από Hecate Τρι Ιουν 10, 2014 1:41 am
Αν θες έχω να σου δώσω E is for Extinction & Imperial από New X-Men. Και πρέπει να έχω κάπου δανεισμένο το Eternals. Όλα σε έντυπη μορφή μεταφρασμένα στα ελληνικά από τον Anubis. Επίσης κάπου μέσα στο σπίτι μάλλον υπάρχουν αρκετά τεύχη από Ultimate & Astonishing X-Men, Supergirl (νομίζω λείπει ένα που ολοκληρώνει το story arc αργκχχχ) και κάτι ξέμπαρκα Ultimate Fantastic Four που τα έπαιρνα με βαριά καρδιά επειδή τα είχαν ενώσει με τα Χ-Μen λόγω χαμηλών πωλήσεων. Επίσης παλιά Hulk που δεν είναι από τον Anubis.
Και για να απαντήσω σε κάποιες από τις ερωτήσεις μου, συνήθως διαβάζω για υπερήρωες με ιδιαίτερη προτίμηση στους X-Men.
Αγαπημένα storylines: The Dark Phoenix Saga (που αποτελεί μέτρο σύγκρισης για την ποιότητα όλων των υπολοίπων), God Loves, Man Kills (aka η βάση για την δεύτερη ταινία των X-Men), Days of Future Past, Divided We Stand, E is for Extinction και Age of Apocalypse.
Αγαπημένα εκτός Marvel/X-Men: Batman: The Dark Knight Returns, Batman: Year One, V for Vendetta (χαλάλι που έβγαλα τα μάτια μου να το διαβάσω σε χάλια ανάλυση στον υπολογιστή), Le Transperceneige (ή μάλλον "ότι κατάλαβα από το Transperceneige" αφού το διάβασα πριν μεταφραστεί στα αγγλικά) και Watchmen.
Απογοητεύτηκα από τους Fantastic Four όσο έχω διαβάσει, είναι τόσο βαρετοί όσο φαίνονται. Το ίδιο και ο Superman.
Θέλω να διαβάσω τα The Killing Joke, Sandman, Maus, Transmetropolitan, Fairest, Hellblazer και Swamp Thing.
Πρόταση (και ίσως ο λόγος που έκανα το τόπικ): Αν σας αρέσει το Once Upon A Time αλλά θέλετε κάτι πιο ενήλικο και ρεαλιστικό-όσο-να-'ναι διαβάστε Fables. Έχει Badass!Χιονάτη, Κακό Λύκο, Τζακ χωρίς τη φασολιά, Σταχτοπούτα, Κυανοπώγωνα (τον θυμάται κανείς; Μου πήρε λίγη ώρα να καταλάβω ποιος είναι) κτλ. Ξεκινήστε εδώ!
Υπάρχει και sequel/spin-off/whateva ονόματι Fairest που επικεντρώνεται στους γυναικείους χαρακτήρες του Fables.