+11
Hermione Maria Granger
Severous Albous
Eleanna Lovegood
Sauron the Great
Berenice
Serena Veronite
ERMIONHgreinger
Louna fw
Cassiopeia Black
Magorian Greyback
Half Blood Princess
15 απαντήσεις
Αν ο Σνέιπ δεν πέθαινε τι θα γινόταν?
Half Blood Princess- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 3458
Ημερομηνία εγγραφής : 18/07/2014
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Blood Status: Muggle born
Today's thought: draco dormiens nunquam titillandus
- Δημοσίευση Ν°1
Αν ο Σνέιπ δεν πέθαινε τι θα γινόταν?
λοιπον τι λετε να γινοταν αν ο Σνειπ καταφερνε να επιβιωσει? πως θα ηταν η σχεση του με τον Χαρι?
- Σπόιλερ:
- Σπόιλερ:
Magorian Greyback- Αλχημιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 8444
Ημερομηνία εγγραφής : 16/09/2013
Magical Identity
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: Just Nothing
- Δημοσίευση Ν°2
Απ: Αν ο Σνέιπ δεν πέθαινε τι θα γινόταν?
(Ουου πρώτος πρώτος πρώτος )
Λοιπόν εγώ πιστεύω ότι αν γινόταν κάτι τέτοιο η σχέση τους δεν θα ήταν καθόλου ίδια ,αν και στην αρχή δεν νομίζω ότι θα μιλούσαν, αλλά είμαι σίγουρος ότι τελικά μπορεί να στέκονταν ο ένας στον άλλον πιο πολύ και απ' ότι στάθηκε στον Χάρι η Πετούνια , αυτάααα
Λοιπόν εγώ πιστεύω ότι αν γινόταν κάτι τέτοιο η σχέση τους δεν θα ήταν καθόλου ίδια ,αν και στην αρχή δεν νομίζω ότι θα μιλούσαν, αλλά είμαι σίγουρος ότι τελικά μπορεί να στέκονταν ο ένας στον άλλον πιο πολύ και απ' ότι στάθηκε στον Χάρι η Πετούνια , αυτάααα
- loyalties:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°3
ChrisPotter έγραψε:(Ουου πρώτος πρώτος πρώτος )
ελπιζω να χεις καλο ποδαρικο!!!
- Σπόιλερ:
- Σπόιλερ:
Cassiopeia Black- Μαγικός Προσωπογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 23167
Ημερομηνία εγγραφής : 29/09/2010
Magical Identity
Today's thought: Does this darkness have a name? Is it your name?
- Δημοσίευση Ν°4
Πιστεύω θα ήταν καλύτερα από πριν. Αφού θα είχε μάθει αυτά που έμαθε ο Χάρι για τις προθέσεις του Σνέιπ. Αλλά δεν θα ήταν και φιλαράκια από τη μια στιγμή στην άλλη. Μια ενδιάμεση κατάσταση.
Louna fw- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 1378
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2014
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°5
Ο Σνέιπ δεν ήθελε να βλέπουν οι άλλοι την καλή του πλευρά. Είχε ορκίσει τον Νταμπλντορ να μην αποκαλύψει το ότι βοηθάει και προστατεύει το Χάρι. Να μην αποκαλύψει το πόσο αγάπησε τη Λίλη. Ήθελε να τον βλέπουν οι άλλοι ως κακό, αυτή ήταν η πανοπλία του. Αν έβγαιναν όλα στη φόρα και δεν πέθαινε τελικά πιστεύω ότι θα εξαφανιζόταν, γιατί δεν θα μπορούσε να διαχειριστεί το να τον αντιμετωπίζουν σαν σωτήρα.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°6
μ' αρεσει πολυ ο τροπος που σκευτεσε κοριτσαρα μου!!!
