Στους δρόμους του Παρισιού του 17ου αιώνα , η σειρά The Musketeers δίνει μια συγχρονη εκδοχή του κλασικής ιστορίας με μια ομάδα εκπαιδευμένων στρατιωτών και σωματοφυλάκων οι οποίοι προσπαθούν να προστατέψουν τον βασιλιά και την χώρα τους.
Casting:
Tom Burke as Athos Santiago Cabrera as Aramis Peter Capaldi as Cardinal Armand Richelieu (Series 1) Howard Charles as Porthos Alexandra Dowling as Queen Anne Ryan Gage as King Louis XIII Tamla Kari as Constance Bonacieux Maimie McCoy as Milady de Winter Luke Pasqualino as D'Artagnan Hugo Speer as Captain Treville Marc Warren as Rochefort (Series 2)
IMDb page
Το τρέιλερ της σειράς.
Η σειρά αποτελείται από 10 επ. και έχει ανανεωθεί και για 2η σεζόν. Εσείς την έχετε δει; Εγώ μόλις το ξεκίνησα και είμαι ενθουσιασμένη, αν και του bbc βέβαια, ευελπιστώ να δω λίγο αιματάκι αλλά θα δείξει.
♔ THE DARK PRINCE & THE SCAVENGER ♔
“I've never felt so alone.” “You're not alone.” “Neither are you. It's not too late.”
Αριθμός μηνυμάτων : 33267 Ηλικία : 31 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Blood Status: Half-Blood Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
^Όχι θέλω, σε μετρημένες ποσότητες και αναλογίες, με δόσεις, κατάλαβες; Σχολίασε όποτε θες. Εγώ μιας και το ξεκίνησα λέω να κάνω αρχίσω σιγά σιγά...
1χ01:
Ενδιαφέρον το πρώτο επ. αλλά υπήρχαν και κάποια σημεία που με ξενέρωσαν, Παντρεμένη η Κονστάνς, με αυτόν τον γλόμπο από που κι ως που;! Κι ο Ντ'Αντανιάν κολλημένος και ξάπλα με την Μυλαίδη;! What the f*** Δλδ συγγνώμη πως θα εξελιχθεί το ειδύλλιο εδώ;! Κι ο Λουλουδοβίκος πολύ μαμάκιας μωρέ αδελφάκι μου, ο Capaldi στον ρόλο του Αρμάνδου πολύ καλός, κρίμας που θα μας αφήσει για τον Ντόκτορα στην 2η σεζόν! Οι κοριτσίστικες παρουσίες στον ρόλο της Άννας και της Κονστάνς ενδιαφέρουσες, Καλά για τους Σωματοφύλακες δεν μιλώ: Άραμις Λίγο ο Pasqualino με ξενερώνει αλλά θα το συνηθίσω, η Maimie McCoy ως Μυλαίδη πολύ badass , να την δω στη συνέχεια, αλλά το κόκκινο της πάει. Φτηνά την γλύτωσε ο Άθως, δεν έφταιγε κιόλας, Κρίμα για την ξανθιά στο τέλος, η ομολογία όμως , επιμονή μέχρι τέλους, Αγαπώ τον Άραμις ! Εγώ: Αυτόν όλες τον αγαπάνε! Εν τω μεταξύ αυτό το πράγμα να ξεκινώ διαφορετικές εκδοχές αυτής της ιστορίας, ταινίες, σειρές, και στην αρχή να λέω συνέχεια ο Άραμις είναι στην εκκλησία και να τον βλέπω μετά σε γυναικείο bedroom ως άλλος Καζανόβας, ε ποτέ μου δεν το κατάλαβα, Και μου φοράς και τον σταυρό στο λαιμό, βλάσφημε ... Ερωτύλε
58.00 λεπτά παρακαλώ, Game of thrones, σκέτο, κάνεις διάλειμμα άνετα για ποπ-κορν...
“I've never felt so alone.” “You're not alone.” “Neither are you. It's not too late.”
Αριθμός μηνυμάτων : 2141 Ηλικία : 30 Ημερομηνία εγγραφής : 31/03/2013
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Blood Status: Pureblood Today's thought: Light thinks it travels faster than anything, but it is wrong. No matter how fast light travels, it finds the darkness has always gotten there first, and is waiting for it.
