Αριθμός μηνυμάτων : 33267 Ηλικία : 31 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Blood Status: Half-Blood Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
Aurora Sinistra έγραψε:Κάποιος μου έβαλε ναρκωτικά στον καφέ για να μη διαβάσω Σήμερα απέκτησα ένα φανταστικό κατοικίδιο. Είναι μια νεαρή αράχνη που τη λένε Μπέττυ. Επίσης είμαι στα πρόθυρα να αποκτήσω και άλλα φανταστικά κατοικίδια .Υπάρχει άραγε θεραπεία για την περίπτωσή μου;
Καταρχάς δεν υπάρχει θεραπεία.
Κατά δεύτερον, όταν παντρευτούμε με την Ελεάννα θα έχουμε σκυλί, γάτα, πάπια, σκατζόχοιρος, αλεπού, κουκουβάγια, βραδύπους, παπαγάλος, κάστορας, κοράκι. Και αν πάρουμε το στεγαστικό για παντρεμένους, ελάφι. Και αράχνη, και φίδι, και δηλητηριώδη μέδουσα και ψάρι κλόουν.
ΕΛΑΦΙ! ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟ, ΠΑΡΤΕ ΤΟ.
ευχαριστούμε.
Oh, the skies, tumbling from your eyes So sublime, a chase to end all time Seasons call and fall, from grace and uniform Anatomical, metaphysical
Oh, the dye, a blood red setting sun Rushing through my veins, burning up my skin I will survive, live and thrive Win this deadly game
Love crime I will survive, live and thrive I will survive I will...
Αριθμός μηνυμάτων : 4395 Ηλικία : 24 Location : Abroad The Black Pearl Ημερομηνία εγγραφής : 06/10/2013
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Blood Status: Half-Blood Today's thought: “Heaven may be a fantasy for the credulous and the afraid, but I can give you a map reference for hell.”
Αριθμός μηνυμάτων : 36189 Ηλικία : 124 Ημερομηνία εγγραφής : 22/04/2010
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Blood Status: Pureblood Today's thought: Κι ενώ ο καθείς σκοτώνει ό,τι αγαπάει, όλοι ωστόσο δεν πεθαίνουν.
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Blood Status: Pureblood Today's thought: Κι ενώ ο καθείς σκοτώνει ό,τι αγαπάει, όλοι ωστόσο δεν πεθαίνουν.
Lisette de Lapin έγραψε:αυτό που εχω τοσα βιβλια να διαβασω και συνεχιζω να αγοραζω νεα,με ξεπερνάει.
διαβαζω τον αρχοντα και που ειναι τεραστιο και δεν το τελειωνω μεχρι τον σεπτεμβρη...εχω ηδη παραγγειλει αλλα τρια του τζον γκριν( για να τελειωσω με αυτον να λεω οτι τα εχω διαβασει ολα ). δεν καταλαβαινω αυτη τη λογικη
Isabelle Lightwood έγραψε:- Πάμε αύριο για μπάνιο; - Όχι - Βόλτα; - Πού; - Δε ξέρω. Για καφέ; - Δε πίνω. - Σινεμά; - Δεν έχω λεφτά. - Πω...θες να βγούμε ή όχι; - Όχι.