- Σπόιλερ:
- Σπόιλερ:
ERMIONHgreinger- Τεταρτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 130
Ημερομηνία εγγραφής : 04/07/2012
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°7
αν εβλεπε οτι ο Βολντεμορτ παραλιγο να τον σκοτωσει πιστευω πως θα στρεφοταν εναντιον του και θα βοηθουσε το Χαρι...και μετανιωμενος βεβαια που σκοτωσε τον Νταμπλντορ.. :D
Serena Veronite- Βάρδος
- Αριθμός μηνυμάτων : 5510
Ημερομηνία εγγραφής : 19/06/2013
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Today's thought: ~Anyone who says they have only one life to live, must not know how to read a book~
- Δημοσίευση Ν°8
αωωω... θα ήταν φυσικά πολύ διαφορετικά... δε ξέρω, ίσως ο Σνέιπ να φερόταν κατά κάποιο τρόπο με την ίδια συμπεριφορά αλλά ο Χάρι θα είχε άλλη ιδέα για κείνον και ίσως να προσπαθούσε να τον πλησιάσει... δε ξέρω αλλά θα ήταν διαφορετικά.
''Shadowhunter-Vampire ♥ ''
- ::Perfection::
Berenice- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 18387
Ημερομηνία εγγραφής : 21/11/2007
Magical Identity
Today's thought: well behaved women rarely make history
- Δημοσίευση Ν°9
Αρχικά δεν θα είχαμε την ιστορία του Πρίγκηψ.Αν ήταν ζωντανός δε νομίζω να ανοιγόταν τόσο στον Χάρι και το θεωρώ φυσιολογικό,μπορεί μάλιστα να τον σκότωνε κάποιος του τάγματος σχετικά κατά λάθος και θα ήταν σχετικά τραγικό
Τέλος πάντων,έστω ότι έδινε την ανάμνηση νομίζοντας πως πεθαίνει και το τρίο έφευγε και τελικά εκείνος κατάφερνε να ζήσει,ο Χάρι πάλι θα πήγαινε στο δάσος κτλ η ίδια μάχη του Χόγκουαρτς και στο τέλος κάποιος τον βρίσκει ζωντανό μέσα σε μια λίμνη αίματος και δηλητηρίου.
Σίγουρα ο Χάρι δεν θα έδινε το όνομα του στον δεύτερο γιο του και θα έδινε κάτι πιο σωστό όπως Ρέμους Φρεντ:@
Θα διατηρούσε κάποια θέση στο Χόγκουαρτς,όχι διευθυντής σίγουρα και ίσως όχι καθηγητής φίλτρων ΟΥΤΕ άμυνας αλλά σε μια ερευνητική θέση βοηθού ή κάτι τέτοιο ή μπορεί να πήγαινε να ζήσει στο πατρικό του και να περάσει εκεί το υπόλοιπο της ζωής του.
Θα ήθελα να τον δω να ζητάει συγγνώμη από όσους πλήγωσε χωρίς λόγο και ταπείνωνε καθημερινά(βλ.Νέβιλ,Ερμιόνη).Για να τον συγχωρέσει ο Νέβιλ θα πρέπει να πάρει την ερευνητική θέση και να δουλέψει με θεραπευτές και μαγκλ γιατρούς ώστε να βοηθήσει την Άλις και τον Φρανκ.
Τέλος πάντων,έστω ότι έδινε την ανάμνηση νομίζοντας πως πεθαίνει και το τρίο έφευγε και τελικά εκείνος κατάφερνε να ζήσει,ο Χάρι πάλι θα πήγαινε στο δάσος κτλ η ίδια μάχη του Χόγκουαρτς και στο τέλος κάποιος τον βρίσκει ζωντανό μέσα σε μια λίμνη αίματος και δηλητηρίου.
Σίγουρα ο Χάρι δεν θα έδινε το όνομα του στον δεύτερο γιο του και θα έδινε κάτι πιο σωστό όπως Ρέμους Φρεντ:@
Θα διατηρούσε κάποια θέση στο Χόγκουαρτς,όχι διευθυντής σίγουρα και ίσως όχι καθηγητής φίλτρων ΟΥΤΕ άμυνας αλλά σε μια ερευνητική θέση βοηθού ή κάτι τέτοιο ή μπορεί να πήγαινε να ζήσει στο πατρικό του και να περάσει εκεί το υπόλοιπο της ζωής του.