Το ''αν και του bbc'' θα προσπαθήσω να το εκλάβω ως προσβολή Έχω διαβάσει/δει/ακούσει πολύ καλά και έχει μπει στο watch list,που έχει γίνει πιο μεγάλο βέβαια από την λίστα Λαγκάρντ.Αλλά δεν βαριέσαι,για εμάς είναι η ζωή
Από τις καλύτερες και πιο προσεγμένες παραγωγές. Φοβεροί ηθοποιοί, σκηνικά, φωτογραφία, μουσική και σενάριο. Φυσικά και ως λάτρης των Σωματοφυλάκων γενικά, την έχω παρακολουθήσει. Τα πρώτα 5 επεισόδια μάλιστα 2 φορές, όταν ανάγκασα την μάνα μου να το δει για να 'χω με κάποιον να μοιράζομαι στον ενθουσιασμό μου.
♩ - ♫
Warriors don't show their heart until the axe reveals it.
^Θα συμφωνήσω μαζί σου anthian9 κι θα έρθω να συνεχίσω τα σχόλια μου, ^^Αναστασία μου, δεν ήθελα να προσβάλλω την σειρά, ούτε το κανάλι κάθε άλλο...
1χ02:
Ήθελα να'ξερά πόσα χαστούκια ακόμα θα φάει ο Άραμις για τις γλυκές ατάκες που πετάει, αλλά κρίμα τον κακομοίρη τα λέει τόσο πετυχημένα, αλλά το ειδύλλιο με την βασίλισσα που εξελίσσεται... Βρε ματάκια μου, καλά τα λέει ο άλλος, κατέβασε λίγο τα στάνταρ σου... Πρώτη η Γκουινεβίρ (στο previous life ως Λάνσελοτ) , τώρα η Άννα, αμάν... Δεν είναι ελκυστική γυναίκα, κι ούτε γυναίκα με πάθος και βιαιότητα που σ'αρέσουν εσένα, είναι η Βασίλισσα, for God's Name, ... Αμάν! Ωραία η αυτοθυσία/ρίσκο του Ντ'Αρνάνιαν, για να ανέβει στα μάτια των Σωματοφυλακών, αλλά αγαπητέ μου έλεος, πήγε η ψυχή μας στην κούλουρη... Αυτή η Κονστάνς πότε θα αποδεσμευτεί απ'τον γλόμπο να τελειώνουμε, όλο πετάγεται σαν την πορδή πια. Η Μιλαίδυ εξακολουθεί να είναι badass και μ'αρέσει, στα κόκκινα, αλλά τον μικρό που τον έχει του χεριού της δεν μ'αρέσει, θα μου πεις συνεργάζεται με τον άλλον... Να δούμε τι θα γίνει παρακάτω...
Γιατί τελείωσε ;;!!Γιατί Γιατί;;!!! Θέλω κι άλλα επ.!! Ποιος περιμένει τώρα μέχρι του χρόνου;;;!!! Τλχστν ανανεώθηκε και πάει και για 2η σεζόν, κάτι είναι κι αυτό.
1χ10 Finale:
Στην αρχή δεν ήθελα να τελειώσει και τα πήγαινα τα επ. αργά αργά για να αποφύγω το αναπόφευκτο αλλά μετά λέω δεν βαριέσαι, αφού έχω τόσα άλλα να δω. Ξεκινώντας το τελευταίο επ. λέω"Κάποιος βλέπει όνειρο" ξυπνήστε τον, ευτυχώς ανακουφίστηκα όταν είδα πως ήταν κόλπο και μάλιστα πολύ καλά οργανωμένο, βέβαια μας τα χάλασε λίγο η απαγωγή της Κονστάνς που τους τράβηξε κάπως την προσοχή αλλά κι το κορίτσι σώσανε, και την Μυλαίδη την άφησε ζωντανή ο Άθως , ο γλυκός μου, εξορίζοντας την απ'το Παρίσι όμως (αλλά έχω μια ελπίδα ότι θα την ξαναδούμε) και επιτέλους λύθηκε κι η παρεξήγηση ανάμεσα στα πιτσουνάκια. Αλλά τι να το κάνεις, έμεινε η άλλη κοντά στον γλόμπο, ούτε μια δουλειά δεν μπορεί να κάνει σωστά, ούτε να αυτοκτονήσει έλεος.. Πολύ μου άρεσε η πλεκτάνη/θέατρο που στήθηκε για τον Καρδινάλιο με σκοπό την ομολογία του, αλλά όταν ανακοινώθηκε η εγκυμοσύνη της Άννας δεν έβλεπα τα δικά του μούτρα αλλά του Άθου και του Άραμι όπου ξεκαρδίστηκα στο γέλιο. Αλλά η προτελευταία σκηνή, "Το παιδί αυτό θα είναι υγιές , δυνατό, θα έχει το κουράγιο του πατέρα του..." ~ "Θα προστατεύω , θα φρουρώ τον γιο σου, Δεν θα έχει πιο πιστό υπηρέτη από μένα..." Αχ... μετάφραση παρακαλώ.... "Άραμι το παιδί είναι δικό σου." ~ "Το ξέρω, βασίλισσα μου, το ξέρω." Άι σιχτήρ δεν είμαι καλά, ποιος περιμένει μέχρι το 2015;;!!! Ποιος περιμένει μου λέτε;;!!Αχ!!
