Amycus έγραψε:Αν δεν έχει και λίγο πανικό ένα πτυχίο,δεν έχει χάρη.Να ιδρώνεις,να τρέμεις,να ξεχνάς τις νότες σου...Morgan le Fay έγραψε:το δικό μου το πτυχίο να δεις πως πήγε
...ή και τα λόγια σου. NOOOOT
Amycus έγραψε:Αν δεν έχει και λίγο πανικό ένα πτυχίο,δεν έχει χάρη.Να ιδρώνεις,να τρέμεις,να ξεχνάς τις νότες σου...Morgan le Fay έγραψε:το δικό μου το πτυχίο να δεις πως πήγε
Isabelle Lightwood έγραψε:bubble tea^
αυτό ακριβώςCassiopeia Black έγραψε:Eίναι τόσες οι σειρές και οι ταινίες που θέλω να δω!
Immortality Dumbledore έγραψε:Isabelle Lightwood έγραψε:bubble tea^
Ρε γαμωτο μη τα εξηγεις τοσο πολυ:/
Isabelle Lightwood έγραψε:Immortality Dumbledore έγραψε:Isabelle Lightwood έγραψε:bubble tea^
Ρε γαμωτο μη τα εξηγεις τοσο πολυ:/
Έχω στείλει λινκ στην ομαδική που ΔΕ ΘΕΣ ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΟΥΜΕ και από κοντά το εξήγησα τουλάχιστον τρεις φορές αλλα ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΕΡΘΕΙ.
Imperio έγραψε:Θέλω να δοκιμάσω bubble tea αλλά δεν κατανοώ το κονσέπτ.
Στα λόγια μου έρχεσαι.Morgan le Fay έγραψε:...ή και τα λόγια σου. NOOOOT
Isabelle Lightwood έγραψε:^Ε λογικό, αφού κατεύθασες ενα τετράωρο μετά από τη κανονισμένη ώρα μωρή σαφρακιασμένη
Miss Smeouro έγραψε:τι ειναι μαρη αθανασια αυτο το -ο θεος να το κανει- λιονταρι με τα χρυσα δοντια και γιατι δεν εβαλες εναν αετο που ταιριαζει καλυτερα με το κονσεπτ της υπογραφης σου, παλιογκριφ του ελέους;; :P
@RtVaVa έγραψε:Χοροί Μπάρτοκ!
Amycus έγραψε:Στα λόγια μου έρχεσαι.Morgan le Fay έγραψε:...ή και τα λόγια σου. NOOOOT