Οτι μολις τελειώσουν οι εξετασεις θα ανάψω φωτια στο βουνο, θα τραγουδάω ινδιάνικα παραδοσιακά τραγουδια γύρω απ την φωτια και θα καίω το βιβλιο της ελενης
Συγνωμη ευριπιδη, αλλα φτάνει τοσο πριξημο με την ελενη
Roxanne Black έγραψε:Morgan le Fay έγραψε:Roxanne Black έγραψε:Ότι σε τρεις ώρες θα είναι έτοιμοοοο.
για το φαΐ που φτιάχνω μιλάς, ε;
Οχι, για την πανακοτα.
Btw, τι μαγειρεψες;
Ότι hell's revenge boils in my heartMiss Smeouro έγραψε:and i've been dreaming of revenge...
Mα "to be loved?" To love,to love!Mirabelle Salvatore έγραψε:^ότι υπονοείτε κάτι;
Ασ΄τα σάπια.Κάτι μαθαίνω για ένα Χίντελστον.Morgan le Fay έγραψε:αφού δεν μου κάθεσαι, κάπως αλλιώς πρέπει να σε αποκτήσω
Amycus έγραψε:Mα "to be loved?" To love,to love!Mirabelle Salvatore έγραψε:^ότι υπονοείτε κάτι;Ασ΄τα σάπια.Κάτι μαθαίνω για ένα Χίντελστον.Morgan le Fay έγραψε:αφού δεν μου κάθεσαι, κάπως αλλιώς πρέπει να σε αποκτήσω
Και δεν χαίρεσαι; Θα σε γράψει το ΣΟΚ της Αμερικής.Morgan le Fay έγραψε:φαντάσου, με αυτόν έχω περισσότερες πιθανότητες παρά με σένα
Η Φιλολάου κρατιέται ακόμη, η Υμηττού καταστράφηκε και η Φορμίονως από τη κάτω μεριά.Amycus έγραψε:Άνοιξαν τα Village στον Άγιο Δημήτριο και τα σάπισαν είναι η αλήθεια.
Και η Φιλολάου έχει όντως τα χάλια της.