Και για να μην ξεχνιόμαστε, ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ, αλλά υγεία μωρέ, ακολουθεί σεντόνι, ΟΒΕΡ !!!!
Προσοχή μην ανοίγετε αν δεν έχετε δει ολόκληρη την 2η σεζόν , ακολουθεί σεντόνι απ' το 2χ01 μέχρι το 2χ10:
2Χ01: Ποτέ δεν μου άρεσε το Ροκφόρ, ούτε πρόκειται να μ'αρέσει ποτέ, κι τώρα που έγινε κι part της διοίκησης ποιος μας σώζει λέω εγώ. Ο Άραμις βασανίζεται, μανάρι μου... Το άλλο το μικιό με την κοκκινομάλλα κι αυτό βασανίζεται, παιδί μου κι εσύ... Με τον Πόρθο τι τρέχει ρε παιδιά? προέρχεται από αριστοκρατική γενιά or something? Στο επόμενο έχουμε Milady, γουστάρω, αχ, να δούμε και τον Άθω αναστατωμένο.
η σκηνή στο τέλος του 2χ02:
Λύστε μου επίσης μια απορία: ΓΙΑΤΊ ΠΑΡΟΥΣΙΆΖΟΥΝ ΤΟΝ ΛΟΥΙ ΜΕ ΤΌΣΟ ΜΕΙΩΜΈΝΟ ΔΕΊΚΤΗ IQ ΜΟΥ ΛΈΤΕ? μου'ρχεται να κάνω εμετό, με την Μιλαίδη ρε? Θα μου πεις αυτή του ρίχτηκε. Ο Λούι με την Μιλαίδη, ο Άραμις με την βασίλισσα, το Ροκφόρ δήθεν με την βασίλισσα... Ρε μιλάμε πόση αφοσίωση και πίστη στο βασιλικό ζευγάρι , θαυμάζω δηλαδή τι να πω. Κι όλη την ώρα τη μίρλα του Λούι, εσύ φταις , δεν έπρεπε να σ'ακούσω κι μπλα... μπλα... μπλα... ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ? ΕΣΎ ΑΠΌ ΜΌΝΟΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΝΤΎΘΗΚΕΣ ΚΙ ΠΉΓΕΣ ΣΤΗΝ ΤΑΒΈΡΝΑ ΝΑ ΠΑΊΞΕΙΣ ΧΑΡΤΙΆ ΣΑΝ ΤΗΝ ΒΛΑΧΟΠΟΎΛΟΥ ΝΑ ΠΟΎΜΕ? τα παιδιά σου φταίνε μετά, που τους βγήκε ο πάτος για να προστατεύσουν το τομάρι σου και να σε πάνε πίσω εγκαίρως στα βαφτίσια του "γιου" σου, ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΡΕ! που θα μου τους βγάλεις κι άχρηστους, τους βγάζεις φταίχτες κι στο τέλος ούτε ένα ευχαριστώ χαμένο κορμί !!! ΟΥΣΤ ΑΠΌ ΕΚΕΊ ΧΆΜΩ! Κι ύστερα απ' όλη αυτή τη σαπίλα ας μείνουμε σε αυτό...