Θα ήθελα να τον δω να ζητάει συγγνώμη από όσους πλήγωσε χωρίς λόγο και ταπείνωνε καθημερινά(βλ.Νέβιλ,Ερμιόνη).Για να τον συγχωρέσει ο Νέβιλ θα πρέπει να πάρει την ερευνητική θέση και να δουλέψει με θεραπευτές και μαγκλ γιατρούς ώστε να βοηθήσει την Άλις και τον Φρανκ.
“You know, Evans, sooner or later youʼre going to have to make up your mind, whether you like me or hate me.”
“Believe me, Iʼve made up my mind.” (x)
Sauron the Great- Εκπαιδευτής Δράκων
- Αριθμός μηνυμάτων : 4137
Location : Είμαι παντού και πουθενά! Ναι, είμαι το Μαύρο Φάντασμα!
Ημερομηνία εγγραφής : 11/08/2014
Magical Identity
Today's thought: never try to teach a pig to sing it wastes your time and it annoys the pig...
- Δημοσίευση Ν°10
^Αυτό ακριβώς θα έγραφα και εγώ όταν διάβασα το θέμα του τόπικ, αν ο Σνειπ δεν βρισκόταν λίγο πριν τον θάνατο του αποκλείεται να φανέρωνε στον Χάρι τις αναμνήσεις του, την ιστορία του Πρίγκηψ, κυρίως γιατί όλες του τις αναμνήσεις τις είχε θάψει βαθια μέσα επί όλη του την ζωή...
Αλλά αν υποθέσουμε ότι ο Σνειπ έδινε στον Χάρι τις αναμνήσεις του και όλα κυλούσαν καλώς και αποκαθιστούνταν η φήμη του, τότε ίσως οι σχέσεις Σέβερους-Χάρι να γινόταν πιό ομαλές, θα έπαυαν ίσωςςς οι κόντρες μεταξύ τους(αν και βαθιά μέσα του ο Σνειπ μάλλον θα συνέχιζε να αντιπαθεί τον Χαρι), προφανώς ο Σεβ θα ένιωθε πιό "ελεύθερος" ξέροντας ότι ο Χάρι γνώριζε τις αναμνήσεις του και άρα καταρίφθηκε πλεον το προσωπείο του ψυχρού και αδιάφορου καθηγητή όπως επίσης ότι η φήμη αποκαταστάθηκε στον μαγικό κόσμο, ο Χάρι από την άλλην θα ένιωθε πιό άβολα μη ξέροντας να φερθεί στον παλιό καθηγητή του που μέχρις προ ολιγου τον μισούσε, και μάλλον ο Σεβ θα προτιμούσε να μείνει κρυμμένος όλην του την ζωή μακριά από τον κόσμο και την δημοσιότητα ίσως βαθιά μετανιωμένος για τις διάφορες αδικες/ανούσιες πράξεις που έκανε στην ζωή του όπως πχ η ανόητη κόντρα με τους Γκρίφιντορς...Δεν αποκλείεται να έβαζε ο ίδιος πλέον τέλος στην ζωή του ξέροντας πια πως ό,τι μπορούσε να δώσει στον μαγικό κόσμο το έδωσε αλλά και για να συναντήσει επιτέλους τον μεγάλο του έρωτα μετά από τόσα χρόνια δυστυχίας, προφανώς και κατάθλιψης...Για το πώς θα ονομάζονταν ο μικρός γιός του Χάρι δεν μπορούμε να ξέρουμε, ίσως να του έδινε και πάλι το όνομα του ίσως και όχι, άγνωστο...
