δε μου κακοφανηκε τοσο πολυ που δεν ειδαμε φιλι (αν και πιο ξενερωτο πεθαινεις, οντως
) και καθ'ολη τη διαρκεια του αποχαιρετισμου ημουν σε φαση *we do not care, bring back Murtag*
Γιατι οχι μονο μας τα χαλασε στο ένα σιπ ο Παολίνι, μας κατεστρεψε ΚΑΙ το δευτερο, που τουλαχιστον είχε και καποιο ενδιαφερον!
Μου αρεσε ομως η σκηνη της μονομαχιας του, η ατακα που της πεταξε στο τελος ο Εραγκον, και η σκηνη οπου φτιαχνει το -ρεαλιστικο πλεον- πορτρέτο της και ανταλλασουν τα αληθινα ονοματα τους.
ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.
Το υποψιαζομουνα οτι θα κανει βλακεια ο Παολινι, σε ολες αυτες τις σκηνες που απευφευγε να πει το ονομα του Εραγκον, αλλα και παλι, το μεγαλυτερο fail ολου του βιβλιου.
Ειδα και στο λεξικο μπας και το αναφερει, αλλα δεν το βρηκα πουθενα. Τωρα αν κανω λαθος και οντως το αναφερει καπου, παρακαλω, βγαλτε με απο τη γκρινια μου.
Ξενερωσα και γω με το γεγονος οτι η Ελβα σε ολη τη μαχη με τον Γκαλμπατοριξ δεν μιλησε καν και δεν χρησιμευσε καθολου, ενω μας επρηζε ολο το βιβλιο οτι ηταν το κλειδι. Αμαν.
Ηθελα ΤΟΣΟ πολυ να δω τι θα ελεγε στον Γκαλμπατοριξ.
Το τελος... μπορω να πω ηταν χαπι εντινγκ. Με τον τροπο του.
Και οπως μου ειπε καποιος προσπαθωντας να μη με σποιλεριασει "Η κληρονομια ειναι το αντιθετο του game of thrones. Στο γκοτ πεθαινουν ολοι, στην Κληρονομια δεν πεθαινει κανεις".
Προβλεψεις για τον 4ο Δρακοκαβαλαρη πριν γινει η Ξινη.
1) η Ξινη.
2) Ο Ροραν
3) η Ναζουαρντα
προβλεψεις για Δρακοκαβαλαρη μολις η Αρυα πηρε το αυγο και ειπε οτι θα ειναι ξωτικο αυτος για τον οποιο θα εκολαφθει.
1) Το ξωτικο -γατα που δεν θυμαμαι το ονομα του.
Η Ξινη για καποιο λογο δεν μου περασε καν απο το μυαλο.
Wanna-be για Δρακοκαβαλαρη πριν αρχισω το βιβλιο
ο Ορικ.
Wanna-be για Δρακοκαβαλαρη απο τη στιγμη που αιχμαλωτιστηκε
Η Ναζουαρντα
top- five χαρακτηρων
1)Μπρομ
2)Ατζελα
3)Μουρταγκ
4)Ροραν
5) Ναζουαρντα
*special εναλλακτικη: Η ξωτικογυναιακα που εφτιαχνε τα οπλα ολων.
Η μονη υποφερτη σε ολο το Ξωτικο-ντουνια.
Και καπου εδω να πω για την δευτερη μεγαλυτερη (ή και πρωτη, γιατι επηρεασε τη γνωμη μου για ολοκληρη φυλη) ξενερα που μας δινει ο Παολίνι, ΤΑ ΞΩΤΙΚΑ. Ναι ρε Παολινι, πιο ξινα και σνομπ και απομακρυσμενα, μπορεις!
ΝΑΝΟΙ ΡΕ.