Πολύ σαπίλα, πολύ πολύ πολύ σαπίλα... απεριόριστη, από που να ξεκινήσω , τι να πάρω και τι να αφήσω... ?! Μιλάμε πόσο ανώμαλο το Ροκφόρ? Πόσο ύπουλη η Μυλαίδη, αναρωτιέμαι πως ο Άθως μπορεί να είναι ερωτευμένος ακόμα με αυτό το είδος... γυναίκας? Που πάει κι κρύβεται κάτω απ' τα τραπέζια με αυτό... αυτό... το ...το... μαμόθρευτό το οποίο δεν έχει ίχνος λογικής, ... ένα καλό πήγε να κάνει η κακομοίρα η Κώννι.... Αμέσως 'Κρεμάστε την!' Αμ αυτή που θέλει κανονικό κρέμασμα την αφήνεις να σέρνεται δήθεν πίσω απ' τα πατζάκια σου, Άχρηστε! Που αν ο Δούμας ζούσε κι έβλεπες τηλεοπτικά τον Λούι εδώ θα έφευγε μια ώρα αρχίτερα. Τέλος πάντων το προσπερνώ κουράζομαι κι που το αναλύω. Κάποιος να απομακρύνει την βασίλισσα απ' τα ανάκτορα παρακαλώ , είναι όντως πολύ ευάλωτη για να δέχεται τις γλοιώδεις εξομολογήσεις του Ροκφόρ, Να την απαγάγει ο σωμάτοφύλακας της, να πάρει κι τον Δελφίνο να πάνε κάπου κοντά στην θάλασσα και να ζήσουν την ευτυχία τους. *Ναι , κι μετά η Ναταλία ξύπνησε* Αχ τα καταρακομένα πατρικά ένστικτα του Άραμι... Αχ και βαχ... Και τέλος , για να μην αναφέρω κι πάλι τη συνηθισμένη απογοήτευση του Λούι πάλι κι συγχυστώ, δηλώσω πως σιχαίνομαι την Ισπανική φαλάκρα που συνεργάζεται με το Ροκφόρ... και πως... δεν ήθελα να φύγει η Σαμάρα ,την σίπαρα με τον άλλον τον χαμένο, τον Αφρικανό, που έχω την υποψία πως αν μάθει περισσότερα για το παρελθόν, θα ανοίξει το υπέδαφος.... και θα τον ρουφήξει. Αυτά από μένα κι το 2χ03, ΟVER , OVER !!! ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ.
2χ04: Πριν περάσω στα όμορφα και καλά, τρυφερά αυτού του επ. θα ήθελα να επισημάνω κι να παραμείνω για λίγο στη σαπίλα που γυροφέρνει αυτό το ξέφρενο σίριαλ... ----> Idiot bastard king of France, hoy dare you exempt captain Trevil from his duties so easily?! You are the one without any idea of politics issues, no Milady.
My... my.... my... this ship sails itself, i ship them hard! Τα ίδια μυαλά κουβαλάνε :lol!: Πάει κι ο Ισπανός πρεσβευτής, αμ το ξερα εγώ ότι τα ψωμιά αυτουνού εκεί ήταν λίγα. Όχι ότι δεν του άξιζε κιόλας. Συνήλθε κι η Έμιλυ απ' τη σούπα... οκ. Και τώρα ας περάσουμε στα τρυφερά...
1.) Μια πικρή αλήθεια & κι ένα αβάσταχτο φορτίο που έχει τη μορφή ενός αρρωστημένου μακροχρόνιου πάθους.
2.) Μια αδύνατη αγάπη που οδήγησε σε έναν απαγορευμένο καρπό.
3.) Mία καταπιεσμένη αγάπη.
4.) Kι ένας Αφρικανός που πιέζει πολύ το υπέδαφος και δεν θα του βγει σε καλό.
Θυμίστε μου άλλη μια φορά γιατί βλέπω αυτό το σίριαλ????????
2x05: Εντάξει το επ. ήταν επικεντρωμένο μόνο σε ένα πρόσωπο τον Άθως. ο Άθως κι η γη του, ο Άθως κι η περιουσία του, ο Άθως και το προσωπικό του, ο Άθως κι το flashback του... αλλά το απόλαυσα. Η Κάθριν τι bitch τελικά, την μίσησα κι αυτήν, κάτι μου λέει ότι θα την ξαναδούμε, λες να προσπαθήσει καμιά απόπειρα εναντίον της Μιλαίδυ? φάση θα'χει χοχοχοχο Τις δαντελένιες μπότες του Έντμοντ τις λάτρεψα και τις θέλω. Οι πιο ωραία ατάκα του επ. κλασικά.
^Άνθρωπε μου...