Αλλά αν υποθέσουμε ότι ο Σνειπ έδινε στον Χάρι τις αναμνήσεις του και όλα κυλούσαν καλώς και αποκαθιστούνταν η φήμη του, τότε ίσως οι σχέσεις Σέβερους-Χάρι να γινόταν πιό ομαλές, θα έπαυαν ίσωςςς οι κόντρες μεταξύ τους(αν και βαθιά μέσα του ο Σνειπ μάλλον θα συνέχιζε να αντιπαθεί τον Χαρι), προφανώς ο Σεβ θα ένιωθε πιό "ελεύθερος" ξέροντας ότι ο Χάρι γνώριζε τις αναμνήσεις του και άρα καταρίφθηκε πλεον το προσωπείο του ψυχρού και αδιάφορου καθηγητή όπως επίσης ότι η φήμη αποκαταστάθηκε στον μαγικό κόσμο, ο Χάρι από την άλλην θα ένιωθε πιό άβολα μη ξέροντας να φερθεί στον παλιό καθηγητή του που μέχρις προ ολιγου τον μισούσε, και μάλλον ο Σεβ θα προτιμούσε να μείνει κρυμμένος όλην του την ζωή μακριά από τον κόσμο και την δημοσιότητα ίσως βαθιά μετανιωμένος για τις διάφορες αδικες/ανούσιες πράξεις που έκανε στην ζωή του όπως πχ η ανόητη κόντρα με τους Γκρίφιντορς...Δεν αποκλείεται να έβαζε ο ίδιος πλέον τέλος στην ζωή του ξέροντας πια πως ό,τι μπορούσε να δώσει στον μαγικό κόσμο το έδωσε αλλά και για να συναντήσει επιτέλους τον μεγάλο του έρωτα μετά από τόσα χρόνια δυστυχίας, προφανώς και κατάθλιψης...Για το πώς θα ονομάζονταν ο μικρός γιός του Χάρι δεν μπορούμε να ξέρουμε, ίσως να του έδινε και πάλι το όνομα του ίσως και όχι, άγνωστο...
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°11
καταρίφθηκε πλεον το προσωπείο του ψυχρού και αδιάφορου καθηγητή
Μα ήταν ψυχρός και αδιάφορος καθηγητής!
Εντάξει Σάουρον σταμάτα ειλικρινά να απαντάς σε κάθε τόπικ που απαντώ κατά του Σνέηπ γιατί θα αρχίσω να κάνω αναζήτηση σε ποια τόπικ τον έχεις υπερασπιστεί
“You know, Evans, sooner or later youʼre going to have to make up your mind, whether you like me or hate me.”
Eleanna Lovegood- Εκπαιδευτής Δράκων
- Αριθμός μηνυμάτων : 25823
Ημερομηνία εγγραφής : 15/06/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Blood Status: Pureblood
Today's thought: A mind needs books as a sword needs a whetstone, if it is to keep its edge.
- Δημοσίευση Ν°12
ΑΥΤΟ.Berenice έγραψε:Σίγουρα ο Χάρι δεν θα έδινε το όνομα του στον δεύτερο γιο του και θα έδινε κάτι πιο σωστό όπως Ρέμους Φρεντ:@
Ναι, γενικά δεν έχω να πω κάτι, συμφωνώ με τη Νικολέτα
Magical Identity
Today's thought: never try to teach a pig to sing it wastes your time and it annoys the pig...
- Δημοσίευση Ν°13
Berenice έγραψε:καταρίφθηκε πλεον το προσωπείο του ψυχρού και αδιάφορου καθηγητή
Μα ήταν ψυχρός και αδιάφορος καθηγητής!
Εντάξει Σάουρον σταμάτα ειλικρινά να απαντάς σε κάθε τόπικ που απαντώ κατά του Σνέηπ γιατί θα αρχίσω να κάνω αναζήτηση σε ποια τόπικ τον έχεις υπερασπιστεί
Ξέρεις υπάρχει διαφορά στο φαίνεσθαι και στο ειναι
Απλά πραγματάκια, τα διδαχθήκαμε και στην Ελένη του Ευριπείδη πριν λίγα χρονάκια...
Και φυσικά θα συνεχίσω να απαντώ υπέρ του αγαπημένου μου σεβερους είτε ποστάρεις εσύ είτε οποιοσδήποτε!
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°14
Γιατί μεροληπτούσε υπέρ του Σλύθεριν;
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°15
ωχχ, έλεος, το σταματάω εδώ γιατί προφανώς και δεν στέκει η όλη συζήτηση εξ αρχης...
