Τις απόψεις σας επί του θέματος λοιπόν.
εδιτ: πείτε τίποτα ρε, καθόλου δεν σας ενδιαφέρει?
CassandraBlack έγραψε:Οι καλλιτέχνες ποτέ δεν θα έχουν πρόβλημα χρημάτων όσο ο κόσμος πηγαίνει να τους δει.
συμφωνω απολυτα γιαννα! ετσι ειναι!!! :clap1:CassandraBlack έγραψε:Σε όλους μας αρέσει το αυθεντικό. Το θέμα είναι πόσοι μπορούν να το αποκτήσουν. Προσωπικά αγοράζω αυθεντικά cd αγαπημένων συγκροτημάτων, και κατεβάζω όταν απλά θέλω να ακούσω κάτι καινούριο.
Οπότε ψηφίζω υπέρ με περιορισμούς, γιατί αν το ρίξουμε όλοι στο downloading, κάπου θα χαλάσει το πράγμα...
tom marvolo riddle έγραψε:βασικα φταινε και οι δισκογραφικες..Δεν ειναι δυνατον 20 ευρω ενα σιντι..ελεος..αν και δεν πεθαινω για μουσικη,οταν θελω κατι θα το κατεβασω..
γιατι χρυσο ητανε?έχω δει και με 50... ξεφτίλα...
Αυτό ακριβώς.tom marvolo riddle έγραψε:μαλλον να μην το κανουν συνεχεια,και οταν το κανουν απο επιλεγμενα,νομιμα σαιτ..Η ισως να μην κατεβαζουν πολυ καινουρια κομματια,που ειναι πληγη για την εταιρια..
@RtVaVa έγραψε:CassandraBlack έγραψε:Οι καλλιτέχνες ποτέ δεν θα έχουν πρόβλημα χρημάτων όσο ο κόσμος πηγαίνει να τους δει.
w8 λίγο... Εννοείς οι γνωστοί καλλιτέχνες δεν θα έχουν πρόβλημα χρημάτων... Αν ο άλλος δουλεύει τόσο σκληρά για να βγάλει έναν δίσκο για να τον κατεβάσουν όλοι απ' το internet και να μην βγάλει μία, αξίζει?
Ο κόσμος δεν πάει πια τόσο συχνά σε συναυλίες... Ή μάλλον δεν είναι αυτή η πρωτεραιότητα εξόδου του....
Και αν ο άλλος δεν έχει κόσμο και δεν βγάζει χρήματα κι από τις συναυλίες, τι να κάνει? Και μην μου πείτε ότι αν είναι καλός, θα έχει κόσμο... Αυτό είναι θέμα προβολής, ευκαιριών και τύχης...
Προσωπικά κατεβάζω πολύ συχνά τραγούδια κι άλλα, αλλά δυστυχώς δεν είναι πάντα σωστό για όλους...
Tom Marvolo Riddle έγραψε:βασικα φταινε και οι δισκογραφικες..Δεν ειναι δυνατον 20 ευρω ενα σιντι..ελεος..αν και δεν πεθαινω για μουσικη,οταν θελω κατι θα το κατεβασω..
Tom Marvolo Riddle έγραψε:Κατερίνα τι τόπικς πας και ξεθάβεις Έχω κόψει την πειρατεία εδώ και αρκετό καιρό, κυρίως γιατί κάτι ακουγόταν για τιμωρία κτλ Εξακολουθεί να ισχύει το ότι δεν πεθαίνω για μουσική και ότι τα 20 ευρώ για ένα σιντί που αξίζει λιγότερο από το ένα τέταρτο αυτής της τιμής είναι υπερβολικά βέβαια, αλλά τι να κάνουμε; Έτσι είναι κι αν θέλεις να πάρεις το ρίσκο κατέβασέ το