2χ06: Ohhh Gods, so many feelings right now, I cannot describe them , i cannot... I mean... i... my heart ... it killes me right now, pain, love, sorry, and then again the cries, the pain... ... death... love... rebirth... (οκ το'καψα κι συνεχίζω) Ι'm not ok... i'm not ok... ΤHIS: πήγα κι ήρθα στον άλλον κόσμο η γυναίκα, στην κυριολεξία... μετά όμως...
^ΑΓΑΠΟΥΛΕΣ ΜΟΥ ΓΛΥΚΕΣ ΓΛΥΚΕΣ ΜΟΥ ΑΓΑΠΟΥΛΕΣ OVARIES OVARIES ΠΑΝΤΟΥ ΑΝD THIS: ^οoohhh my little pure sweet babies oohhhh i love them so much together ---> ok done i said i love them. ΑND THIS: FOR THE LOVE AND NAME OF GOD MAN!!!!!!!!!!! DON'T LOOK AT HER LIKE THAT!!!! OH MY... SHE'S A WITCH, SHE'S HAS BEWITCHED YOUR BODY AND SOUL!!!! OH MY MY MY... AND THIS: ^τόση ώρα πια με το Ροκφόρ θα λύσσαξε , μέχρι κι εξάρθρωση έπαθε ο κακομοίρης. Κατ'άλλα τι επισοδειάρα... α! και για να μην ξεχνιόμαστε...
^Ι WANT THEM TOGETHER FOREVER, I WANT THEM GET MARRIED ... NOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WHAT A NICE BABY AND HIS FAMILY
2x07: Δεν με νοιάζει τι έγινε με την σκ@το-πριγκίπισσα, κι τον υπηρέτη της, καλά να πάθουν κι οι δυο, τους άξιζε που ακολούθησαν το άλλο το φίδι το Ροκφόρ, μου έγινε κι Πρωθυπουργός το μυγόφτυμα! Φτου σου ρε!!! ----> Die bitch!!, Kαλά σε περιποιήθηκε η άλλη, καλά να πάθεις , δεν σε λυπάμαι καθόλου όμως!
^Ναι αγάπη μου το ξέρουμε, μωρό μου δεν χρειάζεται να μας το δείχνεις... ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΙΚΟΣ FOR GOD'S SHAKE !!!!!!!! MY NERVES...... ^Α για να σου πω κυρά μου, δεν θα μας τρελάνεις εσύ εμάς, δεν σου δείχνουμε τον σεβασμό μας, κι την ελεημοσύνη μας για να μας την γυρνάς πίσω! Αν δεν την θέλεις εσύ μία, δεν την θέλουμε εμείς άλλες 10 !!! DIE KI EΣΥ !!! ΣΤΟΝ ΣΗΚΟΥΑΝΑ ΤΩΡΑ !!!! ΨΟΦΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΚΙ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ!!! ^ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΑΡΘΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΤΡΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΙΣΟΔΕΙΑ!!!! ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΦΟΒΟΥΜΑΙ ΓΑΡ !!! ^Αχ καημένη μου κι εσύ, τι περνάς κι εσύ κι ο δικός σου, καταράστηκες κι εσύ. Άντε καλά κουράγια. Περαστικά κι ταχεία ανάρρωση εύχομαι στον λοχαγό, να μάθει κι ο Αφρικανός την αλήθεια πριν τον φάει το υπέδαφος. Ασχολίαστη η πλήρης ηλιθιότητα κι ο δείκτης νοημοσύνης του Λούι , δεν μπορώ , θα μου ανέβει κι το αίμα κι θα βγει απ' το κεφάλι μου στο τέλος. *Σημείωση για το επόμενο επ. "ΚΙ ΕΔΩ Ο ΝΤΑΒΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ????? ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΑΣΜΑ Ο ΛΙΑΜ ΚΑΝΙΧΑΜ ΚΙ ΑΠΟ ΕΔΩ??? ΕΔΩ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΜΕΡΛΙΝ, ...ΑΧ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠ'ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΤΟΥ BBC AX" Eπίσης... Πρέπει να επισημάνω πως...
Καθώς επίσης...
Και να μην ξεχνάμε πως...