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°16
Ήταν κακός καθηγητής,μεροληπτούσε και έκανε διακρίσεις,μιλούσε άσχημα στους μαθητές του χωρίς λόγο,τους εκβίαζε λέγοντας πως θα τους ρίξει φίλτρα στο φαγητό τους.
Ίσως η Τζόαν τον σκότωσε τότε έτσι ώστε να διαφυλάξει κάποια από την "τιμή" του(?).
Ίσως η Τζόαν τον σκότωσε τότε έτσι ώστε να διαφυλάξει κάποια από την "τιμή" του(?).
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°17
Berenice έγραψε:Ήταν κακός καθηγητής,μεροληπτούσε και έκανε διακρίσεις,μιλούσε άσχημα στους μαθητές του χωρίς λόγο,τους εκβίαζε λέγοντας πως θα τους ρίξει φίλτρα στο φαγητό τους.
Κακός καθηγητής σίγουρα ήταν, δεν είχε σωστή μεταδοτικότητα, βασικά δεν ενδιαφέρονταν καν(στην κατάσταση του)για το πως μετέδιδε το μάθημα του(εδώ ο άνθρωπος δεν ήξερε καν αν ο Ντάμπλντορ τον εμπιστεύεται πραγματικά σαν συνεργάτη του και είχε χάσει το μόνο άτομο που αγάπησε ποτέ του, θα ασχολούνταν με σημειώσεις για φίλτρα και με τις γκάφες του Νέβιλ? οεο)...Αλλά το ψυχρός είναι άλλο πράγμα, είχε συναισθήματα βαθιά μέσα του, ήξερε ότι είναι άδικος προς τους μαθητές του, υπερασπίστηκε την Ερμιόνη όταν άκουσε την λέξη "λασποαίματη" και από ότι είδαμε δεν της στερήθηκε το Ευγε από τα ΚΔΜ...Αν κρίνεις έναν άνθρωπο από το προφίλ που προβάλει στους άλλους χωρίς να μπεις λίγο στην θέση του, τότε άσ'το, και ο Μενέλαος την Ελένη ασυζητί θα την έσφαζε με το που θα την έβλεπε...Food for thought...
Το γιατί τον σκότωσε το είπες μόνη σου σε προηγούμενο ποστ!
Severous Albous- Χρυσούχος
- Αριθμός μηνυμάτων : 658
Ημερομηνία εγγραφής : 10/03/2014
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°18
εγω νομιζω πως θα ειχαν αρκετα καλυτερα σχεσεις μετα απο αυτο
. .
Hermione Maria Granger- Εκτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 316
Ημερομηνία εγγραφής : 10/02/2014
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°19
Βασικα, η ιδια η Ροουλινγκ εχει πει οτι ο θανατος του Σνέιπ ήταν για τον ιδιο μια ανακουφιση μετα από ολα τα βάσανα που έζησε. Και αφού η Ροουλινγκ ειναι η συγγραφέας, θα ήθελε ο Σνειπ να ησυχάσει επιτελους.
Η Ροουλινγκ είναι καλος άνθρωπος
Η Ροουλινγκ είναι καλος άνθρωπος
Claire Delacour- Administrator
Head of D.I.M.C. - Αριθμός μηνυμάτων : 10301
Ημερομηνία εγγραφής : 29/04/2015
Magical Identity
Today's thought: give more, expect less
- Δημοσίευση Ν°20
οχι πιστευω επρεπε να πεθανει για να παρουμε ολοι ενα μαθημα να μην κρινουμε καποιον οταν δεν ξερουμε τι εχει περασει και οτι πολλες φορες μια προκαταληψη που εχεις απεναντι σε καποιον μπορει να την αναιρεσεις οταν ειναι πια πολυ αργα...