^ΕΤΣΙ ΑΓΟΡΙΑ ΜΟΥ , ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΚΑΤΩ ΤΟ ΚΩΛΟΣΚΟΥΛΗΛΙ ΣΑΝ ΠΟΛΥ ΑΕΡΑ ΠΗΡΕ ΚΙ ΔΕΝ Μ'ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΤΕ ΤΟ ΚΩΛΟΤΥΡΟ , ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ, ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΛΙΩΜΑ, ΣΚΟΝΗ !!!!!!!!!!!!!!!! ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΓΜΤ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2χ08: ^Tρέχα , τρέχα στον ομορφονιό κι εσύ, πάντως βρε παιδί μου, τι τυχερή γυναίκα, τόση ζήτηση πια. Κι αυτός ο γιατρός μωρέ αδελφάκι μου, τι bad timing τελικά.
^Ohhh how beautiful this scene, I love them so much!!
^Ανόητος που έστω κι για μια στιγμή τόλμησες να εγκαταλείψεις την θέση σου, κι να πιστέψεις αυτό τον απατεώνα που έτυχε να είναι 'πατέρας' σου, Ευτυχώς η κατάσταση ξεκαθάρισε στο τέλος, αν δεν ήταν τούτος ο άγιος ο λοχαγός λέω, εγώ. (Πληροφορίες βέβαια μας λένε πως έχει κι άλλες βλακιούλες στο παρελθόν :lol!: :lol!: )
^Πάτερ ημών, ω εν τοις ουρανοίς, αγιασθήτε το όνομα σου, ελθέτω η βασιλεία σου... Και γενικώς φύλαξε μας Θεέ μου, γιατί δεν μας βλέπω καλά στα επόμενα δύο επ. Δεν μας βλέπω καθόλου καλά. Και βεβαίως, το καλύτερο το άφησα για το τέλος.
"Νοthing... I bid Nothing."
MAD SPOILER :
^Ι LO... LOVE YOU, I LOVE YOU, I LOVE YOU, I LOVE YOU, I LOVE YOU, I LOVE YOU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I'M SO F**** IN LOVE WITH YOU RIGHT NOW, I WANT YOU TO TAKE ME AND MAKE LOVE TO ME RIGHT NOW !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2x09: Βρε καλώς τον Τρεβίλ , τι κάνεις αγόρι μου καλά είσαι? Κάτσε τι να σε τρατάρουμε, ?
Ντ'Αρνανιάν: Μη με κοιτάς εμένα δεν έχω ιδέα, Πόρθος: Άλλαξε κατεύθυνση, δεν γνωρίζω τίποτα. Άραμις: (έχω λερωμένη τη φωλιά μου, δεν μπορώ να μιλήσω, ας μιλήσει ο Άθως τα λέει καλύτερα) ξεφυσά κι αναστενάζει, παίρνει κι μια ανάλογη πόζα, ενώ ο λοχαγός συνεχίζει να κολοχτυπιέται,
^1ο Εγκεφαλικό !!!!!!! (τελικά το σκληρό έργο πέφτει στις πλάτες του λογικού και αλκοολικού της παρέας)
^Τρεβίλ: Κοιτά αποχαυνωμένος, προσπαθεί να το χωνέψει, μέχρι που... "Τι νόμιζες αγαπητέ μου? Πως τελείωσαμε? ΜΠΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ"
^2ο Εγκεφαλικό!!!! Αρχίσανε τα όργανα!!!! Όλε χευ, χευ, χουρέι!!!!!!!!!!!!!!!!!!
^Πόσο αγαπώ την αντίδραση του Πόρθου εδώ.
^3ο Εγκεφαλικό !!!!!!!! Καθότι το Ροκφόρ γνωρίζει..... Βοήθα Παναγιά, ο Χριστός, ο Θεός κι όλοι οι Απόστολοι μαζί ... Αμήν!
^Αι στο Διάολο !!!!
^Αι στο διάολο κι εσύ!!!!!
^Χριστέ μου το σπλάχνο σου, τι μαρτύριο Θεέ μου...
^Και γενικώς τον απάλευτο σε αυτό το επ. αγαπητή μου, δεν ήξερα από που να σβήσω, να λιώσω κτλ, κτλ, κτλ...