- my stuff... :
Alice Denebola- Τεταρτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 113
Ημερομηνία εγγραφής : 14/06/2015
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°21
ΔΕν πιστεύω ότι θα άλλαζε κάτι από την πλευρά του Snape-πάντα έβλεπε τον Χάρι σαν γιο του Τζέιμς και τον μισούσε γι'αυτό.Σίγουρα αν η αλήθεια έβγαινε στη φόρα,ο ίδιος ο Χάρι θα τον αντιμετώπιζε ως τον ήρωα που ήταν,αλλά ο Snape δεν πιστεύω ότι θα επέτρεπε κάτι παραπάνω από τυπικές σχέσεις.
"Stars, hide your fires;
Let not light see my black and deep desires."
marilenalove123- Εκτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 346
Ημερομηνία εγγραφής : 24/01/2018
Magical Identity
Today's thought: i am not a girl i am a storm with skin
- Δημοσίευση Ν°22
[Πιστεύω θα ήταν καλύτερα από πριν. Αφού θα είχε μάθει αυτά που έμαθε ο Χάρι για τις προθέσεις του Σνέιπ. Αλλά δεν θα ήταν και φιλαράκια από τη μια στιγμή στην άλλη. Μια ενδιάμεση κατάσταση
Amycus- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 29797
Ημερομηνία εγγραφής : 26/07/2010
Magical Identity
Today's thought: Δεν νιώθω ποτέ μοναξιά.Είμαι σχιζοφρενής!
- Δημοσίευση Ν°23
Ο καημένος ο Σνέιπ...
Στην πραγματικότητα, δεν χρειαζόταν να πεθάνει. Πεθαίνει γιατί έτσι. Ναι, ναι, πώς θα έπαιρνε όμως τις αναμνήσεις για να θυσιαστεί;
Νομίζω κάποιος τρόπος θα βρισκόταν. Αυτό είναι ένα περίεργο σημείο στο βιβλίο, δεν ξέρω πώς το άφησε τόσο στην τύχη η Ρόουλινγκ.
Στο θέμα μας.
Νομίζω το έχει απαντήσει η ίδια η συγγραφέας. Ο Χάρι συγχωρεί τον Σνέιπ, δίνει το όνομα του σε ένα από τα παιδιά του. Τώρα ο Σνέιπ...
Δεν νομίζω ότι ήταν ικανός να αλλάξει συμπεριφορά. Να αλλάξει στάση. Νομίζω ότι μετά την μάχη, θα εξαφανίζονταν από προσώπου γης, ούτε θα μαθαίναμε πια γι' αυτόν. Ο Χάρι ήταν πάντα η διαρκής υπενθύμιση ενός τραμπούκου Τζέιμς για να γίνουν κολλητάρια.
Και κοίτα τον κύκλο. Ο Τζέιμς τραμπούκιζε τον Σνέιπ και ο Σνέιπ τραμπούκιζε τον Χάρι.
Στην πραγματικότητα, δεν χρειαζόταν να πεθάνει. Πεθαίνει γιατί έτσι. Ναι, ναι, πώς θα έπαιρνε όμως τις αναμνήσεις για να θυσιαστεί;
Νομίζω κάποιος τρόπος θα βρισκόταν. Αυτό είναι ένα περίεργο σημείο στο βιβλίο, δεν ξέρω πώς το άφησε τόσο στην τύχη η Ρόουλινγκ.
Στο θέμα μας.
Νομίζω το έχει απαντήσει η ίδια η συγγραφέας. Ο Χάρι συγχωρεί τον Σνέιπ, δίνει το όνομα του σε ένα από τα παιδιά του. Τώρα ο Σνέιπ...
Δεν νομίζω ότι ήταν ικανός να αλλάξει συμπεριφορά. Να αλλάξει στάση. Νομίζω ότι μετά την μάχη, θα εξαφανίζονταν από προσώπου γης, ούτε θα μαθαίναμε πια γι' αυτόν. Ο Χάρι ήταν πάντα η διαρκής υπενθύμιση ενός τραμπούκου Τζέιμς για να γίνουν κολλητάρια.
Και κοίτα τον κύκλο. Ο Τζέιμς τραμπούκιζε τον Σνέιπ και ο Σνέιπ τραμπούκιζε τον Χάρι.
_
__
____
___
___
-----
-----
---------------------------------------
__
____
___
___