^Κι από μέσα η άλλη να φωνάζει... D'Artagnian I LOVE YOU, I LOVE YOU !!!!!!!!!!!! ΠΌΣΑ ΝΑ ΑΝΤΈΞΩ Η ΚΑΨΕΡΗ ΠΙΑ ?????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΗΙS ---> AND THIS ---->
AND THAT ---->
ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΜΟΥ ΦΌΡΤΙΣΗ ΜΈΣΑ, ΔΕΝ ΕΊΜΑΙ ΚΑΛΆ, !!!!!!!!!!!!! ΣΑΣ ΛΈΩ ΔΕΝ ΕΊΜΑΙ ΚΑΛΆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αφόδευσα για τον βασιλιά , καρφάκι δεν μου καίγεται! Η ΝΤΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ! ΤΟ ΡΟΚΦΟΡ ΣΤΗΝ ΓΚΙΛΟΤΊΝΑ !!!!!!! Ο γιατρός πήγε καλιά του δεν του άξιζε, ! Βρείτε μια νεαρή αθώα ύπαρξη κι για τον Πόρθο μη μείνει μοναχός... και για όνομα του Θεού, ...
Όχι όχι μη μιλάς έτσι... όχι, όχι, όχι,.... , είμαι στα πατώματα, σέρνομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ΣΕΡΝΟΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2χ10:
^Τέλος! Κι μετά απ' αυτή τη δήλωσή καθώς επίσης και τον αποχωρισμό του αγαπημένου σε μια απ'τις τελευταίες σκηνές του 2χ10 , έχω να πω πως πακετάρω βαλίτσες για την Θεολογική Σχολή Ζωγράφου στην οποία και θα απομονωθώ μέχρι νεοτέρας, χρησιμοποιώντας επίσης τα ράσα του πάτερ Κατερέλου, μέχρι να επιστρέψει ο σωματοφύλακας μου για τον Ισπανικό πόλεμο. Ζωή σε μας, τους όμορφους, γοητευτικούς και αμαρτωλούς, Αμήν!
^Αχ Πανμέγιστε, Αχ μέχρι κι τα αυτιά της Αγίας Τριάδας ξέρουν πόσο σ'αγαπώ, Ήρωα μου εσύ.
^Κι στα δικά μας, Α! Κι καλούς απογόνους.
"Κοίτα πως ακουμπάει το μάγουλο στο χέρι της! Ω, να'μουν γάντι στο χεράκι αυτό, για ν'άγγιζα το μάγουλο της!" Επίσης έχω να προσθέσω ... ΚΑΤΑΡΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΗΣ !!!!!!!!!!!!!! Ξεφορτωθήκαμε το Ροκφόρ επιτέλους, η νταντά τα'θελε κι τα'πάθε αλλά ο χωρισμός κι το depart του Άνναμις εδώ μου κάθεται. Δεν χωνεύεται εύκολα ότι ο Δελφίνος θα μεγαλώσει με αυτό το πράγμα που ακούει στο όνομα king Loui, κι δεν μπορώ να διανοηθώ ότι θα τρέχουμε να ψάχνουμε τον βιολογικό πατέρα στα μοναστήρια! Έχω πίστη όμως , θα επανέλθει , να'ναι καλά η 3η σεζόν, κι η 4η κι η 5η κι η 6η... (κι αφήστε τέλος πάντων την Ναταλία να ονειρεύεται) ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΜΙΛΑΙΝΤΥ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ, Η ΠΛΗΓΩΜΕΝΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΘΩ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΠΙΟΤΟ ΠΑΛΙ ΚΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΩ !!!!!!!!!!!! Μέχρι τότε... Αντίο, θα μου λείψετε, αλλά ένας χρόνος είναι. Θα περάσει.... Αχ...
Κι δεν χρειάζεται να πω πως ανανεώθηκε το σίριαλ κι για 3η σεζόν, οπότε θα με φάτε στην μάπα κι του χρόνου, Αυτά γεια σας
Αριθμός μηνυμάτων : 15186 Ηλικία : 28 Location : Memories Ημερομηνία εγγραφής : 02/06/2010
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Blood Status: Half-Blood Today's thought: Fake friends are like shadows: always near you at your brightest moments, but nowhere to be seen at your darkest hour... True friends are like stars, you don't always see them but they are always there...
Αριθμός μηνυμάτων : 15186 Ηλικία : 28 Location : Memories Ημερομηνία εγγραφής : 02/06/2010
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Blood Status: Half-Blood Today's thought: Fake friends are like shadows: always near you at your brightest moments, but nowhere to be seen at your darkest hour... True friends are like stars, you don't always see them but they are always there...